innkjøp fra söta bror

Hei!

Nå er jeg faktisk hjemme i Tromsø igjen. Dagene sørpå gikk fort unna og det var mye på timeplanen, men det var koselig å få et lite avbrekk fra hverdagen og ikke minst kvalitetstid med familien! I går fikk jeg ikke blogget da jeg begynte å krangle med lillebroren min på kvelden når jeg skulle blogge. Han bet meg faktisk, så det så. I går dro vi til Sverige, først og fremst sånn at jeg fikk kjøpt meg snus. Sparer en del kroner på å handle det i Sverige eller på TaxFree (jada, man sparer enda mer på å ikke snuse, I know). Jeg begynte å skulle shoppe klær, men etter jeg hadde kjøpt den første genseren så slo det meg jo at “hallo, skal ikke du spare til ferien du skal ha i februar?”. Så det ble med den genseren, good girl.

Jeg kom fra jobb for et par timer siden, men har enda ikke rukket å spise dagens hovedmåltid. Middagen er forresten i ovnen på bildet under, kommer vel ikke som noe sjokk at det er en pizza inni der? 😉 Nå skal jeg få den i meg før den blir kald, så vi blogges ♥

Mamma kjøpte meg sjokoladekalender som jeg fikk med meg hjem. Tradisjon, hun kunne seff ikke gi til bare de to minste!!!!

Dette er egentlig det eneste jeg kjøpte i Sverige. Snus, et halvt kg godteri og en genser fra Gina Tricot. 


Sist men ikke minst har jeg fått litt ny sminke nylig som jeg driver og tester ut. Forteller mer om det i et senere innlegg, so far so good. 

7 kommentarer

Siste innlegg