Botox for første gang

Hei!

I morgen skal jeg ta botox for første gang. Jeg kjenner jeg gruer meg litt, men det kommer nok til å gå bra. Botox er jo godt kjent blant de fleste, og det brukes av mange flere enn man tror. Jeg kan fortelle dere mer om det etter behandlingen min, jeg håper bare resultatet blir som forventet!

Nå har jeg nettopp kommet fra solsenteret – jeg har tatt sol for første gang på eeevigheter. Jeg som tok sol like hyppig som dedikerte kroppsbyggere trente, har snudd helt og bokstavelig talt aldri sol. Jeg føler derimot ikke at jeg ikke kan ta sol i det hele tatt – av og til er bare sunt for kroppen, spesielt når man bor i nord-norge hvor det er lite sol i vintermånedene. I tillegg reiser jeg til Vietnam om 12 dager, så da føler jeg at jeg i det minste må ha et lite grunnlag slik at jeg kan bli brun! Nå skal jeg snart komme meg i seng da jeg skal opp veldig tidlig. Vi blogges ♥


Skikkelig fashionabel når jeg beveger meg utenfor døren på kveldstid! Haha 🙂

53 kommentarer
  1. Altså, unnskyld meg, men HVA skal du med botox som 22 åring? Er 21 år selv, og har aldri skjønt hva jenter (og gutter) skal med botox i så ung alder. Det får en bare til å se eldre og unaturlig ut..

  2. Vurderer botox selv, så du er ikke alene. Kjenner mange som fikser litt i ansiktet, og jeg syntes man skal få lov til å gjøre akkurat som man selv ønsker om man virkelig føler trangen til å fikse på noe 🙂

  3. I will probably never understand why a beautiful Norwegian woman like you wants to look like an American porn actress so much. But it is your body, of course, so I wish you the best of luck with this.

  4. Håper virkelig du begynner å tenke over det publikumet du har og hvilken påvirkningskraft det du deler har på leserne dine. Ansvarsfraskrivelsen fra bloggere er helt krise, du har jenter og gutter helt nede i 10-årsalderen som leser det du skriver. Tenk om det var dine småsøsken som leste og ble påvirket av det du skrev, hadde du vært komfortabel med det?

  5. Hvor har du vært de siste årene? Har du ikke fått med deg diskusjonen om bloggere og deres påvirkning hva gjelder kosmetisk kirurgi og injeksjoner? Dere har en helt enorm påvirkningskraft og dere bidrar i utrolig stor grad når det kommer til normaliseringen av dette. At du skriver “det bruker av mange fler enn man tror” rettferdiggjør ikke at nettopp du skal gjøre det. Håper for din skyld, for søsknene dine sin skyld, for dine fremtidige barn sin skyld og for alle unge, lett påvirkelige blogglesere sin skyld at du ikke skriver noe mer om det. Håper du i stedet kan reflektere litt over hvilke hvilke verdier og idealer du egentlig fronter.

  6. Synes du kan ta en titt på dette intervjuet fra God Morgen Norge , lagt ut idag tidlig. Håper du forstår hvor mye dette faktisk kan være med på å ødelegge for unge mennesker. At du tar prosedyren er jo en ting, selv om jeg ikke fatter og begriper hva en så ung jente skal med botox er du jo forsåvidt i din fulle rett til å gjøre det. Men HVORFOR skal du fortelle leserne dine om det? HVORFOR tenker du ikke over konsekvensene det kan ha for de unge leserne dine som er i en sårbar og usikker alder som sluker dette rått? Nei, dette gjør meg faktisk ganske forbanna. Om du gjør sånne ting er det ditt valg, men la nå ikke dine usikkerheter med deg selv smitte over på andre.
   Link til nevnte intervju: http://www.tv2.no/v/1141399/

  7. Har du ikke fulgt med i timen? Det e ikke greit å skrive innlegg som normalisere kosmetiske inngrep på den måten som du gjør. Det e forferdelig trist at du ikke e ditt ansvar bevist.

  8. Dette er ikke ment å være en frekk kommentar, og jeg har heller ingenting i mot deg som person.
   Men plis. Ikke skriv at du i 20 årene skal ta botox. Tenk litt. Presset til unge jenter og gutter i dag, er større en noen gang, og blogg innlegg som dette er noe av grunnen til det.

  9. Ut ifra måten du formulerer deg på i dette innlegget, går jeg ut ifra at du skal ta botox av medisinske årsaker. Folkens, google botox + medisinsk. Mye vanligere enn “hvermannsen” tror.

  10. Vær så snill og ikke skriv om dette! Er tusener av unge jenter som leser bloggen din, så tenk over hvor påvirket og ekstremt usikker de de blir på seg selv…

  11. Til deg som skrev det om medisinsk botox: hvis dette er tilfellet bør det være klinkende klart presisert i innlegget! Men når det ikke står noe sted at det er medisinsk, og det er skrevet av en person som har gjort kosmetiske inngrep tidligere, da er det helt naturlig å reagere som folk gjør her!

  12. Helt enig med de andre over her, altså.. Du er 22 år? Du skal ta botox? HVA SKJER MED VERDEN??? måten du fremstiller innlegget på ved at “Det er vanligere enn man tror” tenk over hva du skriver mtp yngre lesere:)

  13. Bare at dette innlegget er postet i kategorien “hverdag” er jo helt surrealistisk i seg selv. Har ingenting i mot deg som person, Therese, men håper du kan tenke litt mer over hvordan du framstiller dette her for leserne dine

  14. Det burde seriøst være ulovlig å skrive om slike ting på blogger som fult av unge mennesker leser…

  15. Tenk litt før du poster sånne innlegg, takk. Følger du ikke med i denne verden i det hele tatt? Alt presset rundt kropp, unge lesere? DET ER LOV Å TENKE LITT. Jesus navn……

  16. Ærligtalt, om man blir så påvirket av alt på nettet så burde man holde seg unna, spesielt når det kommer til blogger. Man får skrive hva man vil og hva som er normalt eller ikke normalt, er opp til personen selv. Alle er forskjellige, så shut the fuck up. De unge leserne burde ikke vær så beskyrmet bare fordi hun vil ta botox av den enkle grunnen at de ikke trenger det.
   anyway,; Botox paralyserer midlertidig musklene i ansiktet, men ofte så er det varig. Med andre ord så mister man de naturlige bevegelsene i ansiktet for alltid. Hadde ikke tatt botox for å si det sånn, det er som å ha sement inn i ansiktet. Hadde heller tatt restylane om det er snakk om skjønnhetsinngrep.

  17. Du over her forstår åpenbart ikke hvor lett påvirkelige unge jenter er, eller hvor mye som kan foregå i underbevisstheten.

  18. Jeg er en jente selv, og jeg vet åpenbart om de blir påvirket av noen som tar sine egne valg, så har de problemer. Det er dessuten foreldrenes plikt til å passe på barna (!!) og oppdra dem til å vær selvsikre og selvstendige. Det er en voksen dame med både tatoveringer og operasjoner, hva er det du forventer da? Småjenter har ingenting å gjøre her på bloggen, og det er dessuten foreldrenes ansvar å passe på hva barna leser på de sosiale mediene – ikke bloggerne.
   Ikke faen skal en voksen dame stoppe hva som faller naturlig hun bare fordi småbarn titter innom på bloggen hennes. Istedenfor å kritisere hun så burde du heller starte en fb gruppe om hvordan foreldre burde ha mer oversikt over hva barnet deres leser på nettet. Eventuelt kan du legge inn kommentarer der at de burde også oppdra dem til å vær mer selvstendige og ikke dømme andre, istedenfor å oppdra dem som en jævla saueflokk som hermer bare etter “lederen”.
   Bloggen til TCMN går jo egentlig ut på hennes tanker, meninger og hva som skjer i livet hennes. Skal hun stoppe det bare fordi du og noen andre blir hårsåre? Nei. Stopp heller med å lese bloggen hennes og finn noen andre som heller vil blogge om globaliseringen eller noe. Blir så jævlig oppgitt av folk som tror bare fordi man er en blogger så må man plutselig vær et forbilde? Kyss meg i ræva! Man er seg selv, ingen skal kunne forandre på det og that’s it.
   Om du skal fortsette å dømme så krysser du bloggen hennes ut, det gjør du enten ved å trykke på krysset til høyre eller venstre; det kommer vel an på om det er windows eller mac du har. Deretter tar du deg en reality-Check fordi du tror virkelig at et menneske skal forandre seg bare for å gjør deg fornøyd. Det finnes verre ting her i verden enn botox, operasjoner og tatoveringer.
   Blir så oppgitt av sånne folk, jeeezus.

  19. Lite ansvarlig og voksent? Man må vær minst 18 år gammel for i det hele tatt ta botox; med andre ord så må du vær en voksen person til å gjøre det.
   Lite ansvarlig? Hva som er så “lite ansvarlig” med å gjør seg mer fornøyd om det er helsa eller utseendet? OG ikke kom med det jævla bullshitet om barn blir usikre, fordi om de blir usikre pga botox så ler jeg. DE er BARN – Botox er for det meste å gjerne dype linjer i ansiktet. Hva faen liksom?
   Det er mindre voksent og ansvarlig enn å trashe noen bare fordi man tar et SELVSTENDIG valg i alderen av, hva? 22?
   Til slutt; Slutt å døm noen andre bare fordi du er selv usikker. Gjør noe mer produktivt enn å kommentere 24/7 her inne på innlegget.

  20. Dette må være noe av det verste jeg leser. Mister helt respekt for deg når du skriver sånt uten en eneste tanke til overs for de unge som leser det her. Ikke kom med noe argument om at “ja men jeg må jo få lov til å være ærlig” for nei, det må du absolutt ikke. Denne bloggen går bare nedover om du har så stort, usunt fokus på plastiske operasjoner og utseende. Å ta botox i 20 års alderen er alt annet enn normalt, som du prøver å fremstille det. Nei, dette er ille! Alt jeg ber deg om er å lese over det du skriver og tenke hvertfall litt over hvilket forbilde du setter for de yngre i dagens samfunn. Ikke post sånt uten å tenke, se på sunn fornuft-plakaten.

  21. Kommer tilbake om en uke for å se hvordan botox timen gikk i og med at det tar deg en mnd å skrive et innlegg :)))))

  22. Ærlig talt, få ideen om å vær den perfekte rollemodellen bare fordi man er en blogger ut av hodet ditt. Hva som er normalt eller ikke normalt, er opp til personen selv – IKKE DU.
   Du kan ikke gå rundt på eggeskall bare fordi barn leser bloggen hennes. Bloggen hennes er ikke til for de yngre målgruppen, målgruppen er rettet mot de eldre – så om barn leser det, er det foreldrenes sitt ansvar å passe på hva de yngre gjør og leser på nettet. OG jo, du må få lov til å være ærlig? Du som påstår at skal vær et godt forbilde må jo forstå mennesker som lyger setter seg selv og andre i et dårlig lys? lol. Hva slags rollemodell/forbilde er det som lyger? LA meg fortelle deg noe, et forbilde er noen som ikke er redd for å fortelle om meningene sine, noen som er ærlig og ikke gjør noen skader. Hun gjør ingen skader ved å fokusere på utseendet sitt, det skal ikke påvirke noen – spesielt ikke barn. Om personen blir påvirket så burde h*n få tatt vekk friheten av å lese det h*n vil på nettet, because guess what? Da blir personen påvirket av alt og ingenting. Dagens marked er ofte basert på seksualisering av barn; salg av miniskjørt, sminke, heler, etc. til småbarn. Så hva med å fokusere på det istedenfor en blogg som er rett mot en eldre aldersgruppe? Det står ikke noe som helst om andre burde ta botox eller fikse på utseendet sitt generelt. Hun forteller hva hun gjør i hverdagen sin, og that’s it.

  23. Var det virkelig nødvendig å nevne i innlegget, liksom helt sånn hengslengt og i forbifarten, at du skal ta botox? Hvem i denne verden er det som drar nytte av den informasjonen? Absolutt ingen. Om noe så er du med på å normalisere dette her, noe som gjør at jeg mister utrolig mye respekt for deg. Ikke fordi du tar det – det er DIN kropp og den mener jeg ingenting om – men fordi du føler det er nødvendig å dele den informasjonen på bloggen din, som leses av så mange unge jenter som ser opp til deg. Botox behandlingen din hadde mest sannsynlig ingen lagt merke til uansett, så hvorfor. skriver. du. det. på. bloggen?

  24. Bruker selv botox, mot spasmer, funker som bare det! 🙂 Brukt det i en del år nå og kunne ikke vært foruten! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg