northern light

Hei!

Dagens middag: torsk. Tanker om det: Ikke helt fredagsfavoritten. Ikke helt det beste jeg vet. Dagens back-up middag: Big One.

Okei, vi spiser ikke så mye fisk i huset (leiligheten). Når jeg var liten var jeg mye på et sted som heter Vannøya, hvor pappa har familie, og her spiste jeg mye fisk. Fisk og potet knadd sammen med smør på. Når mamma og pappa gikk fra hverandre, endte jeg til slutt opp med å bo mesteparten av tiden hos mamma som ikke liker fisk. Derfor ble det slutt på at jeg spiste det, annet enn fiskepinner og fiskeboller. Og slik har det egentlig vært helt siden da, men kanskje man bør begynne å spise litt mer av det? Ikke synes jeg det er fantastisk godt akkurat, men det er jo sunt og det er vel det som tells…

Nok om fisk! Tenkte jeg skulle vise dere de nye bildene vi har fått opp. Jeg er veldig fornøyd med alle – men spesielt bildet av nordlyset. Det er søskenebarnet til pappa (@steinarfagerness på Insta) som har tatt det på Vannøya, synes det er sååå fint!!

3 kommentarer
  1. Fisk er ikke så sunt som mange skal ha det til, så den kan du droppe med verdens beste samvittighet. Om du liker sushi prøv heller maki med for eksempel søtpotet, marinert sopp, tofu eller noe annet digg sammen med grønnsaker. Skikkelig godt, og du får omega-3, A-vitamin, og masse annet, avhengig av hva du putter i.
   Utrolig fint bilde av nordlyset forresten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg