like a freakin boss

  •   

Hei!

Det var lite aktivitet fra dødsleiet mitt igår dessverre. Dagen startet med en snartur på BurgerKing med Sofie før hun dro hjemover til Balsfjorden. Jeg dro rett hjem og la meg igjen, tror jeg sov 5-6 timer. Deretter sto jeg opp og dro på jobb – på en søndag!!! Måtte hjelpe sjefen med varetelling, noe som tar sin tid. Etterpå dro jeg hjem igjen og så på en film etterfulgt av en del episoder med PLL. Tror ikke jeg sovnet før 4 i natt, noe powernapen min hadde god skyld i. 

Nå sitter jeg her igjen og ser på film. Jeg har sånn skikkelig perioder hvor jeg kan se dødsmye på TV/netflix osv også kan det gå perioder hvor jeg ikke har slått på TV’en på flere uker. Dere skjønner sikkert hvilken periode jeg er i nå, haha. I morgen kommer forresten sovepartneren min endelig hjem igjen så da slipper jeg å sove alene. Ikke at det blir så mye søvn akkurat, neida hehe 😉

Tenkte jeg kunne dele spotify-listene mine med dere. Jeg har tre jeg bruker til vanlig. Først har vi festlisten min her, også en litt mer laidback liste her og sist men ikke minst en liste med rolige sanger her. Jeg oppdaterer de ca en gang i uken når Discover Weekly’en min blir oppdatert. Har dere noen favorittsanger for tiden dere vil dele?

 

Siste innlegg