mine verste fyllatabber

 •   

Jeg, som de fleste andre, har gjort mye dumt i fylla. Alkohol er ikke bare festligheter, får man litt for mye innabords kan det føre til mange uheldige hendelser. Jeg er amazed over at mine venninner fremdeles vil omgås meg når vi er ute, for opp gjennom årene har jeg gjort så mye faenskap. Før jeg ble 18 fikk jeg ikke lov av mamma til å drikke/feste, så da drakk jeg meg selvfølgelig ekstra full når jeg først var i gang. Her er mine verste tabber, og som dere skjønner er alle disse episodene fra jeg var en mindreårig “rebelsk” drittunge. Når jeg ser tilbake på disse tabbene lurer jeg på hvor i faen det gikk galt, og jeg skjønner godt hvorfor mamma var så utrolig fortvilt over meg til en hver tid haha!

– Blåøyet. Dere har hørt om det flere ganger før, men det må være det sykeste jeg har opplevd. Jeg sto opp av sengen morgenen etter jeg var ute og i den tro at vippelimet hadde festet seg i øyet siden jeg ikke fikk det opp. Når jeg kom til speilet fikk jeg rimelig sjokk der jeg sto med et hovent og jævlig blåttøye som jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg hadde fått. Når jeg tenkte meg litt om hadde jeg ikke peiling på hvordan jeg kom meg hjem eller noe heller. Men ja, har etterhvert konkludert og slått meg til ro med at jeg trynte i hjørnet på kommoden og besvimte.

– Jeg var i Sunny Beach på familieferie med mamma og søsknene mine. Vi fikk all-inclusive armbånd, og uheldigvis for mamma hadde armbåndene til både voksne og barn samme farge. Det var nemlig inkludert lokal alkohol i all-inclusive pakken, og de i baren visste ikke hvor gammel jeg var. Så mens mamma og de andre solte seg og koset seg drakk jeg meg full sammen med noen andre som bodde på hotellet. En dag hadde jeg blitt så full at jeg hadde sparket gjennom en glassdør barføtter og skjelt ut mamma forran mange hotellgjester. Det resulterte i dype kutt og masse blod, jeg sverger på at jeg kunne se  skjelettet mitt i kuttet jeg fikk på skinnleggen. Vi måtte såklart dra på legevakten og jeg måtte sy sting på foten. Mens legen sydde lå jeg og sang Fairytale og lo for meg selv. Er det mulig, haha?? Mamma var ikke blid etterpå, noe som var veldig forståelig. 

– Det var tid for Døgnvill, en årlig festival som brukte å være i Tromsø. Jeg hadde fått besøk fra Harstad og vi skulle så klart drikke. Mens vi var på konserten, ble jeg så full at jeg satt meg med et gjerde og halvsov eller noe. Politiet kom forbi og tok meg med til et litt mer stille område for å snakke. Først og fremst var jeg mindreårig og påvirket av alkohol, noe som var ulovlig på festivalen. De sa de skulle ringe mamma, men vet dere hva jeg sa da? Jeg hadde enda blåøye som jeg nevnte i første punkt, jeg sa at hvis de ringte henne så ville jeg få et til sånn. Er det kødd tenker dere sikkert? Nei, jeg ga meg faen i alt før. Så lenge jeg fikk feste med vennene mine var jeg fornøyd, koste hva det koste ville. Tenk å si noe sånn til politiet, om min egen mor. Denne handlingen min kunne gått ille utover mamma, småsøsknene mine og hele familien.. Heldigvis visste politiet hvem jeg var og de hadde lest på bloggen min hvordan jeg fikk blåøyet, så de trodde ikke på meg. Når jeg kom hjem med bussen fra denne Døgnvill-festivalen som jeg ble kastet ut av, begynte jeg å krangle med mamma. Hun var så klart sur fordi jeg hadde drukket osv osv, og det endte med at jeg ringte politiet og sa at hun hadde tatt kvelertak på meg bare fordi hun hadde holdt meg fast når jeg sto og ropte og gaulet. Så da ble det møte nr 2 med politiet den kvelden. De trodde heldigvis ikke på meg da heller. Stakkars besøket mitt som måtte være vitne til alt dette…

– En kveld jeg skulle i en bursdagsfest tror jeg, skulle mamma på en eller annen stor fest med rideskolen eller hva det nå var. Hun hadde avtalt med venninnen hennes at hun egentlig skulle hente meg siden mamma ikke hadde mulighet. Litt utover natten blir mamma oppringt av politiet som sier at hun må komme å hente meg på politistasjonen. Joda, de hadde kommet til denne festen jeg var på og når de spurte meg om navn og hvor gammel jeg var hadde jeg ikke vært ærlig. Jeg hadde nektet å vise legitimasjon, så de hadde tatt meg med til politistasjonen. Her hadde jeg ligget på en benk, og hver gang politiet stilte meg et spørsmål hadde jeg bare vist de fingeren. Også hadde jeg spurt den ene politimannen om han var helt hjerneskadet. I ettertid måtte jeg i “avhør” og beklage meg sammen med mamma, det viste seg da at denne politimannen jeg spurte om var hjerneskaddet – hadde en sønn som faktisk var det. HerreGUD så flau jeg var over meg selv etter denne episoden!!!

Det sto til og med om meg i avisa, så det bare på grunn av de røde skoene haha..

– Jeg var endelig blitt 18 og hadde lov til å dra ut på Rogers i Tromsø, den eneste uteplassen for 18-åringer. Første lørdagen etter jeg hadde blitt myndig dro jeg ut med venninnene mine. Jeg var så klart for full og ble kastet ut av vaktene. Jeg ble utrolig opprørt og lei meg for dette, så jeg kranglet med dørvakten. Jeg tror jeg slo han og kalte han pakkis eller homo eller hva det nå var, det var iallefall stygt nok til at de valgte å utestenge meg i 3 måneder. I mine øyne var dette helt forferdelig, jeg var endelig blitt 18 og hadde allerede mistet muligheten til å dra ut på byen. Jeg ble helt knust, så knust at jeg gikk ned på kaia 20 meter nedenfor og balanserte på kanten. Jeg husker ikke om jeg hadde tenkt å hoppe i havet eller hva det var, men heldigvis var onkelen min på en uteplass rett ved kaien og han så meg balanserende der. Han fikk meg bort og Camilla kjørte meg hjem. Når vi var kommet hjem til meg, sprang jeg avgårde og la meg midt på hovedveien. Jeg håpet vel at en bil skulle kjøre over meg eller noe. Snakk om å være dramaqueen, livet mitt var liksom fullstendig over hahah… Heldigvis møtte jeg denne vakten på et kjøpesenter et par dager etterpå, så jeg gikk bort med halen mellom beina og beklaget meg. Til min store glede opphevet han utestengelsen. 

Hva er det dummeste du har gjort i fylla?

  1. Det var noen tøffe år – og det at jeg var ekstra streng og redd for deg hadde stor sammenheng med at du var så utrolig liten og tynn at hvis noen “slemme gutter” hadde utnyttet deg kunne du blitt ødelagt for livet 🙁
   Heldigvis ble du til slutt voksen – men du har gjort noen erfaringer som du nok gjerne skulle vært foruten 😂
   Utrolig glad i deg Therese ❤❤❤

  2. ^herregud, søtt!!!!!
   hahhaha jeg dør av dette innlegget, fikk nesten vondt i magen. “jeg lå og sang fairytale mens jeg lo”
   jeg kommer på døra di og nekter å dra hvis du noen gang slutter å blogge!!!
   love ya
   – fast Leser i sikkert 5-6 år

  3. Jeg synes det er ganske respektløst av deg å skrive dette innlegget.
   Joda du gjorde en del dumt. Men hvordan tror du familien din føler det? Når du skriver slike ting på bloggen? Tror du virkelig at naboen til foreldrene dine behøver å vite dette? Noen ting bør holdes innad i familien, slik som det at du løy til politet, var respektløs ovenfor politiet. Du har tydeligvis ikke lært av det du har gjort. Utifra hvordan du skriver historiene. Det er ikke kult å være rebelsk, det er ikke kult å være drittunge.
   Hvordan tror du foreldrene dine føler seg? Maktesløs? som om at de har failet i oppdragelsen? For det er nemlig det folk tenker om foreldrene dine, naboer og kolleger. Alle behøver ikke å få vite hvor respektløs du var i tenårene. Du har sikkert vokst opp til å bli ei flott ung dame. Men la nå fortiden være fortiden, og alle behøver ikke å få vite om det!

  4. Det er så gøy å lese fyllehistorier, kjenner meg litt igjen i noen av dine hahah
   Dummeste jeg har gjort var for to år siden på en hytte. Jeg var veldig full og lei meg, grein og klaga til alle. Så bestemte jeg meg for å ta selvmord. Så da hoppet jeg fra verandaen. Jeg tenkte det var mange meter ned, men var vel 2-3. Når jeg landet trodde jeg i noen minutter at jeg var dø. Endte opp med knuste kneskåler og full av blåmerker.

  5. oppgitt nabo: Da er det jo bra at disse naboene eller hvem du prater om ser at det ikke var foreldrene sine feil som folk er FORT ute med å dømme. Hver gang en ungdom gjør noe dumt er man fort ute å skylde på dårlig oppdragelse.

  6. Blir oppgitt over “oppgitt nabo”. Må da være lov å skrive om slike ting, når Therese tydelig ser på de som tabber. Mellom linjene ligger det en reflektert voksen som forteller om hvor vanskelig hun var før, og ingenting av det hun har gjort reflekterer oppdragelsen. Noen er vanskelig, å at du, “naboen”, sier at slike ting skal man holde for seg selv, tviler jeg sterkt på at du egentlig er enig i. Ser for meg deg stå over gjerdet og fortelle din nabo alt du har fått med deg om hennes familie. Skam deg.

  7. Hahaha, herregud det er noe av det verste jeg har hørt! Fy fader for noen fylleangst dager du må ha hatt! Jeg har en perfekt beskrivelse av hvor anti-voldelig jeg er, tilogmed når jeg er dritings. Jeg var alt for full på hjemmebrent (har ikke vært så full før eller siden) og en frenemy bestemte seg for å klaske meg så hardt i trynet at jeg gikk i bakken. En hver jente med litt selvrespekt og alkohol innabords ville ha tatt igjen med samme mynt, men neida, jeg gapskratta på bakken, reiste meg, og fant meg noen andre å henge med.
   Vi vokser opp alle sammen til slutt! 🙂

  8. Kaldte en jeg ikke kjente for damemisshandler hos bursdagsfesten til en venninne, viste fingern til Securitas, spyttet i bilen til kjæresten for at han kjøpte den hos exn sin og sprang naken utenfor huset til foreldrene hans for at jeg hadde spydd ut klærne mine. Samme dag!!

  9. Hahah, herlig Therese! Morsomme historier. Har en del fylletabber selv, men heldigvis ikke så voldsomme som dine. Har fulgt bloggen din i mange år, så husker spesielt godt blåøyet, og at du var i avisen. Du har blitt veldig voksen på kort tid da 🙂
   Søt kommentar fra mammaen din over <3

  10. haha tror egentlig ikke at “oppgitt nabo” er en nabo av verken therese eller foreldrene. Tror det heller er en psykisk ustabil dame i skrivende stund foran tastaturet sitt og mobber folk over nett. Er bare vittig å lese slike innlegg. Therese er åpenbart blitt en mer reflektert og mindre “drittunge”. Hun er jo tydelig på at hun angrer og ikke syntes at det var greit slik hun oppførte seg. Men morsomt er det uansett. Er bare glad for at therese viser at det ikke bare er meg som blir totalt sørpedritings ute og gjør dumme ting. Hun viser at alle gjør feil og at alle KAN gjøre feil. Tror heller at du, “oppgitt nabo” bare er sjalu fordi du ikke gjorde noe rebelskt når du var ungdom. At du kastet bort tiden din på ting du ikke kan se tilbake på og smile nå. Nei vet du hva, dette her blir for dumt. Mobbing og mobbing generelt trodde jeg virkelig ikke holdt på å slik grad enda. Skjerp deg “oppgitt nabo”. For Therese er en amazing person som har gått igjennom mye. Bare vær glad for at hun ikke lærer ungene sine å mobbe – noe du åpenbart gjør.

  11. Man lærer av sine feil! Alle har nok noen historier på lur, og veldig mange unge jenter gjennomgår en rebellfase. Det er ikke lett p være ei jente som begynner å bli voksen, hormoner og drit. Det er lov å være ung og dum, det er det man lærer av. Det teiteste jeg har gjort i fylla var vel da jeg var russ, og av en eller annen grunn klarte å bli uvenn med ei gammel klassevenninde, hun kastet meg i hekken, i det jeg landet jadde jeg klart å lommeringe til mamma. Mamma hadde hørt på alt jeg hadde sagt…

  12. en ting er å [email protected] rebbel, en annen ting er å være faen så egoistisk,… du vet at forskjellige ting risikerer å bli stengt ned og miste sjenke lisensen osvv pågrunn av mindreårige idioter som deg? og moren din? herregud stakkar… eneste unnskyldningen jeg kan komme på er at du må ha hatt det helt for jææææææveli og at du prøvde å stenge det ute på en helt idiot måte, men forundrer meg ikke om du rett og slett ikke hadde kontakt med verken følelsene dine eller samvittigheten. tro meg , jeg liker ikke å bli sint eller å kjefte på noen, men faen det der er respektløst og kort tenkt. gjør meg bekymret å vite at du nok ikke er den eneste nei….

  13. Var som mindreårig så full at jeg ikke greide huske mitt eget personnummer en gang da politiet spurte om det. Begynte å si telefonnummeret mitt isteden, og da de spurte om leg kastet jeg kortene mine utover hele parkeringsplassen – og spydde deretter farlig nære skoene til han ene. Mamma var veldig lite fornøyd da hun måtte hente meg på politistasjonen, og jeg hadde ikke vist noe særlig god oppførsel der heller.

  14. Haha du minner meg om meg selv ass… jeg drakk meg så full i sommer at jeg havnet på psykiatrisk sykehus! Jeg våknet og skjønte ingenting, å de sa jeg måtte være der i 10 dager! Heldigvis slapp jeg det og var der vare i 2 dager, men det var seriøst verste plassen å sitte med fyllenerver

  15. Haha! Husker faktisk alle disse historiene som du har skrevet så smått om før :p
   Selv har jeg ikke vært sååå rebelsk i fylleårene mine. Værste er kanskje når jeg var på campingtur med en vennegjeng, hvor en hadde campingvogn der. På jentedoen der hoppet vi over hver bås og låste alle dørene, så ingen fikk gått på do. Når jeg skulle krabbe over den ene båsen, detter jeg ned, og klarer å åpne den låste døra, ødelegger hele døra og får DET blåmerke 🙈 Fikk relativt mye kjeft fra eieren dagen etter og måtte fikse døra 😅
   Ellers har jeg vært en stor dramaqueen selv og har trua med selvmord osv, knust flasker på offentlige plasser med politiet ti stedet (rart jeg ikke ble tatt), plukka så opp glasskårene med hendene og ringte senere 113 og fortalte at de måtte hente meg, for jeg var sikker på at jeg skulle dø. De bare lo av meg .. Brakk også foten på bursdagen min, og 17.mai ble tilbrakt på krykker.. Haha! Nei, det var gøy, men vil ikke igjennom det igjen.

  16. Haha! Kjenner meg såå godt igjen i dette innlegget. Jeg var en “uskyldig” tenåring som ikke gjorde NOE gale frem til jeg var sånn 18. da sa det PANG og jeg gjorde ALT gale, drakk meg sørpefull hver jævla helg, kom hjem meg blått øye slik som du, men jeg gjorde det på meg selv for å få oppmerksomhet, truet med å ta selvmord,skrev et laaaangt selvmordsbrev om hvor lite verdt jeg var, hoppet ut et vindu i 2 etg og brakk armen, ble kjørt hjem av politiet fleeere ganger. stakkars mamma som måtte ta imot meg! en gang måtte foreldrene mine komme å hente meg hos noen gale folk som tok stoff (og var 20 år eldre enn meg) fordi jeg nektet å komme hjem, UTEN grunn nyttårsaften, ødela heele dagen for de stakkar. kunne fortsatt i evighet, jeg har gjort så sykt mye gale på kort tid. nå 4 år senere ser jeg tilbake på de tidene og er sååååååå FLAU. tenk at jeg var så egoistisk! Tenkte bare på meg selv. godt vi vokser opp og har lært av våre feil! 🙂
   Har forressten lest bloggen din siden du startet, som er sinnsykt lengesiden! føler jeg kjenner deg så godt haha! har alltid kunne relatert meg til deg i motsetning til de fleste andre her på topplisten.
   Fortsett bloggingen, er fortsatt inne hver dag!

  17. Åh! kom også på en annen sinnsykt morsom ting. Jeg prøvde også ut barbiedop – melanotan da jeg var 18, midt på natta alene nede på rommet mitt, så hadde jeg ikke spist noe særlig den dagen da jeg selvsagt også var på slank der jeg så og si sultet meg haha. Men i allefall, rett etter jeg hadde tatt inn sprøyta fikk jeg svettetok og trudde jeg skulle dø, sprang opp og småbesvimte i trappa mens jeg ropte på mamma og pappa! De ble jo selvsagt LIVredde og ringte ambulansen! og de kom…. kl 3 på natta… jeg voknet jo selvsagt med en gang og ble drit flau, mamma kom til DET synet på rommet mitt med sprøyter og alt , de fikk sjokk! trodde det var heroin eller noe sånt! ambulansearbeiderne bare lo av meg og måtte “sjekke” at alt var iorden med meg da mamma sto å gråt og var helt fortvilet! hahahahahahaha. herregud så gale..

  18. Har blitt slått ned tre ganger (bare fordi jeg har vært dum og skulle stoppe slåsskamper), brukket en fot og to armer. Heldigvis ikke alt på samme kveld, men har vært litt uheldig kan man si.

  19. HAHAHAHAHAHA, du har faktisk værre fyllehistorier enn meg!
   Hadde en ganskel lik episode med politiet når jeg var 16. Hele kvelden gikk til å vente på at foreldrene til venninda mi skulle sovne, slik at vi kunne snike oss ut på fest. (Da hadde vi selvfølelig sittet å vorset på rommet hele kvelden).
   Når vi endelig hadde kommet oss ut i 3-tiden, hadde vi ordnet oss sjåfør til festen. Tror vi var på festen i maks 15 min, før politiet kom og ville sjekke legitimasjon. Jeg nektet selvfølgelig å si hvor gammel jeg var, så ble tatt med på et annet rom av begge betjentene. Jeg klikka selvfølgelig i vinkel, og fikk overtalt de til å la meg gå på do. Der prøvde jeg selvfølgelig å stikke av ved å klartre ut vinduet, uheldigvis sto den ene politibetjenten utenfor. Begge betjentene hentet meg og dro meg med i politibilen med makt (for jeg skulle på død og liv ikke være med), før de da kjørte meg hjem til foreldrene mine. Kan melde ganske dårlig stemning i heimen neste morgen.

  20. Godt å se at du har “blitt voksen”. Overskriften her burde heller vært Episoder jeg angrer på og som jeg håper mine barn aldri får erfare. Så lenge du kaller det fylletabber så har du enda ikke tatt læring av egen oppførsel i tenårene, du legger inn lattermilde kommentarer og lar det skinne tvers igjennom at det er fylla som har skylda,ikke deg selv som tenkende individ. I tillegg klarer du å få med deg andre tenåringer ved å oppfordre dem til å fortelle om “fyllehistorier”. Dette kunne blitt et bra og viktig innlegg hvor du kunne oppfordret tenåringer til å tenke seg om før man gjør dumme ting, at man har valg, og fokusere på de dumme tingene du gjorde.. Og du kunne fokusert på hvor viktig det er å ha et godt forhold til sine foreldre i denne perioden og at det tross alt sitter folk hjemme og er bekymret. At enkelte av disse “fyllehistoriene” også kan lage skraper på rullebladet er også noe å tenke på. Er ungdom klar over at én slik skrytehistorie kan feks ødelegge framtidige drømmer om å komme seg til andre land som USA? Studiemuligheter?
   Nok en gang, godt å høre at du ikke har fått varige men av dette,men se gjennom innlegget ditt en gang til og se hva budskapet ditt egentlig er.

  21. For en ufordragelig ungdom du var. Godt du (forhåpentligvis) har forandret deg her. Likevel lurer jeg på når du har tenkt å ta deg sammen og få livet på stell?

  22. Herlighet så flaut og latterlig.. Du må da skjemmes idag? Stakkars moren din, fremstår ikke akkurat bra i det innlegget her hun heller.. Virker som du er litt stolt og synes alt det her var gøy. Det tenkte ikke jeg hvertfall.. Fikk helt vondt jeg

  23. hahah, over her? er det ikke litt av dette som er å være ungdom? jeg tror det er meningen at vi skal gå på noen smeller. Så kan vi se på det dumme vi har gjort, le av det og ta lærdom. Så gjør vi det sikkert en gang til.
   Nei vet du hva, det må være bra kjipt å sitte på sin høye hest å være så prektig. Det er lite som har fått meg til å le mer enn mine egne og venners fylletabber. Det er ingenting vi får gjort noe med og såklart skjemmes vi litt, med det har jo heldigvis gått fint.

  24. Huff, du har gjort mye kjipt! Men godt du ser tilbake på det og skjønner at det var forferdelig! Nå kan dere(og vi lesere) heldigvis bare le av det!:)
   Og folkens; man lærer av andres feil også;)

  25. DAMN, sier jeg bare. Det er godt du er klar over selv hvor utrolig umoden, frekk og rett og slett egoistisk du var på den tiden? Og det å kalle noen pakkis og bruke homo som skjellsord er sååå ikke greit.
   Du var litt av en djevelunge, men godt du har forandret deg da:) kan jo heller ikke legge skjul på at dette var underholdende å lese og at det er morsomme historier å kunne fortelle videre, hehe

  26. Har gjort sykt mye dumt i fylla, men mest horete ting. Våknet opp naken med en mann eg ikke viste hvem var, og som jeg ikke husker å ha blitt med hjem. Hadde også sex med exn til veninna mi på en vaskemaskin på en fest, helga etter klinte jeg med broren hans.

  27. haha dette innlegget fikk emg til å inse at eg e alt for “goodgirl” når eg drikker så igår når eg drakk løp eg fra vekterne hahah lol <3 love u tcmn

  28. Moren din fortjener en medalje! Stakkars menneske. Jeg er helt sjokkert! Jeg har ei datter og jeg vet ikke hva jeg gjør om hun finner på sånt piss.
   Men når det er sagt så er det fint at du innser hvor fæl du var, og ikke gjør sånt mer. Og jeg har hørt verre, utrolig nok.

  29. Sånne som det gjør at jeg er pisseredd for at mine fremtidige barn ender opp så forjævlige. At du i hele tatt tørr å “innrømme” dette er helt uforståelig, hvis jeg noen gang hadde funnet på noe sånt som du beskriver her hadde jeg aldri turt å innrømme det for noen. Jeg synes utrolig synd på moren din, tviler på at hun fortjente slik oppførsel fra deg.

  30. Det dummeste jeg har gjort i fylla, var da jeg var 18 år og skulle på byen med mine venner som var 20 år og oppover. De kunne selvfølgelig dra på nattklubb for de over 20, mens jeg ikke kunne bli med. Så jeg avtalte med venninne om at hun skulle gå inn først, for å så gi meg hennes leg. Etterhvert kom hun, og gav meg hennes leg. Jeg tok i mot og gikk mot vaktene for å komme inn. Dette falt ikke i god jord for å si det sånn. (ps.jeg og venninna mi lignet ikke på hverandre i det hele tatt, var alkoholen som snakket for seg). Så de ringte politiet. Politiet kom og snakket både med meg og hun andre. Vi ble bortvist fra byen den natta. Jeg hadde også en pose stappfult av alkohol som i mitt hode var meningen jeg skulle ha med inn på nattklubben. Heldigvis så ikke politiet det. Vi fikk bare advarsel heldigvis, kunne fint ha tatt med meg på glattcella pga. jeg var overfull og hadde posen fult av alt mulig type alkohol. Slapp billig unna!

  31. Gi mordi blomster på mandag og si unnskyld for at du har oppført dæ som en drittunge 😊 Helt seriøst, mordi fortjener det, ho e nu gulle god som e så tålmodig 😌

  32. jeg har tatt seks alvorlige overdoser i fylla, blitt lagt inn på psyk 8 (5 ganger på tvang), prøvde å knivstikke foreldrene mine og ei venninne av dem, hoppet nesten fra en bru på 25 meter, men ble dratt over gjerdet av noen folk, fyllekjørte første gang da jeg var 14 fordi sjåføren var så full at han sovnet (kjørte totalt 5 mil – og jeg var veldig full selv), drev å ringte leger, ambulanse, psykiatriske pleiere, politi fordi jeg trengte hjelp (men det handlet mer om oppmerksomhet som jeg fikk akutt behov for i fylla)… herregud? jeg har mange historier

  33. jeg ble hentet av politieskorte på svalbard fordi jeg klikket i fylla. hadde to svære politimenn som fulgte etter meg uansett hvor jeg gikk – ble kjørt rett på åsgård når vi landet i tromsø…

  34. Hahaha, fy faen å barnslig du er! Det er det mest barnslige jeg har lest på lenge.
   Trodde mennesker greide å oppføre seg jeg da men.
   Uff, tragisk

  35. Æ må bare si rett ut. Alle som mener at ho stiller foreldrene sine i dårlig lys, e barnslig og respektløs som deler det her.. Folk har gjort værre. Æ kunne selv relatere meg til flere av historiene. De fleste har vært dritings en/flere gang i livet. De fleste har gjort nokka dumt i fylla. Og de fleste vet kossn dømmekraft og selvrespekt man har når man e overstadig beruset. Koffer skal Therese være ett dårligere menneske når ho deler det med oss lesere? Da e vi alle dårlige mennesker fordi crazy fyllahistorier deler/hører vi hele tiden. Men ingen tenker “åherregud så respektløs liten rebellsk drittunge han/hun e. Tipper dårlig oppdragelse” når vi deler/hører med hverandre..
   Therese har ikke blitt en konemisshandler som e seriemorder av nabolagets katter og eter barbie hoder som hobby…
   Se kor flott frøken ho e nu! Æ syns du e dritkul Therese!
   Just sayin.

  36. Elsket dette innlegget, noe av det morsomste jeg har lest på lenge. Kan dessverre si at jeg kjenner meg igjen i noe av det.

  37. Jeg drakk ikke og festet ikke før jeg fylte atten, men da tok jeg det igjen også. For fem år siden drakk jeg hver eneste helg, fredag og lørdag, i nesten et helt år. Jeg var på Tryvann da jeg var russ, og da ble jeg så full første kvelden der at jeg lå fire timer i sanitærteltet til Røde Kors. Påsto at noen hadde dopa meg ned fordi jeg ikke ville innrømme hverken for meg selv eller de jeg var der med at jeg hadde drukket alt for mye, og de ringte mamma, som var tre timer unna. Hun var i ferd med å skaffe barnevakt for min åtte år gamle lillebror, men mine medruss overtalte henne til å bli hjemme.
   Da russetiden var over, fortsatte festinga. Jeg tryna i en trapp og slo hakk i kneskåla mi, og jeg kan fremdeles kjenne hakket i kneet. Jeg hadde sex ned eksen til ei venninne av meg, og vi ble fuck buddies, helt frem til han ble sammen med bestevenninna mi, og etter det fortsatte jeg å skryte av det til venninna mi i fylla.
   I dag drikker jeg nesten ikke lenger, rett og slett fordi jeg ikke liker den blir når jeg drikker.

  38. Du er ikke alene… Jeg har gjort så mye dumt. Blitt uvenner med venninner… Hatt sex på do på et utested med en gutt jeg møtte ca 5 sekunder før, rett utenfor doen, aner ikke hva han heter eller hvordan han så ut, husker ingenting. Jeg har kjørt politibil 2 ganger, sykebil 2 ganger, vært på rusakutten 1 gang (pga alkohol, ikke rus!!!) vært på legevakten 3 ganger… Sparket en dørvakt i ballene… Kallte gutten jeg elsker en kuk… Fylleringt eksen… Sjefen på jobb, men heldigvis tok han ikke tlf!!!! Kranglet med familien har jeg også. Ja, du må bare vite at du ikke er den eneste som har gjort masse dumt, jeg følte meg hvert fall litt bedre av å lese dette innlegget!

  39. Det er skremmende å se at du skriver dette innlegget på en så humoristisk måte. Som om du er litt stolt over hvordan du har oppført deg. Du burde dra hodet opp av jorda og innse at ikke alt trenger å deles med resten av verden.
   Og til dere som forsvarer henne; “folk har gjort verre” er ingen gyldig unnskyldning. Man må passe på seg selv uten å dytte andre foran seg for å forsvare sin egen idiotiske oppførsel, og det ser dessverre ikke ut som at du har lært noe av “tabbene” dine. Da hadde du i det minste klart å snu dette til et “jeg har lært og vil råde dere andre til å ikke gjøre som meg”-innlegg.

  40. Må si du har gjort mye dumt i fylla 😛 For all del ikke bry deg om de som skriver negativt i kommentarfeltet. Du har nok lært av feilene dine og vet i ettertid at du skal være mer forsiktig 🙂 Jeg digger deg og bloggen 🙂

  41. Haha dummeste jeg har gjort var vell 2 dager etter jeg ble 16 dro meg og noen venniner på fest, jeg hørte det ble slåsskamp og så gira som jeg var løp jeg ned trappen for å se og BOOOM så fikk jeg et slag midt i panna… Hadde drukket litt mye så endte opp midt på veien og gråt og gråt og kjente bare den store kula i panna.. Endte opp med kraftig hjernerystelse og blå panne.. Jævla drittunger som ikke kan oppføre seg. Var en glass flaske jeg fikk rett i panna av noen aggressive jævler, jaja SHIT happens✋
   Ellers har vi jo de gangene når man drikker mens man er knust og ender opp med å sende jævli Kleine meldinger til personen som knuste deg og prøve å ringe han og ja mer kan jo du tenke deg ahhahahah

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg