mine nye sminkefavoritter

Hei!

Husker dere at jeg fortalte om mine nye innkjøp for litt siden? Blant alt dette var det litt ny sminke fra Gerard Cosmetics – et merke jeg lenge har hatt lyst til å teste ut. I denne omgangen ble det mest produkter til leppene, men også min aller første highlighter (min første faktisk, Gud jeg henger etter..) og en settingspray. Nå har jeg fått prøvd de ut et par uker, og jeg er veldig fornøyd. Her er en liten review av mine favoritter fra Gerard Cosmetics. Mine produkter er fra Tan Store – hvor de nå har inntill 35% rabatt på mye fra sminkemerket.


Jeg syns alle leppeproduktene var veldig gode – spesielt de matte liquid lipsticks’ene. De sitter veldig godt på både etter mat og drikke, og de legger seg fint på leppene uten å se grusomt tørre ut!
Bilde 1 – Matte Liquid Lipstick i fargen Serenity. Denne elsker jeg, fargen er så behagelig å se på. Den sitter også godt på leppene.
Bilde 2 – Lipstick i fargen Fairy Godmother. En rosa må en hver jente ha blant sminken sin. Gleder meg til å bruke denne på sommeren!
Bilde 3 – Lipstick i fargen Buttercup. En litt nude-rosa farge som passer perfekt til hverdags. Denne er vel mest meg.
Bilde 4 – Matte Liquid Lipstick i fargen Immortal. En intens og fin rød farge som blir fin til juletiden som kommer.


Her er den folkens – min aller første highlighter. And I loooove it. Fargen heter Grace og det er en ganske lys highlighter. Det jeg liker med denne er at den ikke er for fremtredende, man får det lille ekstra med sminkelooken uten at highlighteren dominerer hele ansiktet. 


Sist men ikke minst – setting spray. Jeg har lenge brukt en fra Nyx, men etter jeg fikk denne har jeg satt min tidligere setting spray bakerst i skapet. Slay All Day med lavendelduft er perfekt til å spraye over sminken for å låse den. Sminken min holder seg matt og fin mye lengre med en slik en, og man kan fint spraye den på flere ganger i løpet av dagen for å få en oppfriskning. 

♥ Har du noen produkter fra Gerard Cosmetics?

11 kommentarer

Siste innlegg