wavy

Hei!

Nå er det ikke mange timene til jeg skal sove igjen, men først blir det en rolig kveld med Yatzy, kortspill og kos med kjæresten min. Nå er det bare 3 uker til jeg reiser til Oslo får å være med på Findings, også har jeg 2 uker ferie rett etterpå. Da skal jeg til syden, men har så klart enda ikke klart å bestemme plass. Det står litt mellom Hellas og Italia, men vil ikke til Kreta eller Rhodos liksom – noen som vet om en fin øy i Hellas med fine strender og god mat, som ikke er full av turistsjapper osv? Vi fant ut at å reise til Asia får vente til litt utpå nyåret, rundt mars en gang så man har muligheten til å spare litt penger og ikke kommer midt i regntiden.

Under er bilder fra en rolig sommerdager i nord (i går, hahah). Det å kunne gå i t-skjorte og sandaler ute slår aldri feil, men det er ikke ofte man kan gjøre det her jeg bor. Har kanskje hatt 5 skikkelig gode sommerdager så langt denne måneden. 

T-skjorte // BikBok    Bukse // JunkYard    Sandaler // H&M 

37 kommentarer
  1. Jeg har vært i Korfu, og der var det veldig koselig! Hotellet het Paradise, og hadde et stort basseng og fin utsikt. Mye turistsjapper kan jeg ikke huske å ha sett der hvertfall 🙂

  2. Hei Therese så fine bilder av deg
   du er en pen jente
   så fint antrekk du har på deg
   det kledde du da
   Kan jeg få se deg med flere Blå Jeans på bloggen?
   Du kler å gå med Jeans da

  3. Hei! Jeg har selv vært på Skiathos, en gresk øy. Utrolig fint med masse flotte strender! Annbefaler også hotellet vi bruker å være på, Villa Alexis, der du får nærmest en egen liten bungalow med den flotteste utsiken! 😉 God tur!

  4. Vil virkelig anbefale Karpathos, en liten øy i Hellas. Supergod mat, trivelige mennsker, deilig plass å slappe av og superfine omgivelser!

  5. Jeg har selv vært på skiathos og karpathos. Helt nydelig begge steder. Men vil ski karpathos er favoritten!

  6. Om du drar til sørsiden av Kreta får du en helt annen opplevelse! På nordsiden er det veldig turistpreget, og det er generelt slitsomt å være der. Chania er en utrolig fin by, spesielt gamlebyen, men det er umulig å gå forbi restauranter uten å bli mast inn av kelnere. Ved Chania ligger turistplassene på rekke og rad, blir sliten i hodet bare av å kjøre forbi, haha! Derfor; lei en bil (eventult kjør buss) og kjør fra Chania og over til sørsiden! Ca 1 å en halv time/to timer så kommer du til Paleochora! Her er er det ikke en eneste turistsjappe og ingen kelnere som drar deg inn. Verdens fineste og lengste strand, langgrunt og rent! Har vært her 5 ganger, og det er like fantastisk hver gang! Det er på steder som dette man kan slappe av og virkelig nyte ferien 🙂 Det er to hoteller som har basseng. Villa Europa er der vi har bodd de siste fire gangene og der er det kjempefint! Hotellet ligger på stranden, kun gressplen i mellom og det har basseng. Ikke veldig stort, men helt greit! Ved hotellet er det en strandbar som har samme eierne.
   Denne lille byen er et sted grekerne selv ferierer så det er et veldig sikkert tegn på at det ikke er gjennomsyret av turisme! Samme hvor du spiser kan du være sikker på å få god mat, kan ikke huske å noen gang ha fått dårlig mat der! Havnen er et utrolig koselig sted med mange gode restauranter 🙂 Det er selvfølgelig ikke et sted du drar for å feste, da det er litt begrensete muligheter for akkurat det. Det er flere barer osv, men det er mer sånn at folk sitter og tar seg et par drinker! Det er en nattklubb der, litt utenfor sentrum, men der har jeg aldri vært.
   Ikke noe er så fint som å gå morgentur i de trange smugene, oppdage nye gater og steder, og avslutte med en frappe. Lokalbefolkningen er utrolig koslige og ærlige! Blir du frastjålet noe der så er det turister som har gjort det!
   Dette ble langt, hehe! Men dette er et sted som har en egen plass i hjertet mitt, og alle vi kjenner som har dratt hit har elsket det! Må passe på så vi ikke anbefaler det til for mange, vil ikke ha noen turistsjapper her 😉 Uansett, følte bare for å komme med et tips og vise at Kreta langt i fra er bare turister 🙂

  7. Lesvos er kjempefint! Man ser ingenting av flyktningekrisen der lengre. Og de lokale trenger virkelig turismen nå, siden mange har sluttet å dra dit pga nettopp flyktningekrisen. Lesvos er roligere og mer autentisk enn f.eks turistfella Kreta. Billigere og færre turister, mindre jallastemning. Jeg var der på kjærestetur og det var helt perfekt.

  8. Jeg anbefaler virkelig å reise til Parga i Hellas. det er en superkoselig og romantisk liten by uten det værste turistmaset. God mat, deilig atmosfære og koselige små hoteller 🙂 fantastisk plass!

  9. Hvordan har du fått så fine og fyldige bryn? 🙂 har du brukt serum eller noe sånt? Isåfall, hvilken?

  10. Akkurat nå befinner jeg meg i Paros med kjæresten, en nydelig øy i Hellas. Vi var nettopp i Santorini på dagstur, men der var det egentlig gaanske dyrt i forhold til de vanlige syden-stedene. Uansett, Paros er en helt fantastisk øy med mye å gjøre, bra uteliv, og nydelig utsikt mot havet og solnedgangen:)

  11. Dra til Sardinia! helt fantastiske strender, fineste i Europa. Mye mindre turister enn på de typiske sydenstedene. Maten er også fantastisk.

  12. Hei! Har ikke lest bloggen din på kanskje 1,5 år, og da jeg klikka meg inn her idag ser jeg en helt annen jente. Rettere sagt dame! Du ser helt nydelig ut, moden og sikker på seg selv. Stå på!! Dette vil ikke si at jeg ikke synes du var nydelig tidligere, men du har virkelig blitt en voksen, ung dame! 🙂

  13. Hei! Anbefaler deg å dra til en av Mamma Mia-øyene, kjempefint og hyggelig der. Var på Skiathos forrige sommer og om du leier firhjuling eller lignende får du sett hele øya om du vil også. Vi gjorde det og fikk testet ut alle strendene. Måtte ta båt til noen men det gikk fint.
   Om du ikke leier bil/firhjuling så kommer du langt med buss også, da det er VELDIG billig 😃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg