1 måned ja

Hei!

Lenge siden ja hehe, sommeren har rukket å bli over og alt siden sist jeg tittet innom her. Det har skjedd litt på den tiden. Jeg har vært i syden, noe jeg kan skrive mer om senere. Jeg har også vært litt hos min mamma og jeg har fått meg nytt kamera i tidlig bursdagsgave fra kjæresten! Kameraet heter Sony A6000, og så langt virker det bra. Noen som har kameraet, er du fornøyd? Det er mye mindre og lettere enn speilrefleksen, så planen er jo at jeg skal gidde å ta det med meg litt mer ut av huset enn hva jeg har gjort med speilrefleksen – slik at jeg har flere bilder og dermed mer å skrive om her på bloggen.

I helgen dro jeg og Magnus til Storsteinnes for å besøke Sofie, noe som var veldig koselig. Det er så godt å komme seg bort iblant og gjøre noe litt annet. På lørdag hadde hun innflytningsfest, den husker jeg ikke så mye av så har ikke så mye å utdype meg om på det punktet. Sofie har en nydelig datter som dere ser under på bildene, nesten så man får lyst på unge selv. HE-HE. 


Jentetid

Nå skal jeg spise middag, har ikke spist siden i morrest så humøret begynner å bli jævlig. Vi blogges (tørr ikke si i morgen, for plutselig blir det ikke på en måned hahaha)

15 kommentarer
  1. Hun skriver at hun var på fest og ikke husket noen ting. Det betyr at hun har drukket alkohol, og da sier det seg selv at hun ikke er gravid….. folk er så dumme

  2. Ble jævlig skuffet over dette innlegget, begynn å ta bloggen og leserne dine litt mer seriøst. Du skriver kun om at du har gjort ditt og datt, klarer du ikke å komme med litt mer interessante og gjennomførte innlegg? Muligens siste gang jeg klikker meg inn her.

  3. Kan du skrive et utfyllende innlegg om hvordan det er å bo i tromsø? Tenker da på miljøet generelt og evt ulike restauranter som er verdt å besøke, og shoppingmuligheter.. Skal flytte der neste år for å studere men kjenner farlig lite til byen, kunne jo være interessant for andre også å lese om noe annet enn nordlys som er det eneste å finne om tromsø på google

  4. savner å lese mer på bloggen din, savner hvor aktiv du var da du lå på topp i forhold til nå.. ikke at du ikke må ligge på topp, men jeg er ikke den eneste leseren som er innom. Jeg har vært innom her innimellom, veldig sjeldent i mange år og til og med jeg som ikke er fast leser savner å se mer av deg.. Vet ikke om det kanskje har noe med forandringer i livet ditt å gjøre? kjærligheten, jobblivet, venner, familie, sykdom o.l som gjør at du ikke skriver mer.. men jeg håper virkelig du snart finner ut av det og kommer sterkere tilbake. Eller rett og slett sterkere ut av det. Ut av bloggen. Kanskje ikke noe du trives så mye mer med lenger?
   Stå på Therese. Du oppnår det du ønsker om du bare vil. Alt ordner seg til slutt. Ta godt vare på deg selv, det er så viktig å ikke glemme det. Håper vi får se mer av deg snart. Ikke mange andre bloggere jeg egentlig syntes finner min interesse, og jeg vet vel ikke direkte hvorfor du fatter min. Håper virkelig det ikke blir en måned til neste gang.

  5. NOshaade, men virker du har gått ganske lei av bloggen din med tanke på at du sjekker innom max en gang i mnd. Hvorfor slutter du ikke bare helt isdetefor å komme med unnskyldninger om hvorfor du ikke har blogget? Det er jo helt greit å gå lei 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg