et forferdelig syn

Hei!

I natt har jeg sovet litt dårlig. Jeg tok et par smertestillende tabeletter før jeg la meg, men føler ikke at de gir noe nevneverdig effekt. Det er ikke uutholdelige smerter, men det er jo greit å kunne sove godt gjennom natten uansett. Akkurat nå er det mest vondt i operasjonssårene, men det kan ikke sammenlignes med smertene jeg hadde når jeg la inn silikon første gang. Det var 100 ganger verre og jeg er glad jeg slipper det nå.

I går tok jeg en titt på puppene etter jeg kom hjem. Jeg hadde prøvd å forestille meg det aller verste slik at jeg ikke kunne bli skuffet, men det jeg fikk se i speilet var helt forferdelig grusomt og mye verre en jeg hadde sett for meg. Det var to punkterte ballonger som hang. Det så ut som et par supergamle bestemorpupper. Løs, skrukkete hud og ja, det eneste som ikke var der var volum. Jeg begynte å gråte av synet og tenkte egentlig bare at det her kommer jo ikke til å bli bra, det er ingen håp for disse to vrengte baklommene. Jeg brukte store deler av dagen i går til å lese om andre sine erfaringer etter å ha fjernet implantat – og har nå slått meg til ro med at så og si alle hadde vrengte baklommer like etterpå. Det tar noen uker før ting begynner og skje og huden trekker seg sammen igjen, og det kan ta opp til 1 år før man ser det endelige resultatet. Jeg skal nå ta daglige bilder den første perioden, så skal jeg ta et bilde hver uke etter det – da er det kanskje lettere for meg å se at det skjer ting. Akkurat nå har jeg bare mest lyst å ikke se på de på en god stund, haha..

Jeg får bare krysse fingrene om smøre meg med en gooood dose tålmodighet. Beklager mye puppesnakk for tiden på bloggen, men det er jo det som skjer akkurat nå i livet mitt og det er det jeg tenker på hele dagen. Go boobs! 

Tenk at disse har vært inni kroppen min i 3 år (  .  )(  .  )

20 kommentarer
  1. For å si det sånn så tok det noen uker før magen min etter en graviditet strakk seg ordentlig tilbake. Kroppen trenger tid. Men jeg kan skjønne at du synes det er fælt å se på. Greide ikke helt å se meg selv i speilet jeg heller den frøste tiden.

  2. Ikke ta det så tungt, kroppen endrer seg hele tiden og personligheten din ligger virkelig ikke i puppene dine. Synes det er et godt valg du har tatt. Det er mye forskning som viser at all denne kosmetiske kirurgien jenter utsetter seg for er skadelig både for den psykiske og den fysiske helsen. Langtidseffektene er enda ikke noe forskerne har full oversikt over, det gjelder også alle fillers og andre fremmede ting man sprøyter inn. Du er ei ung og vakker jente, men ikke bare det, du skriver faktisk veldig godt og jeg personlig synes du virker mye mer jordnær enn mange av de andre bloggerne på denne portalen. Spesielt innlegget om at du ikke kjenner tantebarnet ditt synes jeg var spesielt godt og jeg håper du etterhvert kommer med mere slikt. Du er åpenbart en jente med mye mer på innsiden enn hva som kanskje har kommet til syne på utsiden. Ikke la puppene dines utseende og størrelse definere hvem du er. De kommer til å se mye verre ut når du blir eldre uansett, sånn er kroppen, det beste er bare å akseptere det og begynne å leve livet uten å tenke så mye på slikt. Hold deg i form, spis sunt og gjør ting som gir deg energi!

  3. Anonym: Ja, akkurat det med mager etter graviditet har jeg også tenkt på så det roer meg litt ned. Får ta tiden til hjelp og krysse fingrene for at alt blir bra 🙂

  4. Anonym: Tusen takk for hyggelig kommentar! Skal prøve å blogge om litt mer personlige ting, men av en eller annen rar grunn syns jeg det er vanskeligere nå som jeg er 24 enn når jeg var 18-19 år.

  5. Anonym: Jeg var rett og slett lei. De var for store til kroppen min, og jeg savnet å kunne gå i klær uten å føle meg vulgær. Savnet å kjøpe BH-er og bikinier på vanlige butikker. Også ønsker jeg ikke å ha store silikonpupper den gang jeg skal bli gravid, for da blir de jo enda større og mest sannsynlig helt ødelagt etterpå. Valgte også å ta de ut før tyngdekraften gjorde jobben sin med å senke de ned mot bakken pga vekten på implantatene, hahah!

  6. Beskrivelsen din minner meg veldig om kroppen min rett etter fødselen. Det tok noe tid men huden trakk seg tilbake. Jeg forstår at det kan være vanskelig å se kroppen slik spesielt når man ikke er vant til det

  7. elsker at du er åpen og ærlig og forteller det akkurat som det er og hva du føler!
   gleder meg til flere oppdateringer, you yo girl;*

  8. Så godt å lese at noen faktisk tar UT silikon og ikke bare stapper inn overalt på kroppen der det er mulig å ha silikon! Stor respekt til deg 🙂

  9. Kjempe, kjempe flott at du deler dette! Har fulgt deg siden vi var 17 år vel, så dette gjorde godt å lese, når man sliter med sitt!
   Håper du blir fornøyd så fort det lar seg gjøre. Du er flott som du er 🙂

  10. Veldig interessant å lese da jeg vurderer å ta ut mine egne, “kjenner” de alt for godt og er nervøs for å slå meg etc. Vil også sove på magen igjen.. Så håper du skriver mer om dine opplevelser! 🙂

  11. Tina: Jeg skal absolutt skrive mer om det senere, for akkurat nå er det egentlig ikke så mye mer å skrive om før de har fått litt tid på å trekke seg sammen og jeg ser hvordan det blir seende ut.

  12. ligger bilder av både silikonpuppene hennes og rumpa og musa og hele jenta helt naken på Motherless og andre steder.

   verdt titten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg