hjemløs

Hei!

I går flyttet jeg helt ut fra den gamle leiligheten min – og akkurat nå er jeg «hjemløs». Kan ikke flytte inn i den nye helt enda, da det enda gjenstår litt oppussing. Ting tar virkelig hundre ganger lengre tid enn man ser for seg.. Så nå bor jeg hos foreldrene til kjæresten min mens vi venter på at alt skal bli ferdig.

Var det vemodig og flytte ut av den gamle leiligheten? Ikke egentlig, følte meg veldig klar for noe litt større og ikke minst noe «nytt». Det å få satt sitt eget preg på leiligheten med farger, gulv osv. og å kunne kalle det for vårt hjem føles utrolig deilig! Men – flytting er, og forblir, noe forbanna dritt.

Gleder meg iallefall til å begynne å møblere. Har allerede kjøpt inn det meste, så venter bare på at det nye gulvet skal bli lagt. Det blir spennende å se hvordan alt blir til slutt, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

Noen andre som har pusset opp leiligheten sin? Hvor lang tid brukte dere?

5 kommentarer
  1. Jeg og Peter kjøpte leilighet sammen for cirka et år siden, en leilighet som ikke var bygd en gang 😀 Så var det bare å vente hele vår, sommer og høst på at det skulle bli klart sånn at vi kunne gjøre siste innspurt med hvordan vi ville ha det. Det var mye jobb og tok tid, men to dager før julaften var vi endelig i boks, og kunne senke skuldrene og feire jul hjemme i helt ny leilighet 😀 Jeg sa senest i dag at jeg aldri skal pusse opp igjen, og da lo han bare og sa “vi skal jo ha hus etter hvert”. Da lo jeg tilbake og sa at vi skal kjøpe det heeeelt ferdig fiksa!

  2. Pusset opp hele overetasjen i vårt hus å brukte ca 3 måneder, men vi gjorde alt selv så hadde kanskje gått enda fortere hadde det vært snekkere 🙂
   Nå skal vi pusse opp hele murkjelleren, å er satt av ca 2 måneder når vi har leid inn folk.
   Morsomt med oppussing!

  3. Kjøpte leilighet i oktober, pusset opp stue og soverom med hjelp fra bestekameraten min. Nå gjenstår ting som jeg ikke kan gjøre, bad, kjøkken og vaskerom. Helt til slutt skal gangen tas, så blir nok ikke ferdig før til sommeren viss jeg er heldig! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg