in my makeup-bag

Hei og god søndag dere ♥

Nå titter jeg bare innom en snartur, skal kjøre til Narvik om en liten stund så må hive meg rundt og pakke med meg det jeg trenger. Skal fortelle senere hva jeg skal, men nå skal jeg vise dere hva jeg har i sminkemappen min. Jeg har brukt ekstremt lite sminke i det siste når jeg tenker meg om. Jeg sminker meg kanskje ordentlig 1 gang i uken. Til hverdags har jeg bare brukt å ordne brynene og ta på meg mascara. Siden jeg har reist en del til varmere strøk i år har jeg hatt en grei brunfarge i ansiktet som har gjort at jeg har følt meg komfortabel uten sminke, men nå nærmer det seg vintertid og blek hud og da føler jeg meg ikke liiike fresh uten sminke.. 


Sminkemappen min kjøpte jeg på en drugstore når jeg var i London. Det er så praktisk at den er gjennomsiktig så jeg slipper å lete meg tulling når jeg skal finne noe, for i den forrige mappa som var svart endte det med at jeg ikke fant det selv om det lå i sminkemappa haha.. Så jeg er veldig fornøyd med overgangen til denne! 


Prime & cover: Først begynner jeg med en primer fra Smashbox som jeg har brukt i aaaalle år. Jeg elsker den! Om jeg glemmer å ta på primeren før jeg sminker meg, tar jeg faktisk av all sminken og begynner på nytt haha.. Deretter tar jeg på foundation, her blander jeg disse to avhengig av hvor brun jeg er i huden. Begge har god dekkevne, noe jeg ønsker fordi jeg liker å dekke fregnene mine. Favoritten min er derimot den til høyre, Loreal sin Infallible og den har jeg brukt lenge!


Sculpt & set: Etter jeg har fått på grunnlaget, bruker jeg Sleek sitt cream contour sett. Det er kanskje ikke det beste produktet på markedet, men det er veldig billig i forhold til andre og jeg syns det funker veldig greit! Når alle de våte produktene er på bruker jeg et settingpudder fra Clinique (double face powder). Dette har jeg også brukt veldig lenge, jeg har faktisk hatt akkurat denne i sikkert 4 år hahah… Den blir jo aldri tom?! Etterpå går jeg over og konturerer litt ekstra med Smashbox sitt countour palette som er i pudderform.


Blush & glow: Siste finish på hudsminken er blush og highlighter. Blushen jeg bruker er et palette fra L.A. Girl, og highlighteren er fra Gerard Cosmetics. Begge fåes kjøpt hos Tanstore.no


Eyes & brows: Øynene tar jeg til slutt. Først vippetang så klart, også bruker jeg min nye favorittmaskara, L´oréal Paradise Extatic. Jeg synes denne gir utrolig god fylde og lengde på vippene! En sjelden gang bruker jeg dipliner, min er fra Nilens Jord. Hvit eyeliner har jeg ikke brukt på en stund, men kjøpte en billig når jeg var i Riga. Personlig liker jeg hvit liner på våtlinjen så lenge streken ikke er for hard – blikket blir mye mer åpent! Sist men ikke minst er det tid for brynene, noe jeg hater haha.. Jeg bruker først en brynspenn fra RL de Young for å lage linjene, også fyller jeg inn med Anastasia Dip brow pomade i medium brown. 

Bruker du noen av disse produktene?

Siste innlegg