spring is coming

  •   

God onsdag!

Nå har jeg akkurat fått i meg frokost og er på tur ut døren for å ta fatt på dagens arbeidsdag. Wohooo! Eller ikke, haha.. Jeg begynner å få skikkelig vårfølelse nå som det er 8-10 grader og sol ute, snøen smelter og mørketiden er over. Dessverre er det nok som vanlig bare midlertidig. April bruker nemlig å være den måneden hvor det snør mest, så det er vel bare snakk om et par dager så tar vårfølelsen slutt..

Etter jobb i kveld skal jeg hjem og skru opp litt hyller og rydde litt, så kanskje dere får litt bilder fra leiligheten min snart. Jeg har fått på plass det meste bortsett fra vaskemaskin og tørketrommel, men dere tåler vel å se leiligheten min uten de to tingene, haha! Eller jo, gardiner. DET må jeg få ordnet meg asap. Jeg bare aner ikke hvor jeg skal begynne, syns det er så vanskelig med lengder osv.

Nå må jeg løpe, håper dere får en fin dag så blogges vi ♥


Mmm, varme baguetter er gull til frokost (og seff Pepsi Max). Det er egentlig det eneste jeg kommer på når det gjelder frokost, må ha noe lettvint. Noen andre tips til gode frokoster som ikke tar 20 minutter å lage? 

Siste innlegg