ny hårfarge?

Hola chicas!

17. mai nærmer seg, og jeg har alt for mye ettervekst. Det er hektisk på jobb om dagene så det blir ikke tid før den store dagen, men jeg skal ikke ta den før i juni uansett, siden jeg bruker å vente 3 måneder mellom hver gang for å skåne håret mest mulig. Jeg tar alltid etterveksten i mars, juni, september og desember. Da har jeg timet den til påske, til sommeren, til bursdagen min og til jul – hehe. Nå har jeg hatt samme hårfarge lenge. Jeg bestemte meg for å holde meg til samme farge for en god stund siden i et ønske om at håret mitt skulle bli superlangt igjen. Dere husker vel når jeg hadde rødt hår? Det lange og fyldige håret. Savner det sånn! Det har jo blitt langt igjen nå, men ikke superlangt som jeg ønsker så jeg er enda i sparemodus. 

Det jeg ville fram til er at jeg er utrolig lei av hårfargen min nå. Det er to ting jeg har vurdert. Det første er å bli lysere i hele håret, da det har blitt litt mørkere blond med utvaskede brune striper etter jeg la mørke striper i det for halvannet år siden. Nummer to er å ha min egen farge i bunnen og kun gjøre balayage – men da må jeg spare ut ettervekst i iallefall 3 måneder til og det vet jeg ikke om jeg har tålmodighet til. Hva tror dere? Åpen for andre forslag bortsett fra å farge det mørkt! 

Dere kan jo slenge med noen bloggtips i samme slengen da det står litt stille om dagen. Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?

6 kommentarer
  1. Farg det helt lyst, trur det blir å passe dæ veldig bra!!😍 selv om æ syns du passe alle slags farga👍🏼

  2. Farg d helt lyst sia vi går mot sommern, personlig syns æ du va så fin me mørkt hår☺️
   Du kan jo lage video? Sminkevideo?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg