gone MIA

Hei!

Gud bedre, nå begynner jeg endelig å bli frisk. Jeg var sykemeldt helt til i går, og jeg kan bare si med en gang at jeg har kjedet meg utrolig mye den siste uken. Først av alt fikk jeg influensa, også gikk det over til en bihulebetennelse sammen med en helt jævlig irriterende tørrhoste. Nå er jeg heldigvis tilbake på jobb og det er så godt å komme seg utenfor døra. Jeg har bare ligget på sofaen og i senga den siste uka og ventet på at det skulle gå over.

Som trøst bestilte jeg meg en pakke fra Nelly med pengene jeg vant. Tror det kom på totalt 5k, og det meste var jeg utrolig fornøyd med. Noe av det blir sendt i retur, men det jeg beholdt skal jeg vise dere i løpet av helgen. Jeg har egentlig fått en del nytt i det siste, både klær og ting fra blant annet eBay, så jeg kan jo forsåvidt vise dere alt – men det må nok bli i 2 innlegg da det er ganske mye. I morgen har jeg jobb, og resten av helgen blir det egentlig bare å fokusere litt på bloggen siden jeg har vært MIA så lenge nå hehe. Videoen ble det jo heller ikke noe av, stemmen har vært helt på bærtur så jeg valgte å spare den til jeg ble frisk. 

Jeg har iallefall bestemt meg for at det blir sminkevideo eller spørsmålsrunde-video – alt etter som hva jeg føler for der og da. 

genser fra nelly //ad

8 kommentarer
  1. Da har jeg fått brev fra barnevernet igjen om innkalling – da ei psykiatrisk sykepleier følger med på meg…..og hun har fått kjennskap til via venner min facebook og blogg: lagertha.blogg.no. Ja, man blir vel mer og mer desperat nå som rettsaken nærmer seg.. Skal bli spennende å høre hva de har å komme med nå. Og det blir jo et meget dårlig omdømme til alle psykiatriske sykepleiere. Hvem vil tørre å snakke med de mer??
   Og de må jo handle raskt da min sønn snart er 18 år…..
   Hva skal de finne på etter han har fylt 18 år? Alle i NAV kan jo sjekke hvor folk jobber så de kan fortsette med å sende anonyme meldinger og å spre rykter om meg, enkelte i NAV har tilgang til kode 6 og 7 saker så man er heller ikke sikker når man lever i skjul. Det bør vise alvorlighetsgraden i det NAV har gjort mot meg!
   Jeg lurer på om det er hun Pretorius dama – hun sendte jo sms om at hun og eksmannen lå i samme seng under bryllupet til en av sine sønner..

  2. Sååå fint å se du ikke redigerer bildene dine, blir glad av å se så flott du er, og virkelig deilig og se at du er stolt av det! Stå på snuppa, en av grunnen til at jeg elsker reale bloggere som deg 🙂

  3. Du kan jo lage en video der du sminke dæ samtidig som du svare på spørsmål! Du redigere jo bare inn som undertekst kordan produkta du bruke

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg