last year was good

Hei!

Her var jeg igjen. Kjenner det er rart å skrive igjen til bloggen, siden det er en stund siden sist. Jeg kan jo begynne med å fortelle litt om julen min. Som i fjor jobbet jeg på julaften i år også, og fikk dermed fri helt til 2 januar – noe som var ufattelig deilig. I år kom mamma og småsøsknene mine opp til Tromsø for å feire hos bestemor, så der feiret jeg min julaften. Det var veldig godt å få tilbringt tid med dem, og jeg må innrømme at jeg kjente litt ekstra på savnet med at de bor så langt unna når de reiste hjem igjen. Ellers var jeg på et par familiemiddager her og der i romjulen + en bursdag, også feiret jeg nyttårsaften med kjæresten min. Vi spiste den obligatoriske kalkunmiddagen hos pappa, før vi feiret resten av kvelden med vennene våre og en del vin. En veldig koselig jul med mye film, godteri og kvalitetstid med menneskene jeg har rundt meg ♥ Gleder meg allerede til neste jul! Hvordan var din jul?

I helgen skal jeg, kjæresten og noen venninner og kompiser til Levi i Finland. Vi har leid ei hytte der, så vi skal stå på ski/snowboard et par dager, drikke litt og kose oss. Kjøreturen blir nok jævlig kjedelig på 6 timer +- hver vei, og beina kommer til å drepe meg av stølhet når jeg kommer hjem igjen. Det eneste av aktivitet som har vært på en god stund må være de trappene jeg går i når jeg skal kjøpe meg lunsj på jobb liksom. Anyways, ser frem til helgen og det blir godt å komme seg litt bort! I den forbindelse måtte jeg gå rundt på Jekta i dag for å lete etter superundertøy, varme sokker og votter. Fant alt for totalt 250kr, så det var jo et kupp. Tok på meg superundertøyet straks jeg kom inn døra hjemme, og det kjennes ut som jeg ikke blir å ta av meg de klærne her med det første. Superdigg :’)

I julegave fikk jeg litt forskjellig. Fra foreldrene mine fikk jeg en elektrisk tannbørste, en pølse med snus, Olympea parfyme, gavekort på Norwegian, et pledd, sentergavekort ++. Ellers fikk jeg flere sentergavekort, litt alkohol, klær og sminke. Hos kjæresten min fikk jeg det på bildene under. 

Min første merkeveske – Michael Kors i burgunder. So in love. Et par superfresh’e Adidas sko, og en matchende caps. Best boyfriend or what?


Fikk også dette smykket med en “T”. Han kunne så klart ikke være så klissete at han kjøpe både T og M, så det har jeg gjort i ettertid haha ♥

7 kommentarer

Siste innlegg