girls night

Hei!

På lørdag som var fikk jeg besøk av noen venninner siden Natalie var hjemme på besøk i Tromsø. Nesten alle vennene mine har flyttet, jo…. Det er koselig å samles når man har muligheten, så vi stelte i stand med tapas og vin. Vi lagde to retter hver, så tok alle med seg maten hit. Kvelden var superkoselig, og det her var kanskje mitt første ordentlige besøk i leiligheten etter at vi flyttet inn for 2 og en halv måned siden. Jeg bestemte meg nemlig for at ingen fikk komme hit før vi hadde fått opp bilder på veggene, sær, men jeg hater når ting er halvferdig… OG det var jo egentlig en veldig lur idé, for da fikk vi fingeren ut av ræva og lot ikke ting vente med å bli ferdig. 

Maten var utrolig god, vinen var perfekt og jeg synes det var superkoselig. Må definitivt gjøre sånn litt oftere! Det er liksom noe helt annet enn å dra ut på restaurant, hvor det er mye bråk og man så vidt hører hva de andre sier. Fin kveld, men hodepinen kom på besøk på søndag for å si det sånn. Når jeg var yngre ble jeg aldri hangover, men for hvert år jeg eldes blir det verre og verre. Gruer meg til jeg er 40, tenk hvor ille det skal ha blitt til da!


Maria, Milo, Meline, Camilla og Natalie ♥ 


Det blir ikke mørkt her før sånn kl 23.30-00.00, men allikevel klarte jeg ikke huske på å ta bilder før dagslyset var gone. Så har jeg dere noen crappy bilder hvor exposure’n ble dratt opp til månen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg