waking up with these waves

Hei og god kveld fininger ♥

Etter x antall oppvåkninger i natt av at jeg hostet til jeg gråt og snørret rant som en foss, var jeg nødt å kaste inn håndklet og bli hjemme i dag. Jeg har gått og brygget på noe hele forrige uke, men i går kveld merket jeg at det bare ble verre. Jeg har jo også astma, så jeg blir så tett og tungpusta i tillegg når jeg er syk. Så dagen i dag har blitt tilbringt på sofaen + to turer på badet for å henge opp klær.

Selv om jeg følte meg utrolig stygg i speilet i morges, dere vet nå hvor fæl man føler seg når man er syk, så var håret mitt blitt veldig fint over natten. Skikkelig beachwaves, akkurat som jeg liker det. Ingen varmeverktøy, produkter eller fletting inkludert, så det er ikke skadelig for håret – og det beste av alt? Det tok meg kun to minutter før jeg la meg. Se da:

Hvordan gjorde jeg det? Veldig enkelt. Jeg tvinnet håret! Jeg gjorde det til og med i tørt hår, men du kan sikkert fukte det litt først. Jeg valgte å tvinne alt håret i en del, men vil du ha tettere bølger kan du dele opp håret i to seksjoner. Når du har tvinnet det stramt, snurrer du det rundt i en dott og fester en klype slik at det holder seg på plass. Så er det bare å legge seg og sove, så har du straight from the beach-waves dagen etterpå 😉 Et lite tips er å ikke tvinne for mye helt ned til tuppene, for der kan det bli for mye krøller i forhold til resten, så stopp når du har ca 3-4 cm igjen av tuppene. 

8 kommentarer

Siste innlegg