what to do in Sri Lanka

(REKLAME: Sponset opphold)

God kveld fra Sri Lanka!

Her er klokken rundt 22, så vi ligger noen timer før Norge. Ligger allerede i sengen da vi skal opp klokken 06.00 (for vi er jo noen skikkelig earlybirds) for vårt siste surfekurs. Vi starter hjemreisen vår i morgen sent på kvelden, og det føles så sykt trist at vi må dra fra surf camp?en… 🙁 Uken har gått så fort og det har vært så gøy her, vil bare miste flyet og bli igjen en uke til haha! Hadde man bare ikke hatt en hverdag som ventet hjemme..

Tenkte å vise dere litt av tingene vi har gjort i løpet av uken. Først og fremst kan man gjøre akkurat som man vil, men Lapoint arrangerer også forskjellige ting man kan være med på om man har lyst.

 

YOGA I løpet av uken arrangeres det 2 yogatimer på surfcamp. Jeg har aldri prøvd yoga før, så det var noe nytt for meg. Jeg trodde det skulle være skikkelig enkelt, men det var litt som en treningsøkt for stølheta. Avslappende var det også, og etter noen dager surfing trengtes det virkelig litt bøy og tøy på denne stakkarslige kroppen.

 

SAFARI På fredag bestemte vi oss for å bli med på safari i Udawalawe National Park. Her er dyrene ville og går fritt rundt på et stooort område. Tidligerehar jeg bare vært på sirkus og sett de stakkars elefantene, noe som er et forferdelig syn. Her fikk man se de i sitt naturlige habitat – og det var utrolig morsomt å se de dyrene vi så. Blant annet aper med tidenes hårsveis, mange mange elefanter som til og med var bare 1 meter unna jeep?en, vannbøfler, påfugler, øgler, masse fugler ++. Vi kjørte rundt i parken i ca 3 timer, så det var masse tid til å få med seg alt.

 

ANDRE AKTIVITETER Ellers arrangerer Lapoint andre aktiviteter gjennom uken som alle kan være med på. En kveld var det musikkquiz, her var ikke vi med da vi var ganske jetlagged etter turen hit. To kvelder kunne man dra ut og spiste sammen om man ville det, de andre kveldene var det middag på surfcamp (ingen tvang til å spise på camp, vil man spise ute gjør man det). Vi hadde også gamenight her om dagen, og i dag var det volleyballturnering. Den «viktigste» aktiviteten gjennom hele oppholdet må ha vært når vi hadde «Beach Clean-up» hvor vi alle gikk langs stranden og plukket søppel. Det ble mange poser med søppel på den lille halvtimen vi gikk – tenk om alle bare tok 5 minutter hver dag for å plukke opp dritt som ikke hører hjemme i naturen. Jeg plukket opp sykt mange sugerør, og det eneste jeg klarte å tenke på var den videoen av skilpadda med sugerør som satt fast i nesa… :?( CLEAN THE OCEAN!

Resten av tiden har vi bare koset oss, hatt masse surfekurs, slappet av i sola, spist mye god mat og fått nye bekjentskap! Denne turen har vært litt utenom det vanlige av ferier jeg har vært på – men fader så gøy det har vært! Takk for denne gang Lapoint, og takk for oss Sri Lanka <3

6 kommentarer
  1. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg håper du vil svare uansett. Jeg bare lurer på hva som har skjedd med Tuva? Har ikke sett noe tegn til liv fra hun på sosiale medier siden sommeren 2017. Har hun valgt å ta en pause, eller har det skjedd noe?

  2. https://www.spleis.no/project/33824/description
   Jeg og mamma trenger hjelp! Jeg har opprettet en spleis for å prøve å få hjulpet mamma så godt jeg bare kan, men det er ikke lett, så derfor deler jeg den overalt på blogger og sider på facebook for å få så mange bidrag jeg bare kan. Vi har ikke penger til mat eller husleie, og det haster. Vi er desperate. Hvis noen snille sjeler kunne gitt oss noen bidrag så hadde det vært fint! Det er ikke en god følelse å måtte tigge fra andre, og hadde aldri gjort det om ikke vi var desperate og det ikke hatt vært hastverk. Selv 1 kr teller mye!

  3. Hei, digger fargen du har på håret!
   Hvilken farge er det? Har du noe fargekode på fargen/stripene som jeg kan gi til frisøren? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg