middag i innkjørselen

Hei!

Denne helgen er endelig kjæresten hjemme igjen, han har vært på jobb og er borte en stund i slengen. Derfor passet det også perfekt at jeg hadde frihelg fra jobb. Han drar på jobb igjen på mandag, men da kommer han hjem innimellom vaktene, så da blir det ikke så lenge mellom hver gang vi ser hverandre. I går var det fint vær her, så vi bestemte oss for å grille. Grillen ble plassert i innkjørselen av alle steder fordi det var der det var sol når vi skulle grille, haha. Så kanskje passelig dumt ut at jeg sto der og kokkelerte, men det får så være. Grillmat ble det iallefall, og godt var det også!

Nå skal vi ut å spise snart, så får vi se hva kvelden bringer videre. Jeg tenker det blir en rolig kveld, da jeg skal i dåp i morgen og det verste er å være dårlig og hangover når man skal på sånne tilstelninger. Hva skal dere i kveld? 

  1. Eeeelsker så utrolig mye at du er startet å blogge mye igjen! Plis hold det gående, har alltid likt deg best av alle, og er så glad for at du blogger hurtigere <3

  2. vet dette er irrelevant, men håper du kan svare for det<3 har du vondt i ryggen noen gang pga silikonen? har de gitt deg noen ryggplager liksom?

  3. Grilling i skyggen er liksom ikke d samme 😝
   Men seriøst,sofaen på bildt, hvor fikk du tak i dn? Likte at den var..anderledes

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg