kan ikke smile lengre

Hei!

Jeg satt og så på gamle bilder av meg selv, og ser at jeg ofte smilte på bilder før. Nå gjør jeg det aldri! Jeg føler meg skikkelig rar når jeg smiler, det blir liksom så falskt. Det var jo det på bildene før i tiden også, men nå bare føles det helt annerledes ut enn før. Jeg har tenkt tanken på at det kanskje er noe med leppene og at jeg har fylt i de, men ser jo flere bilder hvor jeg smiler med fyll i leppene som er tatt før jeg begynte å føle meg teit når jeg gjorde det – da var det ingen problem å smile. Det kom mye mer naturlig før. Nå har jeg faktisk ikke fylt noe i leppene på over et år, så det er ikke stuffed inni der heller liksom.

Nå ser det ut som jeg prøver å leke deilig hele tiden, for deilig til å smile med tennene liksom haha.. Sløv i øynene med noe som ikke kan kalles et lite smil en gang = årets babe. Ser bare ut som jeg prøver så jævlig hardt, om dere skjønner, også gjør jeg egentlig ikke det en gang. Kanskje det er sånn det er “in” å posere på bilder nå om dagen? Eller kanskje det er fordi jeg begynner å bli eldre, at ansiktet mitt har forandret seg på en eller annen måte? Eller kanskje jeg bare har glemt kunsten med å posere på bilder… Hva tror dere har skjedd siden jeg plutselig ikke kan smile lengre?

Dette er før:

Og nå…. hahah:

Et sjelden syn. Syns smilet her var greit, men da skjer det seff plutselig noe med øynene. Ser ut som jeg har røyka noe heftige greier..

14 kommentarer
  1. Åh. Er det fordi du ikke er lykkelig kanskje.?
   Du virker jo lykkelige og ser så vellykket ut. Men noen ganger kan skinnet bedra.
   Kanskje du skal lese mere vitser og se komiserier.
   Et ekte smil kommer jo fra hjertet så kanskje du bare skal tenke på å vise ekte glede.
   Første gang jeg leser og kommenterer din blogg. Men synes du er en flott og morsom je te.

  2. Er restylanen flyttet seg til området mellom overleppa og nesa? Ser liksom litt ut som en bart? Ser ikke sånn ut på tidligere bilder

  3. Synes du kler å smile, det ser mye mer naturlig ut for meg som leser i alle fall 🙂 og synes ikke det ser ut som du har bart, hu anonyme oppi her trenger briller…

  4. Det har nok desverre noe med restylane å gjøre. Misforstå meg rett; du ser SMOKING ut, men restylane krøller leppene på en merkelig måte når man smiler med tenner. Det gjør det hvertfall hos de fleste. Man blir så vant til å se seg selv med større lepper, mens de fleste egentlig ser bedre ut uten fillers. Skal ikke fylle på mine lepper, for nå har jeg vokst fra at duckface er finere enn et vakkert smil.

  5. Therese.. Det med at smilet ditt ser falskt ut og at du ser ut som du prøver å leke deilig, det er bare noe som er i ditt eget hode. Jeg har i alle fall ALDRI tenkt på det sånn når jeg har sett bilder av deg.
   Jeg tror kanskje du rett og slett har blitt mer usikker på deg selv. Kan det stemme? Du har jo blitt noen år eldre siden du startet bloggen, og kanskje føler du rett og slett at du har mistet deg selv litt, nå som livet ikke lenger bare er fest og moro, men isteden har blitt erstattet med jobb, utdannelse og rett og slett et press om å faktisk være suksessfull “nok”? Jeg vet ikke.
   Mitt råd til deg er å tenke på noe som får deg til å le neste gang du har lyst til å ta bilder av deg selv. Da skal du se smilet kommer! 🙂

  6. Du trenger heller ikke å smile så bredt da. Syns faktisk de nye smile bildene er finere og mer naturlig

  7. Hei! Blir litt trist av å lese dette fordi jeg kjenner meg veldig igjen. Har slitt med depresjoner i over 3 år, og etter at det starta så sluttet jeg å smile på bilder. Jeg kunne tro at jeg smilte til kameraet, men når jeg så bildet så så man hvor trist jeg var i øynene og at jeg kun hadde et nøytralt blikk liksom. Før depresjonene så smilte jeg alltid på bilder og så mer levende ut i ansiktet, uten å prøve en gang. Nå må jeg fake så jævlig for å få til et bilde hvor jeg smiler, og uansett så ser det falskt ut. Jeg har ikke restylane så skyldes ikke det. Kan det hende at du ikke har det så bra? Kan hende det er derfor. :/ 🙂

  8. Du skjønner ikke at det er all den restylanen du fyller i leppenen dine som får deg til å heller ville lage trutmunn enn å smile?

  9. Nå er ikke jeg en spesialist, men jeg er en utdannet hudpleier og kan trygt si at det er på grunn av alle fyllingene at muskulaturen og huden har endret seg. Du ser nydelig ut uansett, men det kan hende at for å få frem det samme smilet som du hadde før så må musklene “jobbe” litt annerledes. Også er det jo det at du blir eldre, huden og selve ansiktet forandrer seg hele tiden selvom det ikke er så synlig på bilder osv. Om 5 år til så vil sikkert øyene dine når du smiler se mere annerledes ut enn det de gjør nå. Men jeg tror du burde snakke med en som kan og har utdanning når det kommer til fyllere, jeg tror hun skal kunne forklare deg hva som skjer av langvarig bruk av fyllere. Selv om det ikke er Botox) som rett og slett deaktiverer muskelen), så vil den fortsatt påvirke i større grad jo lenger du bruker det.

  10. Kan du være så snill å ikke skrive negative ting om øynene dine? Dine øyne ser helt greie ut på bildet, men for en som går rundt med øyne som står i hver sin retning til vanlig, er dette skuffende å lese. Når du kommenterer egent utseende som her får det meg til å hate eget utseende. Jeg hadde håpet at du som når ut til meg og så mange andre usikre og unge jenter, ville tenkt deg om før du skriver hva som er stygt og ikke.

  11. Hvis du virkelig ikke skjønner det så er det her et hint. Restylane.
   Ser mye flottere uten det dritet i hele trynet, beklager. Virker som du streber etter noe, og at du ikke er helt fornøyd med deg selv. Sikkert derfor bloggen din har “tatt en hit”. Har fulgt deg i noen år, og er ikke vanskelig å se lengre at du prøver å være noe du ikke er, noe som virkelig er trist :/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg