feberen stiger, sykemelding?

Hei og god kveld!

Nå er det en ny uke, endelig – og jeg ser fram til roligere dager framover. I helgen hadde vi personalfest, noe som kom litt for tett på 17. mai feiringen, så nå kjenner jeg at partyskoene og alkoholen trenger å bli lagt på hyllen en liten stund. Det er ikke som i mine "yngre" dager når jeg var 16-17 år og kunne feste flere dager på rad. Da ble jeg nesten ikke dårlig, men nå… nå er det andre saker!

Nå er der under 3 uker til jeg og kjæresten reiser til Mallorca, reisefeberen begynner å stige nærmere 38 grader nå. Kan man egentlig sykemelde seg fra jobb pga reisefeber?! 😉 Noen som har vært her før, og har tips til fine strender hvor ikke alle andre folk er og andre ting man burde se/gjøre på øya? Vi tenker å leie oss bil siden vi vil utforske litt!

I helgen har jeg fri, eller faktisk så har jeg jo fri på torsdag også (yayyy!!), så da tenkte jeg å spille inn en ny videoblogg. Planen er allerede klar, så dere får bare vente å se hihi

Meg og Charlotte fra helgen. Buksen min er fra Zara og toppen husker jeg dessverre ikke 🙁

    1. Dere burde dra til cala st vincence! Superfin, avsidesliggende plass ca en halvtimes busstur fra Alcudia. Krystallklart vann, kjempegøy å snorkle der! Så det stedet anbefales virkelig ☺️

    2. Har vært på Mallorca mange ganger! Var der for noen uker siden, og skal tilbake om noen uker igjen. Palma e seriøst en av de fineste byan som finnes! Også e det en plass på vest-kysten som heter Sant Elm, som også e en veldig fin plass😃 God tur!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg