killer sneakers

Reklame: Annonselenke + sponset produkt

Halla og god helg til dere som har det!

Skulle ønske jeg kunne ta meg et par glass vin og ta helg jeg også, men hard working bitches like me skal nok på jobb igjen i morgen. I dag har vært en veldig rolig dag for min del iallefall  Jeg fikk klippet pappa og stemoren min etter jobb, så en svipptur på posten og hentet noen pakker. Hadde bestilt noen bilder fra Desenio og litt annet småstæsh fra Ikea. Blant annet måtte jeg kjøpe nye kasseroller, fordi de jeg har fra før ikke virker på ovnen som var her. Hva er det for noe liksom? Induksjon, keramisk, gass, en komfyr er nå en komfyr??? Jeg ser at jeg må kjøpe oss nye stekepanner også, da alt brenner seg fast i bunnen, så de er vel heller IKKE BEREGNET PÅ OVNEN???? Djeez, det er en så unødvendig ting å bruke penger på :((( Du vet iallefall at du har kjøpt kasseroller på Ikea når du må skru de sammen selv, yep!

Jeg fikk også en liten pakke fra Junkyard, med et par awesome platå-sneakers med som jeg bare digget! De virket også veldig behagelige å gå i (de 5 minuttene jeg prøvde de), så det er vel stor sjanse for at de blir godkjent i morgen etter arbeidsdagen min. Du finner de HER, og med rabattkoden “TCMN15” får du 15% rabatt på alle kjøp over 500kr (gyldig til 1. mai, gjelder ikke salgsprodukter, kampanjer og deals)

3 kommentarer
  1. Om pannen svir seg i bunn kan det være for høy temperatur ( spesielt om det er nonstick panne). Om du har induksjon skal stekepannen gradvis varmes opp ( sett den på 3-4 i ca 3min så kan du gradvis ta opp temperaturen. Er egentlig ingen stekepanner som tåler den kraftige oppvarmingen til induksjon. Jeg anbefaler Hardface stekepannen fra Fiskars, litt dyrere men tåler så sinnsykt mye mer enn andre! Så den har du lenge! Hilsen en som jobber på kjøkkenbutikk 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg