frihelg = videoblogg

  •   

yo bitches

Siden jeg har fri i i helgen tenkte jeg å lage en videoblogg, det går jo fort en stund mellom hver gang. Så jeg tenkte dere kunne få velge – enten sminkevideo, spørsmålsrunde-video eller hva enn annet dere vil se? Sleng i så fall igjen ønsket ditt i kommentarfeltet her ♥ Nå sitter jeg og slapper av med kjæresten i ca 40 varmegrader. Har nemlig fyrt i peisen da det var så sinnsykt kaldt, men siden stua ikke er verdens største ble det litt i varmeste laget… Jaja, da var peisen innviet iallefall 😉

I dag ble det ordentlig norsk middag – fiskekaker i brunsaus. Jeg fikk beskjed om å dra på butikken og plukke ut middag selv. Når jeg kom hjem med fiskekakene, brunsausen og potetene hører jeg bare typen: “det va da en stusselig middag”. OK? Han hadde sikkert mer lyst på hjemmelaget pizza, tikka masala eller noe annet “fancypancy”, men man kan jo ikke spise middag til 200 kr hver dag – det blir dyrt i lengden. Denne middagen? 42 kroner!

føler jeg har blitt så rund i ansiktet det siste halvåret, vet ikke om det er av mat eller om man kan legge på seg av p-piller i ansiktet? noen som vet? og hvordan får man et smalere ansikt igjen? 


håret mitt blir bare lengre og lengre for hver måned, og det er så sykt tilfredsstillende hahaha

Siste innlegg