chunky knit

Heiheii!

Det var stille på denne fronten i går. Jeg er sikker på at jeg fikk sett iallefall 10 episoder med Pretty Little Liars, fordi jeg lå i sengen så og si hele dagen bortsett fra den lille timen jeg var ute og spiste sammen med Charlotte. Jeg trøster meg med at det var nødvendig for å få ladet opp batteriene. Nå er det bare 4 små dager igjen før jeg sitter på flyet til Amsterdam med jentene, så jeg har iallefall noe å se fram til mens jeg jobber og sliter meg gjennom de neste dagene. Vi har iallefall funnet ut at vi skal komme oss på en fornøyelsespark, og har sett litt på Efteling – men så ser jeg at det er jo mange flere. Alle ligger jo utenfor Amsterdam, men om det tar et par timer med tog/buss er ikke så nøye. Noen som har vært på noen fornøyelsesparker i Nederland, hvilken?

Nå skal jeg spise med date’n min og se på en episode eller to med The Blacklist før det er kveld. Vil absolutt anbefale den serien, veldig spennende og har allerede kommet halvveis i sesong 3. Det er sånn at man bare vil se mer og mer, så kanskje ikke helt lurt nå på kveldingen når man egentlig burde sove. 


chunky knit cardigan fra nelly her

13 kommentarer
  1. Efteling kan virkelig anbefales! Noe for alle enhver, og ikke verken for stort eller for lite, helt passelig!

  2. Har vært på de allerfleste! Og jeg kan virkelig anbefale Efteling og Slagharen. Efteling er litt mer for barn siden dem legger ganske stor vekt på nederlandske eventyr. Men det er virkelig noe å få med seg. En annen fornøyelsespark som virkelig kan anbefales er Walibi world, her er det masse berg og dalbaner. Dette er helt perfekt om du liker fart og spenning!
   Håper dette hjalp deg litt 🙂

  3. Hallåå! Ser du skal på jentetur til Amsterdam og at du etterspurte noe å finne på der. Kjæresten min er nederlandsk så jeg tilbringer sikkert halve året her nede. Ville egentlig bare fraråde dere å røyke eller spise hash brownies, alstå gjør det mer enn gjerne, beste weeden du finner. Men ikke gjør det midt på dagen da dere vil totalt ødelegge hele dagen. Kjøp litt å ta med på hotellrommet (kjøp masse godteri for munchen some kommer) og bare chill.
   Sånn ellers så har Adam de feteste utestedene og drikke er latterlig billig.
   Dere burde også ta en tur innom red light, bare gor å se hvor sinnsyk gorskjell det er derfra til resten av byen. Faktisk en smule morsomt også.
   Gå en tur i parkene, de er nydelige på denne tiden.
   God tur! Og ikke vær redd for å spørre en hollender om hva som helst, mest imøtekommende snille menneskene du kan finne ^^

  4. Har vært i Efteling, der er det sååå koselig <3 ambefales!! Men det er kanskje litt barnslig da, kommer ann på hva dere er ute etter. Det er jo mange karuseller og sånt, men også mye eventyr. Jeg elsker den parken fordi jeg var der som barn og sånn!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg