myser så jævlig

Hey sweeties

Endelig søndag, og “helg” for min del da jeg hadde jobb i går. Vi startet dagen med god frokost, som vi gjør hver dag. Det er sikkert bare vi som er unormale, men vi lager alltid varme rundstykker også har vi pålegg/egg/bacon til. Vi har faktisk aldri brød her i huset, da jeg ikke liker annet enn helt ferskt brød. Er det noen dager gammelt, spiser jeg det bare som ostesmørbrød eller ristet brød. Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig sær i matveien. Når jeg gikk på barneskolen måtte jeg få med meg brødskive også nugatti i en boks ved siden av så jeg kunne smøre det på selv. Synes det var sååå stygt når pålegget hadde vært på brødskiva i masse timer før jeg skulle spise det, haha! Hva har dere til frokost?

Lucky me har begynt å bli syk nå… Magnus har nemlig ligget og hostet på meg hele natten i sikkert en uke nå, så det var vel bare snakk om tid før jeg fikk det også. Og hva gjør man når man er syk? Da drar man seff for å ta bilder ute i lite klær og null grader haha! Det var så fint vær, også ville vi prøve ut det nye kameraet, så da kjørte vi til byen og fant en spot som så bra ut. Det er så jævlig å ta bilder ute når det er så lyst, fordi jeg klarer helt seriøst ikke å holde øynene mine oppe uten at jeg begynner å grine. Er det bare meg som er sensitiv? 99% av bildene ble slettet siden jeg så ut som en eller annen merkelig kineser, kanskje det var det jeg var i mitt forrige liv eller noe.. 

4 kommentarer
  1. Du burde fryse ned brødet i skiver, og så bare ta opp det du skal spise! Hater også noen dager gammelt brød, men å fryse det ferdig skivet funker fett!

  2. V: Mamma brukte å legge oppskjært brød i fryseren, så jeg har smakt det. Men det var fremdeles ikke det samme… Haha 🙁 Tror det kanskje er noe med at jeg vet at det ikke er ferskt, da funker det bare ikke..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg