mitt første blogginnlegg

Hei!

Oi, det var lenge siden.. Så lenge siden at jeg faktisk ikke husket verken e-post eller passord for å logge inn på blogg.no. Tenkte først at det måtte være et hint om at jeg ikke hadde noe her inne å gjøre, men så plutselig gjettet jeg riktig – så her sitter jeg og skriver mitt første blogginnlegg på nesten 5 måneder. Det føles faktisk ut som at jeg skriver mitt første blogginnlegg ever, haha.

Nå lurer dere sikkert på hvor jeg ble av, om jeg hadde sluttet for godt osv osv. Nei, først bevegde vi oss litt mot sommer og jeg hadde ikke så mye å skrive om da dagene mine var veldig ensidige. Jobb, ut i sola (når det var sol), gjøre sommerlige ting som grilling, strandtur, spise is ++ også repeat neste dag. Etter kanskje 2 måneder fravær fra bloggen kjente jeg at jeg hadde lyst å komme tilbake, men da hadde MacBook’en min plutselig tatt kveld og siden da har jeg faktisk vært uten data – helt til i dag! De siste 2 ukene har jeg kjent litt savnet etter bloggen, så i dag måtte jeg bare gå på Elkjøp og kjøpe ny data. Det er en HP laptop, så det er skikkelig uvant og jeg er enda ikke helt sikker på om jeg klarer å gå bort fra macbook. Vi får se, det er jo åpent kjøp så skulle jeg ikke takle Windows så må jeg bare kjøpe en lik min gamle venn igjen. 

Jeg håper dere har savnet meg litt – for jeg har savnet dere som faktisk er her inne daglig enda, sykt! Denne uken har jeg hatt lillesøsteren min, Thia, på besøk sørfra. De har vinterferie og hun har endelig blitt gammel nok til å reise på ungdomsbillett, så nå regner jeg med hun kommer ofte for å besøke favorittsøsteren sin 😉 Hun reiser hjem igjen i morgen, men vi har fått mange koselige dager sammen og nå begynner hun vel å savne mamma så da er det nok på tide.

Siden jeg har vært borte så lenge så har dere kanskje noen spørsmål dere lurer på, så jeg tenkte jeg kunne svare på noen i neste innlegg. Bare å spørre i kommentarfeltet under her så plukker jeg ut noen. Skal også snart fortelle dere om noe sykt som skjer veldig snart – noe dere sikkert aldri hadde trodd ble å skje, forsåvidt ikke jeg heller. OMG! Tror dere kommer til å bli ganske sjokkerte. 

19 kommentarer
  1. Jeg har veldig lyst til å se bilder og lese oppdateringer fra oppussingen deres! Tror jeg har lest bloggen siden 2009/2010. Det er lenge altså! Jeg savner storhetstiden din og Tuva, med daglig blogging. Det var tider!

  2. Har du fått noe pes fra familien p.ga det forrige innlegget du skrev om tantebarnet ditt osv?
   Noen gang vurdert å gå tilbake til rødt hår? Det var så fint, jeg viste faktisk bildene av håret ditt til frisøren da jeg selv skulle farge det rødt, hehe!
   Har du vurdert å bli noe annet enn frisør? Virker som et spennende yrke, men vet jo at mange sliter med ryggplager, utvikler allergier og ikke minst dårligere lønn enn fortjent..

  3. Tror du mente høstferie😂
   Men hvordan er det å være tilbake?
   Hvordan er kjærlighetslivet ditt?
   Er det uvant å være så langt nede på topplista?

  4. Fortsatt sammen med typen?
   Planlegger du å flytte sørover i Norge?
   Hvilke blogger leser du?
   Kunne du tenkt deg å delta på ex on the beach?
   Kan du lage mimreinnlegg – de mest leste bloggposten dine fra «storhetstiden» din, bloggmessig?

  5. Hei,
   Jeg farger håret mitt mørkere med permanent hjemmefarge (har prøvd mang forskjellige typer), men fargen sitter ikke noe godt i håret mitt og “vaskes” ut etter ca 1 uke. Jeg ender også alltid opp med rødskjær i håret, selv om jeg velger farger som er kalde.
   Har du noen tips?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg