påfyll av botox

Hei!

Nå er jeg på tur hjem fra Narvik. Grunnen til at jeg har vært her er fordi jeg skulle gjøre en behandling på sykehuset her pga kort ventetid. Jeg har vært og fylt på botox, første gang jeg tok det var i februar/mars i år. Det er selvfølgelig medisinsk botox siden det er gjort på sykehuset, og den har blitt satt i blæremuskelen min fordi jeg har noe som kalles overaktiv blære. Jeg syns botoxen har fungert kjempebra og nå slipper jeg løpe for å tisse 20 ganger om dagen!

Når jeg kom på sykehuset og ble hentet av legen fikk jeg litt sjokk når hun sa «nå skal jeg sette lokalbedøvelsen». What? Sist jeg var her ble jeg lagt i narkose, men denne gangen skulle jeg plutselig være våken. Jeg, med min sprøyteskrekk, begynte bare å tenke det verste med en gang. Det her hadde jeg jo ikke forberedt meg på. Jeg som hadde fastet og alt for narkosen, haha.. 😂 Det skulle jo bare stikkes 20 ganger inni blæra liksom, ingen problem. Det gikk heldigvis greit siden jeg fikk en del smertestillende gjennom veneflon, men det var veldig ubehagelig både å ligge våken mens flere leger sto med diverse utstyr og styrte i underlivet og det at jeg kjente flere av stikkene.. Det var egentlig meningen at jeg skulle i narkose, så neste gang slipper jeg dette heldigvis.

Jeg kom jo fram i går kveld, så det ble en natt på hotell her i Narvik. Jeg kødder ikke når jeg sier det – jeg kan ikke huske sist jeg sov sååå godt! Sykt gode senger, puter og dyner haha… Nesten at jeg vurderte å stjele det med meg hjem! Dessverre fikk jeg ikke testet frokosten siden jeg fastet til min «narkose»-behandling, som jeg så klart ikke hadde trengt hehe. Etter behandlingen dro jeg på Baguetten cafè for å møte Nathalie som bor her, lenge siden sist vi møttes så det var koselig 🙂

Siste innlegg