freezing

Hei!

Hatt en fin helg? Det har hvertfall jeg. I går feiret vi cinco de mayo med litt meksikansk mat og film. Meksikansk mat er faktisk noe av det beste jeg vet (og indisk). Den norske fredagstacoen blir ikke laget her i hus. Kjøttdeig-taco er liksom en skikkelig nedtur når man først har laget en mer autentisk. Her går det i hjemmelaget guacemole, hjemmelaget salsa, biff og kylling i strimler ++. Får vann i munnen av å tenke på det! Noe som også er supergodt er gratinerte jalapenos med bacon! Det var dagens søndagstips fra denne dama 😉

Just nu sitter vi bare og slapper av etter en god middag hos svigers hvor det ble servert finnbiff. Vi har også gått en søndagstur (wow, voksenlivet). Det er så deilig å ikke være hangover på søndagen, føler den blir helt bortkastet når man bare ligger og dør på sofaen. Akkurat nå har Magnus okkupert tv’en med PS4 og Fortnite, men straks jeg er ferdig å blogge skal jeg ta over og se litt på serien min. 

Noen bilder fra her om dagen hvor vi nøt det fine og “varme” været. annonselenker // Jakken finner du her og skoene her i en annen farge. 

Har kikket litt på Nelly og funnet noen vår- slash sommerfavoritter. Bare trykk på plagget for å komme til bildet! 
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg