reisefeber

Husker ikke om jeg har fortalt det, men den siste uken har jeg hatt svak feber hver dag. Det er akkurat sånn at jeg fryser/er varm om hverandre, men den har ikke vært noe høyere enn 37,6 så det er jo det som kalles lavgradig feber. Jeg har konkludert med at det må jo være reisefeber?! Haha! For i morgen reiser jeg jo nemlig til Amsterdam med jentene, guud som jeg gleder meg.

I dag fikk jeg stripet etterveksten på jobb siden det var så rolig, gjett om det trengtes. Jeg var ferdig tidlig, så ettermiddagen som egentlig skulle brukes til å pakke har jeg brukt til å ordne meg, rydde i sminken og vasket alle sminkekostene mine. Det er evigheter siden sist jeg vasket de, og det som er så utrolig viktig da.. Ikke rart jeg får en kvise her og der. Nå skal jeg på kinodate, så pakkingen blir ikke gjort før i natt ser det ut som. Siden jeg er verdensmester i å pakke sinnsykt mye unødvendig og waay, way too much hadde jeg satt pris på noen gode pakketips til brødhuer som meg som pakker for 2 uker når jeg skal være borte i 3-4 dager. Anyone?

22 kommentarer
  1. Sett sammen antrekk for hver dag + litt skift om du skulle være uheldig å søle på noe 🙂
   Dette gir mye bedre plass da du ikke bare slenger med deg noe du TROR du blir å bruke!

  2. Pakk antrekk, så tenker du bare ut antrekk for hver dag på forhånd! Kanskje ta med noen ekstra topper eller noe, sånn at man har noen alternativ! 🙂 GOD TUR! 😀

  3. Finn antrekk ferdig, ta med 2-3 ekstra topper eller 1 kjole ekstra enn du hadde tenkt. Da har du variasjon! Og en chille outfit f.eks. Husk å ta med nødvendig skift om du skulle være uheldig å søle eller ødelegge noe! Et annet pluss er jo at det alltid finnes klesbutikker om du plutselog mangler noe 🙂 så fint hår, forresten!

  4. Et skjørt- to fine festtopper og et par festsko
   Et avslappende antrekk til sene hotellkvelder
   En bukse, to-tre overdeler, gode sko å gå med
   Undertøy, sokker, sminke, parfyme osv
   Pass
   Et par tips fra meg😊

  5. Min erfaring er at toalettsaker tar mye plass! Ta shampo, balsam osv over i små reiseflasker. og du kommer ikke til å få bruk for 5 par sko, tro meg, haha!

  6. God tur! Amsterdam høres kjempe digg ut!
   forslag til pakkeliste:
   Handbagasje – pass, pengbok, blad, mobil, antibac, +++
   koffert- Et par gode sko å gå i, et par finsko, topper til fest og hverdag. 1kjole, 2 bukser + den du reise i, et chille-antrekk, undertøy +++

  7. Planlegg antrekke dine. Jeg skriver ned alt jeg skal ha med meg. F.eks for fire dager: fire BH’,er fire par sokker osv. Også bruker jeg slikt reisesett til ansiktsrens og hudkremer. Hvor jeg kun har med meg så mye rens og krem jeg trenger. Jeg tar også vare på vareprøver jeg har fått shampoo, balsam og hårkurer som er engangs så tar jeg de med på ferie.

  8. Æ pakke å bestandi for mye med mæ, å æ reise masse 😂 så d æ har begynnt med e å pakke med mæ en vakumpakkepose fra chlasolsson, e bare å peise klærne oppi å sette sæ på posen. Vipps så har man halve kofferten ledi 👏

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg