den tiden av året igjen

Hei!

Da var klokken stilt til vintertid, og her i Tromsø var det allerede ganske mørkt ute i 16-tiden i ettermiddag. Nå er det jo også snakk om at det skal bli slutt på å stille klokka, og at vi bare skal ha den slik den er nå. Det vil si ingen sommertid. For min del kunne vi hatt sommertid hele tiden heller, for da hadde vi hatt en time lengre med dagslys på denne tiden av året her oppe. I tillegg fikk vi snø nå i helgen, og den ligger enda på bakken så da er det vel vinter nå? Snøen kunne ventet på seg til desember, jeg syns det er alt for tidlig nå og føler på meg at det blir en lang vinter.. MEN man får bare begynne å telle ned dagene til neste sommer igjen!

I helgen har jeg hatt fri fra jobb, og har bare slappet av og vært sammen med kjæresten. I går dro vi en liten tur ut for å kjøpe… ved og nytt dusjhode. Hallo, skjønner at man har blitt voksen når det er sånne ting man drar ut for å handle. Jeg kjøpte meg også tre nye BH-er, men jeg kom til å tenke på etterpå at det er jo ikke sikkert de passer like bra om et halvt år i tillfelle puppene forandrer seg mye. Så egentlig burde jeg bare kjøpt en.. Jeg måtte iallefall en del opp i størrelse siden sist jeg var uten silikon. Den gang brukte jeg vel 65B, så naturligvis begynte jeg med å prøve disse når jeg skulle finne ut hva som passet. De var alt for små og puppene tøyt ut fra alle kantene, så jeg fortsatte med å prøve 65C, 65D, 70B og 70C før jeg til slutt endte opp på 70D. Så nå har jeg iallefall 3 bh-er jeg kan bruke hvis jeg skal noe spesielt og jeg har på meg noe hvor jeg ikke kan ha støttebh-en under.

Det var dagens vær- og puppesnakk, over og ut. Ellers da, har dere hatt en fin helg?


18 kommentarer
  1. så fine bilder 🙂 det snødde faktisk litt her i helgen også men ikke antydning til noe hvit nå .Men det begynner å bli kaldt , allerede -5 grader . Må vel bare innse at vinteren er kommet ;(

  2. Kan du skrive et utdypende innlegg om hvordan du føler deg uten implantatene, både fysisk og psykisk. Hvordan arret ser ut, og hvordan brystene har forandret seg siden du tokk de ut? Føler du deg like attraktiv nå? Eller følte du deg mere attraktiv med implantatene? Hvordan er smertene?
   Står ekstremt lite om erfaringer knyttet til å ta ut implantater, så krysser fungerende for et utfyllende innlegg eller svar.

  3. Hadde du under eller over muskelen? Tok kirurgen ut hele kapselen i tillegg til implantatene? Opererte du deg på colosseum eller frogner?

  4. Når du opererte inn implantatene, mistet du noe følelse, og fikk dette tilbake når du fjernet de? Hvor lang tid tok det før du kunne dra tilbake på jobb? Måtte du ha sånne “drains” for å tømme såret for veske etter operasjonen?

  5. Hei 🙂
   Heldigvis skal vi stille tiden tilbake til sommertid, SÅ blir det muligens slutt på det. Så det blir sommertid hele året, ikke vintertid 🙂
   Ha en fin dag 🙂

  6. Oda: Ja, mistet litt følelse fra under nippelen og ned til der arret var. Fikk en slik nummen følelse. Den har enda ikke kommet tilbake, men vi får se med tiden om det skjer noe. Nei, trengte ingen drains 🙂

  7. Oda: Det skal jeg gjøre om ikke så lenge. Ville bare vente litt til ting har satt seg og jeg har gått en liten stund uten så jeg har litt mer å uttale meg om 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg