mine vintersko

Hei!

Som jeg nevnte i går, skulle jeg kjøpe meg nye vintersko og denne gangen ville jeg ikke ha UGG’s. Jeg så noen la ut bilde på en Facebook-gruppe av et par de hadde fra Jean Paul som jeg syns var ganske fine, så jeg dro på Match i går og fant de. Som vanlig trengte jeg litt betenkningstid så jeg la de av ut dagen mens jeg dro på jobb, også dro jeg tilbake for å kjøpe dem senere på kvelden. Jeg er veldig fornøyd med mine nye vintersko og gleder meg til å bruke de! UGG’s er varme, men de er ikke veldig pene å se på og jeg blir bestandig våt på beina hvis det er mildt ute. Jeg vet at veldig mange har Timberlands, men jeg har aldri falt helt for de og jeg har et par look-a-like’s fra Nelly som jeg aldri har brukt, og får meg ikke til å bruke de heller. 

Jeg fikk skoene i bursdagsgave fra mamma (♥), men de kostet 999kr og finnes i svart og i mørkblå. Er det forresten noen som vet om det har noe for seg å impregnere sko som er av kunstskinn? 15 kommentarer
  1. Bør imprengnere alt av sko uansett on det er syntet, tekstil eller skinn👍🏼 beskytter mot vann, salt og møkk! Skoene holder mye lenger og ser penere ut mye lenger. Jeg impregnerer alt jeg kan, til og med jakker og vesker med impregnering som går til alt av matrialer 😁 Bare pass på å ikke bruke skinnspray impregnering på falskt skinn, da kan de bli hvite. Hør med en som jobber i en skobutikk. Jobber i skobutikk selv og vi selger en som går til alt av mateialer og den funker fett

  2. Impregnering av syntetskinn er definitivt en fordel, da det skaper en vannavstøtende membran rundt skinnet! De tåler vann bedre, holder seg fine lengre, og er også beskyttet bedre mot slitasje fra blant annet veisalt. De har like god nytte av det som skinn-sko, det er bare fukt og pigmentbehandling syntetsko ikke trenger, som skinnsko har godt av. Bare husk at om du bruker skoene som hverdagssko, og de ofte blir våte etc, så er det ideelt å spraye dem opptil en gang i uka, så membranen ikke slites ned. Jobber i skobutikk, og har gjort det i flere år, så har ganske god peiling på skopleie:) Skoene var kjempefine!

  3. Jeg jobber i skobutikk (Eurosko), og vi anbefaler ikke å impregnere kunstskinn. Impregneringen vil ikke trekke inn i skinnet uansett, og vil derfor ikke virke i særlig grad. Uekteskinn er jo gjerne plastikk, og plast er jo vannavstøtende. På uekteskinn opplever vi ofte at impregneringen gjør mørkt skinn skjoldete (fordi den ikke trekker inn i skinnet) og at man får flekker av impregneringen som ikke går vekk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg