bare 6 ferier på et år

Hei!

Nå ligger vi egentlig bare og venter på at vi skal bli sultne, siden vi spiste litt sen lunsj i dag. Kan ikke gå å spise uten å være sulten her nede, for de porsjonene man får er sykt store. Ikke en plass har jeg tenkt "hm, kunne kanskje vært litt mer mat" – meeen allikevel har jeg spist opp maten så og si hver eneste plass. Det er jo det som er ferie, å se kiloene klistre seg fast dag etter dag 😉

I morgen tenkte vi å leie en buggy og komme oss litt rundt på øya for å se litt andre steder. Leiebil var ikke så billig her som på Mallorca så vi bestemte oss for at vi ikke giddet det, så da tar vi heller en dag med en buggy haha! Noen som har noen superfine strender (ikke av typen steinstrand plz) og anbefale på Rhodos, eller andre plasser man må få med seg?

Når jeg tenker meg om har jeg vært heldig som har fått reise så mye den siste tiden. Siden i fjor sommer har jeg og Magnus vært i Bulgaria, på Menorca, i Vietnam/Malaysia, i Paris, på Mallorca og nå på Rhodos. 6 ferier på et år er kanskje ikke helt normalen haha, men vi har det jo sååå fint når vi er ute på reise, hater å være hjemme for lenge om gangen!

10 kommentarer
  1. Reis til Lindos, helt fantastisk nydelig der! Vi fekk leige bil en hel dag for 50euro med alt av forsikringer via hotellet(reiste med ving)

  2. St Pauls bay i Lindos, som du ser fra Acropolis borgen! Solsengene blir fort fullt opp tidlig på morgenen der. Elles Afantou beach, og Prasonisi på sørspissen av øya! Er det fjære, kan du gå over til en annen “øy”.

  3. antony quinn bay (ikke helt sikker på hvordan det staves) er også en veldig fin plass å besøke på rhodos

  4. Elafonis er jo den meste kjente stranda! Lurt å komme avgårde litt tidlig på dagen så man slipper så mye folk

  5. Tsambika Beach er kjempe flott, men pass på! Sandnen kan være glovarm😱 Så må dere også få med dere The seven springs og gå inni tunnelen oppe med Epta Piges 😍 Var nettopp på Rhodos selv😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg