svar på spmrunde

Nå i disse russetider, kan du fortelle en liten historie fra din russetid? #tb
– Haha jaa, hvor skal jeg begynne. Jeg var blåruss, som vil si at jeg var russ 2. året på vgs i 2012. Jeg har bursdag sent på året også, så jeg var ikke 18 når jeg var russ. Det ble mye drikking og tull, og så “heldig” som jeg var kom en del av “feiringen” min i avisa. Det sto noe om at politiet hadde fått melding om en russejente som lå i et busskur midt på natten og ikke kunne gjøre rede for seg. Haha, good old days… Mamma var bekymret hele russetiden, men det var vel egentlig forståelig. 

Hva vil du si var verdt å få med seg i russetiden?
– Det jeg syns var mest “verdt” med russetiden var egentlig alle ringtreffene og alle folkene man var sammen med. Det er noe man husker resten av livet (hvis man ikke drikker seg så full at man glemmer det daxD), og man er jo bare russ en gang! 

Hvordan har du det?
– Jeg har det veldig bra. Takk som spør!

Trives du i Tromsø?
– Det er helt greit egentlig. Jeg merker nå på vinterstid at jeg lengter litt til varmere steder, men så fort sommeren kommer så er det som om de tankene aldri eksisterte. Jeg kan vel si at jeg ikke er en særlig vinterperson, så hvorfor jeg bor her hvor vi har 5-6 mnd med vinter er for meg et mysterium..

Har du tenkt til å prøve ut noen nye hårfarger i nærmeste framtid?
– Haha neiii… Jeg sparer til langt hår, og har funnet ut at jeg må la håret være mest mulig i fred for at det skal få bli ordentlig langt. Dessuten vender jeg alltid tilbake til blondt hår når jeg farger det i andre farger, så det er jo det jeg trives best med. 

Hva har du tenkt på å gjøre etter frisør, siden du har ryggproblemer som gjør at det ikke kan bli et evig yrke?
– Vet du hva, jeg har faktisk ingen anelse. Jeg vil jo absolutt ikke ødelegge ryggen min over en jobb, men jeg planlegger jo å jobbe så lenge jeg kan. Iallefall til jeg merker at det begynner å ta på ryggen, først da kommer jeg til å begynne å tenke på andre yrker. Jeg tviler dog på at jeg kommer til å ta noen annen utdanning, det blir isåfall en vanlig jobb hvor jeg ikke må studere eller noe. 

Angrer du på at du delte så mye på bloggen tidligere, når du nå ikke blogger så mye/har et mer seriøst yrke?
– Ikke egentlig. Jeg har alltid tenkt meg om når jeg har delt veldig personlige ting på bloggen, og jeg har ikke angret noen ganger. Det jeg har delt har jeg gjerne tenkt på i flere uker før jeg har skrevet og publisert det når det kommer til de mer personlige innleggene. Det har vært godt å få det ut, og godt å se at andre forsto og kanskje hadde hatt det likt selv. Jeg merker heller ikke at det påvirker meg noe i frisøryrket egentlig. 

Hvilke produkter anbefaler du de som sliter med kviser?
– Jeg har aldri slitt noe særlig med kviser så har aldri brukt noen spesielle produkter mot det. Når jeg får noen så er det bare en og annen som jeg bare lar være. De få jeg får er da gjerne sånne underjordiske jævler som er veldig vonde, men jeg har funnet ut at de forsvinner fortest om jeg ikke rører de. 

Hva er planene for sommeren?
– I sommer har jeg ikke all verdens med planer. Jeg har 3 uker ferie som jeg ikke har brukt enda, og da blir det en ukes sydentur i midten av juni, ellers har jeg ikke planlagt noe mer. Den turen er heller ikke bestilt, så det må jeg kanskje begynne å se litt på nå. Jeg har jo allerede vært 2 uker i Vietnam også var jeg en langhelg i Paris, så hovedferien ble i februar i år. Blir nok en liten tur kanskje mot høsten også, også bruker jeg den siste uka enten her hjemme eller hos mamma sørpå.

Hva er dine guilty pleasures?
– Min guilty pleasure som jeg kommer på må være Tom & Jerry kjeks. Det er så sinnsykt godt, men det er så jævlig pinlig å kjøpe det på butikken. Føler meg som den kiddoen hver gang jeg kommer i kassa med den eska….

Favortittserie/-film?
– Åååh, blant serier er det så mange at jeg klarer ikke velge bare en.. The Blacklist, The Walking Dead, Orphan Black, Pretty Little Liars, Orange Is The New Black, How To Get Away With Murder og Skam. Favorittfilmen må være Law Abiding Citizen. 

Er du fornøyd med deg selv? Hva liker du best og minst med deg selv?
– Jeg er sånn passelig fornøyd – kan man egentlig bli 100% fornøyd med tanke på alle sosiale medier man klikker seg gjennom hver dag? Man sitter jo bare og tenker for seg selv “åh, sånn vil jeg se ut. sånn kropp vil jeg ha. sånn hår vil jeg ha. sånn nese vil jeg ha. hvorfor har hun den rumpa, og ikke jeg?”. Det jeg liker best med meg selv er kanskje leppene og øynene, og det jeg liker minst er vel den skeive ryggen min som gjør at alt annet ser skeivt ut. 

Hvorfor valgte du å flytte tilbake til Tromsø da du bodde i Oslo med Tuva?
– Jeg har ikke bodd i Oslo med Tuva? Har ikke bodd i Oslo siden jeg var 12 år..

Jeg følger med på det du legger ut på insta, men lurer likevel på om du kan ærlig fortelle hvilke spraytan/ selvbruning som er den absolutte favoritten din, samt vise/ fortelle hvordan du påfører den?
– Ja, da har du vel fått med deg at jeg har postet om MineTan. Det er min absolutte favoritt, helt 100% ærlig. Den er så enkel og påføre, fargen blir utrolig jevn og fin og den skjolder ikke på meg. I tillegg lukter den ikke selvbruning. Den holder lenge, og fader gradvis vekk når man dusjer. Jeg påfører den med en sånn “vott”, så slipper man å bli brun inni hendene. Jeg har ikke opplevd at det blir sorte prikker av den. 

Du skriver i det nyeste innlegget at du har “pappa” tatovert på underarmen. Hadde du ikke en med “mamma” også, eller husker jeg helt feil?
– Joo, jeg har mamma på den andre armen. Nevnte det bare ikke siden innlegget handlet om den armen jeg har sleeve’n på. 

Kunne du tenkt deg å flytte til en annen plass?
– Både ja og nei. Jeg kan sitte for meg selv og dagdrømme om å bo andre steder, men jeg tørr liksom ikke helt å flytte. Det er noe med nytt og ukjent som skremmer meg. Jeg kunne for eksempel tenkt meg å flytte til utlandet, USA for eksempel. Men hva skal man gjøre når man kommer dit? Hvordan får man seg jobb? Hvor skal man bo? Det er tusen spørsmål i hodet mitt hver gang jeg tenker tanken. Derfor bor jeg vel enda her..

Trives du sammen med kollegaene dine på jobb?
– Ja, beeldig! Vi er en kjempefin gjeng som jobber sammen. Vi er veldig jevnaldrende også, noe jeg tror har litt å si. Jeg liker alle kjempegodt, og noen er også mine nærmeste venninner. Å være på jobb er både jobb og tid med venner, noe som gjør arbeidsdagene mye bedre. 

Hvordan ble du og typen sammen?
– Vi begynte bare å være sammen også ble det sånn til slutt. Ble kjent med han flere år før vi ble sammen denne gangen, så jeg liker å tenke at han alltid har vært the one og at det var derfor vi endte opp sammen på nytt igjen. Hehe ♥ Han er best! Finnes ingen snillere gutt, som samtidig setter så utrolig stor pris på meg og vil mitt aller beste.
Processed with VSCO with f2 preset

12 kommentarer

Siste innlegg