resultat fra botox-behandlingen

 •   

Hei!

De siste dagene har jeg egentlig bare ligget på sofaen og sett serie mens jeg har stappet i meg antibiotika. Jeg har vært borte fra jobb noen dager nå, men jeg skal tilbake i morgen, så det blir godt å komme seg litt ut igjen. Jeg regner med dere er spent på resultatet av botox-behandlingen min? Vel, her er det:


Hvor har jeg tatt botox, tenker du kanskje? Ingen steder som dere ser iallefall! Jeg har tatt en behandling med medisinsk botox som ble utført på sykehus, med andre ord ikke noen steder i ansiktet. Jeg skrev forrige innlegg for å se hvilke reaksjoner jeg fikk på at jeg skulle ta botox, og som forventet kom det mange fordomsfulle kommentarer. Ja, botox blir brukt av mange for å bedre utseende – men det blir også brukt av medisinske årsaker. Hvorfor skal man dømmes, uansett hvilken grunn det er til at man tar det? Omså jeg hadde tatt botox i pannen, er det opp til dere å skulle dømme meg for å ha gjort det?

Vi er så heldige at vi alle er født i hver vår kropp som vi bestemmer 110% over selv, og om jeg velger å fikse på noe så er det helt opp til meg å ta den avgjørelsen. Det være seg tatoveringer, silikon, fyll i leppene, farging av hår, napping av bryn, melanotan and so on – alt dette er å fikse på utseende, men enkelte ting er så klart mer akseptert enn andre ting. Jeg skulle ønske alle kunne slutte å bry seg og slenge med leppa for at noen velger å gjøre ting, kun fordi de selv kanskje ikke har gjort noe. Alle er like flotte mennesker uavhengig av om de har fylt i leppene eller ikke. Skal man ikke heller støtte opp om hverandre, enn å hakke på hverandre for å ha gjort det ene og det andre med kroppen sin? Det er min kropp, jeg velger hvordan jeg vil at den skal se ut – og er det noe jeg ikke er fornøyd med og har lyst til å fikse på, så la meg gjøre det, uten å skulle få meg til å føle meg dårlig av den grunn!
 
With that said, så var altså botox-behandlingen min av medisinske årsaker – så da regner jeg med den er mer akseptert i samfunnet 😉 

  1. Du misforstår. DU må få lov til å gjøre akkurat det du vil med din kropp!!! Ingen skal si noe på det… du trenger bare ikke SKRIVE om det så mindreårige lesere blir påvirket. det er det som er problemet skjønner du.
   Ellers tips til neste gang så kan du nevne at det er en medisinsk grunn.
   God helg!

  2. Trodde faktisk det var i ansiktet, men der tok jeg visst feil, gitt.. =)
   Men ja, det er sant at folk dømmer ganske fort når det gjelder botox/restylane/silikon. Det er så forbanna irriterende! Du var smart i å si at du skal ta botox og stoppe der for å sjekke ut hva folk sier til det.

  3. Anonym: Det er mange som reagerer på at man har gjort ting, enten man skriver om det eller ikke.
   Og ja, man har et ansvar for hva man skriver om og det er jeg enig i, men så er det også minst 18-års aldersgrense på alle behandlinger.

   Jeg skrev om min opplevelse med silikon da jeg selv ønsket informasjon om noen som hadde gjort det samme før jeg selv gjorde inngrepet, og det er ikke bare å gå å ta silikon fordi man blir påvirket av hva andre skriver. For det første må man være gammel nok, man må spare opp penger da det koster ganske mye, også skal en kirurg vurdere om du er “skikket” til å få operasjonen – så når man kommer til det punktet at man skal gjennomføre det, så har man allerede hatt veeldig god tid til å tenke seg om.

   Det vil alltid skrives om et eller annet sted om ditt og datt, og jeg vil ikke utelate å skrive om hva jeg har gjort. Jeg vil heller ikke lyve å si at jeg ikke har gjort noe. Jeg står for de behandlinger jeg har gjort, jeg skammer meg ikke over det, hvorfor skal jeg tie? Jeg oppfordrer ikke, jeg deler erfaringene mine. Det var ingen som la sensur på ting når jeg var 14-15, og det er helt greit. Jeg har ikke gjort ting fordi jeg ble påvirket, jeg har gjort ting fordi jeg selv har ønsket og det tror jeg flesteparten av de som har endret på noe også gjorde.

   Men det er fint at vi alle har forskjellge meninger, og jeg kan forstå hvorfor du mener det du gjør 🙂

  4. da tenkte jeg feil, hehe 😀
   teit at folk skal være så fordomsfulle, om du hadde tatt botox i ansiktet feks, hva så? man får gjøre det man vil med kroppen sin selv 🙂

  5. Stort sett den eneste grunnen til at folk dømmer andre for deres handlinger, kommer jo av egen usikkerhet. Hadde man hatt det kjempebra med seg selv hadde man jo virkelig ikke brydd seg i det hele om hva andre gjorde. Er veldig synd det skal være sånn.

  6. Det handler ikke om at man er fordomsfull eller dømmende – for min del må du ta akkurat så mye botox du bare vil. Problemet ligger i at du som topplisteblogger deler det som om det skulle vært det mest naturlige i hele verden og at du derfor bidrar til normaliseringen av injeksjoner og lignende. Problemstillingen ville dessuten vært en helt annen hadde du nevnt i forrige innlegg at du tok det av medisinske årsaker.

  7. Hei, jeg synes det er kjempegøy at du la ut det forrige innlegget og ble dømt opp og i mente av mange. Det er jo deg innlegget her som er den morsomme biten, for nå klager de jo selvfølgelig på at du ikke fortalte om at det var av medisinske grunner. Jeg digger sånne “tester” som dette og pleier å gjøre det selv i grupper på face osv. Jeg synes det er SÅ GØY! Helt konge gjort!
   Håper behandlingen funker 🙂

  8. Kan du legge ut et innlegg etter en stund med oppdatering på om det fungerer?
   Jeg vet ikke om du har tatt det av samme årsak som jeg vurderer (overaktiv blære) eller av andre årsaker. Men hadde vært veldig fint om du kunne fortelle litt om det! 😀

  9. Morsomt hvordan alle falt for det..det var veldig tydelig at du var ute etter å provosere. Clickbait much? Når man har lest blogger en stund så begynner man å se tegningen. Same old..godt du fikk behandling hvert fall. Ganske utrolig hvordan dere bloggere livnærer dere på at folk klikker helt når dere med vilje skriver provoserende innlegg. Well done:)

  10. Det er så sykt bullshitt at du mener du ikke er påvirket av noen andre når man gjøre inngrep.. Eneste grunnen til at folk tar restylane fortiden er fordi nå er det å ha veldig store lepper det man ser på som “finest”. Og det samme med rumpe, grunnen til at folk gjør ingrep for å få større rumpe av pga det er det som er “finest” nå. før var det omvendt, da var det negtivt, så da var den vanligere å forminske den.. Grunnen til at man opperer seg er fordi man blir påvirket av hva samfunnet, oss mennesker, synes er fin. Det samme gjelder når folk sier at de ikke gjør det for andres skyld, men kun sin egen. Hadde du vært det eneste menneske på jorda, og aldri kom til å se et annen menneske eller at et annet menneske noen gans skulle se deg tviler jeg veldig sterkt på at noen ville utført slike inngrep. Jeg synes det er veldig trist at du er med på å normalisere denne tanken om at er det noe man ikke er fornøyd med med utseende sitt skal man bare fikse på det slik at det passer til hva samfunnet mener er “fint”. Det virker som at en del mennesker tror at god selvtillit handler om godta og like seg selv fordi man ikke noen “feil” eller ting man ikke liker. Selvtillit handler om å godta og like seg selv MED “feilene” sine.

  11. Det er så mye snakk om det enorme presset unge blir utsatt for, men likevel ser man ingen negativ side ved å ta alle mulige kosmetiske behandlinger for å fikse på utseende? Man skaper jo mye av dette presset selv.

  12. Respekt. Du er en svært bra person, Therese. Jeg håper, og tror, at du aldri lar noen andre får deg til å tro noe annet. Du er best! <3

  13. Jeg tar selv botox i blæren jevnlig, og når jeg skrev om det på bloggen så fikk jeg høre en del at de klikket seg inn på innlegget fordi de hadde tenkt å skrive noe drit om at nok en ”ung blogger” fikser på seg selv men fikk litt øynene opp når de faktisk leste om hva jeg hadde gjort, der ser man hvor fordomsfulle er ja, haha. Håper du har god effekt av botoxen, det har fungert supert for meg hittil!

  14. Jeg tviler på at det er noen i dette landet som hadde reagert på at du har tatt botox i blæren: det sier seg selv at det er et medisinsk, og ikke kosmetisk, inngrep.
   Men holdningen din til kirurgiske inngrep her på bloggen liker jeg ikke. Jeg er så uendelig enig med deg at det er din kropp, derfor også dine valg. Om jeg hadde møtt deg på byn, eller på jobb, og du hadde fortalt meg om dine inngrep så hadde jeg ikke sagt noe, eller dømt deg for det. Men det å skrive så åpent, og positivt, om det på bloggen din hvor du har kjempe mange (unge) lesere, blir i mine øyne helt feil.
   Du skriver at du har fått spørsmål om silikon og hvordan det var å gå gjennom operasjonen, og at du vil dele den informasjonen med lesere som vurderer det inngrepet, men hallo – om folk er så inkompetente at de tror at du er den eneste kilden til den informasjonen og ikke klarer å google, så må de nok vente noen år til før de gjennomfører det.
   Du er faktisk med på å normalisere kirurgiske inngrep blandt unge. Helt ærlig så driter jeg litt i det du sier med at “dette er min blogg så jeg skriver hva jeg vil”, fordi nei. Du har med årene fått et ansvar, og visst du ikke er moden nok til å forstå det ansvaret så bør du virkelig ikke ha blogg.

  15. 1. det er hennes blogg, hun får faen meg skrive hva enn hun vil
   2. Blogg kommer ikke med ansvar for unge lesere. Hun blogger hva hun driver på med i hverdagen og that’s it. Det står ingenting om at andre burde utføre forandringer enten i kroppen eller ansiktet, så chill.
   3. Det er IKKE hennes feil at hun har mange unge lesere, det er foreldrene sitt ansvar å passe på hva ungene deres leser på nettet – ikke bloggeren selv.
   4. Hva så om folk opererer seg? Man går gjennom en kraftig undersøkelse med vurderinger før man i det hele tatt kan forandre utseendet sitt. Det som er feil er å dømme andre folk for deres kirurgiske inngrep og stemple dem som uansvarlig når de deler om det når det er en stor del av livet deres. Because guess what? Å operere seg er ingen små ting, og om TCMN føler seg komfortabel med å dele hva hun har gått gjennom, så let it fricking be.
   5. Jeg tror du virkelig burde få hjelp med selvtilliten din når du kommenterer så ofte om “å være uansvarlig”, “unge leser” og “blablabla”. Du har fått fram poenget ditt, du slipper å få den fram 40 ganger.
   6. Hva du liker eller ikke liker, driter folk opp i fordi alle har forskjellige meninger.
   7. Om hun blogger om satanisme så tviler jeg på at unge lesere plutselig føler for å bli til en satanist.
   8. Normalisering av kirurgiske inngrep kommer alltid til å vær i den moderne samfunnet, og selv om TCMN ikke deler om det på bloggen sin – så blir folk uansett utsatt for denne normaliseringen.
   9. Start din egen blogg der du kan skrive om hvor feil det er å ha ytringsfrihet, du får sikkert mange unge lesere der som kan se opp til en så dømmende person som deg.
   10. Du gir meg hodepine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg