three fav´s

REKLAME: ANNONSELENKER 

God kveld fra sofaen

Nå begynner det å bli _litt_ varmere, så da får man jo litt vårfølelse selv om det enda er tre meter snø i hagen. Jeg begynner å glede meg til å kunne gå i litt andre jakker enn parkasen, føler jeg har brukt den i over et halvt år allerede… Når jeg flyttet fra den andre leiligheten og begynte å pakke ut her, fant jeg ut at jeg har ganske mange jakker (og klær forsåvidt) og allikevel går jeg rundt i det samme hele jævla tiden. Derfor er min utfordring til meg selv å begynne å bruke mer av klærne som ligger bakerst i skapet, og kaste litt av klærne som jeg tviholder på fordi “det er jo et minne fra jeg var på kreta i 2007” eller “kaaanskje det kommer et bad-taste party snart??”. Jepp, det er det jeg tenker når skapet skal ryddes.  

Her er tre av mine favoritter akkurat nå iallefall – alt er fra Nelly (så klart, hvor ellers kjøper man egt klær…). 

Denne er så kul! Kjøpte den på salg på Nelly, dessverre utsolgt nå – men de har den i rosa her (den var faktisk ganske kul den og?!). 


Furryyyyy! Se så deilig denne er ♥ Akkurat nå er den på tilbud her, hele 60% rabatt. 


Samme som over, bare i sort finner du her. Jeg har fått en liten ting for disse fuskepels-jakkene. Kjøpte meg en syyykt fin fuskepelskåpe også, men den var alt for lang til lille meg, så det ble retur :((

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg