evig stress

Hei!

Omg, de siste ukene har gått i ett kjør og jeg har vært helt utslitt etter jobb. Vi har vært lite bemanning, så det har vært ekstra med press på oss som har vært på jobb og når man står med kunder i ett strekk blir man utrolig sliten og gåen i hodet. Jeg har så vidt orket å komme meg inn døra før jeg bare har måttet kaste meg ned på sofaen og sett på at Magnus har laget middag og stelt med alt (verdens beste kjæreste, jepp). Jeg har faktisk ikke orket å se på serie heller nesten, og da er det ille når det er snakk om meg, haha.. Nå er det bare 5 dager igjen med stress før jeg reiser til Oslo på konsert, så de dagene må jeg bare klare å krige meg gjennom. Nå begynner snart julebord- og julesesongen for fullt, men i januar kan vi frisører endelig slappe av!!

I dag er det farsdag, så jeg har vært en tur på besøk hos pappa og spist nybakte kanelsnurrer og slappet av litt. Alle sier det, men jeg har faktisk verdens beste pappa og hadde det ikke vært for han så hadde jeg ikke vært der jeg er den dag i dag. Han har stilt så mye opp for meg, spesielt i mitt voksne liv og hjulpet meg når jeg har gått på snørra med økonomi, “kjærlighet” og alt annet. Han er morsom, smart og hjelpsom. Han er ikke en mann av store ord, men han viser at han bryr seg med handlinger. Takk for at du er du, favorittpappaen ♥ (ja mamma, du er flott du også, men du har din egen dag til å få skryt på) 

Hva har dere gjort i dag?

21 kommentarer
  1. I dag har eg entlig ikke gjort så mye ♥️ gått på tur og slappet helt av. ♥ Fin blogg du har skrevet i dag 💐 ♥️

  2. Hei.
   Jeg vil bare tipse deg om at Norges skrives uten apostrof. Du vil sikkert ikke ha skrivefeil på forsiden din?

  3. Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

   Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
   – Tilda (Тильда)
   – Wix (Викс)
   – Joomla (Джумла)
   – WordPress (Вордпресс)
   – Bitrix (Битрикс)
   и т.д.
   телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
   Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

   Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

   Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
   напишите нам
   8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

  4. Kan du vær så snill å svare på DM jeg sendte til deg på insta? Jeg heter Helena, hadde blitt kjempe glad om du kunne hjelpe meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg