freckles everywhere

Hei!

Det mest synlige tegnet på at jeg her vært i syden, er når du ser meg med en milliard fregner i ansiktet. Denne gangen har jeg mer fregner enn jeg kan huske at jeg har hatt på flere år. Grunnen til det er at jeg normalt har brukt faktor 50 i ansiktet eller at jeg har solet meg med klær over ansiktet eller holdt ansiktet i skyggen for å unngå å få så jævlig mye fregner. Denne gangen ga jeg faen i det og solte ansiktet med samme faktor som jeg brukte på kroppen – og det har resultert i sikkert 500 nye fregner.

Jeg blir liksom aldri ordentlig brun i ansiktet, det nærmeste jeg kommer brunfarge i trynet er når det blir så mye fregner at det ser ut som en stor fregne haha! Og nå er det ikke langt unna. Jeg har ikke sminket meg før i dag etter jeg dro til syden, en hel uke i syden uten hudsminke – fyfaen det var deilig. Jeg var derfor litt nervøs for at sminken min ikke skulle klare å dekke noe særlig, for det er faktisk derfor jeg bruker foundation osv. Til min glede så gikk det fint. Hadde jeg ikke hatt fregner tror jeg ikke at jeg hadde følt behov for å bruke så mye sminke, da jeg har en ganske ren og uproblematisk hud. 

den som klarer å telle hvor mange fregner jeg har skal faen meg få en jævlig bra premie. 

  1. Hvorfor sminker du bort fregnene dine?
   Du er ikke noe særlig godt forbilde for små jenter med fregner når du skriver slike innlegg…
   Syns fregner er kjempefint, har det selv og jeg elsker de. Men kjenner det stikker litt når du omtalet det negativt..

  2. Jannicke: Det er jo mine egne fregner jeg omtaler på denne måten. Jeg snakker på ingen måte om andre sine fregner. Jeg skal ikke trenge å føle at fregnene mine er kjempefine bare for at andre ikke skal bli lei seg – jeg kan godt synes fregner er fint på andre, men ikke på meg selv. Dette er mine fregner, ingen andre som har helt like fregner som meg heller vet du 🙂

  3. Hei! Når kommer svarene på spørsmål ang. silikon? Har ventet så utrolig lenge nå..! Gleder meg til å lese svarene dine 🙂

  4. Shit as! Jeg synes fregnene dine er så ssiiinnssykt fine! Jeg har ikke fregner selv, og jeg tror man aldri blr ordentlig fornøyd med det man har selv – men gud, plis!! Du er nydelig, både med og uten sminke. Personlig mener jeg du burde være veldig stolt over dem 🙂

  5. Alt eg ser e leppene dine.. D e litt synd at folk ikkje kan se når nok e nok. Leppene dine e så store at de tar øve heile ansiktet ditt, og d ser rett og slett ud som prolaps… Du va finere før

  6. Syns du ser nydelig ut både før og etter sminke. Syns du passe fregner, det gir deg et skikkelig naturlig glow 😊😊😊

  7. Fyfela, takk for tips angående Foundation! Kjøpt den i dag, og e suuuuper fornøyd!

  8. Jeg er sikker på du ser gorgeous ut uten all den sminken også. 🙂 DU er naturlig pen! Håper alt er bra med deg!
   Klem i fra Tønsberg.

  9. Så slitsomt å være så usikker at man velger å bruke foundation over hele ansiktet hver dag. Du trenger det ikke.

  10. Så mye mer naturlig fin med fregner! Uten tvil, du er nydelig! Skjønner at du vil føle deg vel, men hva med å ikke dekke helt over fregnene?

  11. Har så sykt mange fregner selv og er så lei av det. Kan du lage en video som viser hvordan du dekker over fregnene. dine?

  12. Jeg har det på akkurat samme måten som deg.
   Kan du skrive produktene du har brukt? Alle sammen 🙂
   Føler jeg har klart d ok, men ikke like bra dekt som du har fått det 🙂
   Ha en fin søndag <3

  13. Du er helt NYDELIG uten sminke! Jeg har selv like mye fregner, men ser på langt nær så fin ut uten sminke som deg. Hadde jeg hatt din hus hadde jeg aldri sminket meg!

  14. Du får trøste deg med at du er veldig pen ellers, skjønner at du kanskje føler at det er kjedelig med alle fregnene, men det er ikke så ille😉 Du ser veldig bra ut!

  15. Alt for å se ut som alle andre…Følg strømmen, ikke skill deg ut for all del, da kan du jo bli kritisert for den du egentlig vil være.

  16. Herregud så fin du er uten sminke. Så vakker og levende. På det bildet med fregner tenkte jeg: Hun der ser ut som ei jeg ville blitt venn med. På bildet med full cover tenker jeg litt mer at du blir litt anonym. Du er flott uansett, og jeg vet hvor hekta man kan bli på sminke… Men jeg tror du kommer til å se det selv snart.

  17. Åh, kjøpte den på glassflaske i dag og er helt forelsket!! Har brukt den på tube lenge nå, men den har vært for tørr for min hud.. Og denne syns jeg satt perfekt:D Endelig noe som dekker fregnene, og som passer til min hud. Må forresten bare si at du er helt nydelig uten sminke også, hihi ;*

  18. Heei
   Jeg har akkurat samme problem som deg, jeg sliter så med hudprodukter! Fregner sitter jo hvor som helst og jeg vil ha skygge der det skal være skygge, ikke andre steder.
   Primer går fint, men foundation og concealer finner jeg ikke noe av som dekker VELDIG bra.
   Jeg vil IKKE ha sminkeprodukter som dyretester, så ikke L’Oréal, Chanel, dior, maybelline, Max factor, Victoria Secret osv.
   Har du noen tips?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg