mitt beste ebay-kjøp

Hei!

Det siste halvåret har jeg handlet litt nips og naps på eBay av og til. Mye man kjøper er ubrukelig, og klær har jeg egentlig gitt opp å kjøpe fordi størrelsene er så uforutsigbare og kvaliteten er ofte dårligere enn en Rema 1000-pose. Derimot har jeg et kjøp som jeg er utrolig fornøyd med, og det er en hårkur! Jeg kjøpte en pakke med 7 kurer, og en kur er nok til en gangs bruk. Siden jeg jobber som frisør har jeg tilgang til en rekke gode pleieprodukter for  håret, og jeg har prøvd mange kurer jeg har vært veldig fornøyd med – men prisen er jo også ganske høy på disse, og det er ikke alle som kan ta seg råd til det. Jeg vil si at denne kuren er på nivå med de man kan ta hos frisør, disse “shottene” er ofte mer dyptvirkende enn slike krukkekurer man kan kjøpe med seg hjem. 

Derfor vil jeg anbefale La´dor Perfect Fill-Up. Fra selgeren jeg kjøpte fra får man 7 “shots” til 93 kroner. Du finner produktet HER. Dette en proteinkur som bygger opp slitasje etter farging, bleking, varmeverktøy osv. Proteinkurer er kjent for å gjøre håret noe tråere da de ikke har fuktighet i seg, men av denne blir faktisk håret mitt blankt og mykt også. Jeg merket utrolig stor forskjell etter bare en gang, noe jeg ikke har opplevd fra så veldig mange andre kurer. Veldig fornøyd med denne, og jeg kommer garantert til å fylle på lageret når jeg begynner å bli tom. 

Framgangsmåten er utrolig enkel:
♥ Vask håret med shampoo (to ganger om håret er veldig skittent).
♥ Sørg for å ha håndkletørt hår. 
♥ Hell flaskens innhold i en skål.
♥ Fyll opp flasken med vann og hell i skålen slik at du får 1 del kur + 1 del vann.
♥ Visp godt helt til du får en kremaktig konsistens 
♥ Fordel jevnt i håret, fokuser på lengder hvor det er mest slitt.
♥ Etter 20 minutter kan du skylle ut og ha i balsam som normalt. 


Har du prøvd kuren? Hva synes du?
 

18 kommentarer
  1. Ååh, er student with no money, så dette innlegget likte jeg! Har allerede bestilt, måtte innom igjen får å si at slike “tips” innlegg liker jeg, spesielt siden du er frisør:) også liker jeg stilen din dritgodt, så digger også outfit-innleggene hahah

  2. tuuusen takk for tips!! skal bestille det med en gang 🙂 skal man bruke det en gang i uken eller bare nå og da?

  3. Da har jeg også bestilt! Tusen takk for et godt tips. Alltid hyggelig å få slike tips fra noen som vet hva de snakker om 🙂

  4. Viste ikke at du hadde gått opp til fagbrevet som frisør ! Siden du skriver at du jobber som frisør ! Når tok du svennebrevet ?

  5. Så sminkevideoen din, og vet du hva? Du har et så utrolig nydelig ansikt. Nå snakker jeg om før du begynte å sminke deg. Det er så utrolig trist at du bruker så mye sminke til å dekke over ansiktet ditt. Jeg skulle ønske jeg hadde slike fregner og et så søtt ansikt jeg, men du dekker over det med masse sminke.. skikkelig trist! om jeg hadde sett deg på gaten uten sminke, hadde jeg tenkt at du var skikkelig nydelig og heldig. Med sminken ser du ut som en helt annen person. Selfølgelig er det ditt eget valg, men jeg ville gått uten sminke nesten hele tiden om jeg var deg, det er iafall sikkert. Fregner er noe av det fineste, i tillegg er jo huden din skikkelig baby og plettfri. synes du så best ut uten sminken. håper du kan innse det selv også en dag. Du skal ialfall vite at fjeset ditt er helt utrolig nydelig uten sminke, og jeg hadde aldri dekket over det om jeg hadde ditt ansikt!

  6. elsker at du blogger mye oftere nå:) har fulgt deg siden starten og vil alltid gjøre det;** stooor klem

  7. Som frisør (og sånn generelt), kjenner jeg at jeg får vondt i hele meg av å lese dette.. Problemet er ikke hårkuren sånn sett, MEN husk at det man kjøper fra ebay kan inneholde hva som helst! Man aner ikke hva som er i tubene, å dette er et kjent problem på ebay.

  8. Svarer til kommentaren til Ingrid jeg. Jeg tror ikke du har noe som helst erfaring med ebay. Koreanske produkter er sikre, men kjøper du fra Kina så kan du få mye rart. Skjønner du er skeptisk, siden du kan hår. Men Korea er trygt, og sjekk gjerne ratinga på selgeren (over 99%).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg