JEG ER IKKE DØD!

Hei dere der ute!

Forstår hvis noen av dere begynner å lure på om jeg er død som en stein, men neida. Jeg er like levende som du er! Det er bare det at jeg har tatt del i skolelivet igjen, og som venner og kjente vet så er jeg ikke noen skolepike akuratt. Å sammenligne skolen med meg blir som å sammenligne sol og snø. Vi bare er totale motsetninger – men ikke i år! I år har jeg gått inn for å bli skolejente, jeg har handlet skolesaker og faktisk har jeg kjøpt et penal! Det er det første penalet jeg har hatt på hele ungdomsskolen, og jeg går tross alt i 10. klasse. Ja, nok om meg og skolen.

I dag har jeg vært å ryddet etter konserten "Døgnvill". Det ble 4 timers rydding, og vi får 2000 kroner for det. Jeg deltok fordi jeg skal ha lommepenger til vi skal på klasseturen med hvite busser. Jeg gleder meg, reiser på torsdag 🙂 Skal ha med meg 10 000 kroner til å shoppe, og jeg skal kjøpe så mye sko, klær og vesker at jeg dør. Tror jeg da.

Nå har jeg tenkt å finne på noe å blogge om. For jeg er helt tom når det kommer til det stadiet!

Kan begynne litt rolig, å bare stille et spørsmål til dere lesere:
Har du vært hos fotograf noen gang? Fortell hvordan det ble!

afamelogo2

Dette bildet tok vi i fjor hos Fame fotografen. Legger ut flere i neste innlegg 🙂

BEKLAGER! BOTOX LEPPER???

Beklager lesere, jeg har sviktet dere. Har forlatt bloggen min i flere dager, det begynner allerede å stinke mugg av de forrige innleggene og fluene svever omkring dem. Det er et tydelig tegn på at jeg må oppdatere!

Vel, da har jeg prøvd dette "botox" trikset som mange har gjort, og her er mitt resultat:
therese bigmouth

negar kahn

therese bigmouth 2

stygge lepper

Beklager all dårlig kvalitet på bildene, men er tatt med webcamera og Print Screen.. Jeg har noen på kameraet mitt, men slik som med alle andre ladere og kabler så har da kamera kabelen rotet seg bort for at jeg ikke skal få dele mine nye lepper med dere! Faen! Nå klikker internettet, så jeg deler mere med dere i morgen.

Suss fra mine myke, store & deilige lepper! <3

HJEMMESPA I KVELD

Nå sitter jeg barnevakt, fordi min mor er på rytterfest. Får en ganske passelig betaling for å være barnevakt i dag – dyne, pute og nytt sengesett, en stor puff til å ha ting i og 200 kroner! Og muligens en kjempedeilig jakke hvis de har den på butikken, denne i hvit: http://horze.no/product_info.php?products_id=33021&n=M1

Digget den jakken veldig, den var så lodden og stilig! Jeg elsker slike jakker. Hva synes du? 🙂

Jeg skal ha hjemmespa når jeg har lagt ungene, gleder meg. Dette er hva jeg har tenkt å gjøre:

Ansiktsmaske:
Banankrem – for tørr hud
Mos en moden banan med en gaffel eller i en blender/mixer. Smør utover ansiktet, legg beina på en krakk og slapp av i 10 minutter. Skyll av med varmt vann og frotter.

Hender:
Kanelbehandling for myke hender
2 kopper vann
1 kopp melk
1 1/2 ss olivenolje
Litt kanel – eller annen krydder

1. Bland alle ingrediensene i en skål som tåler mikrobølgeovn og som er stor nok for begge hendene.
2. Sett skålen i mikrobølgeovnen i 20 sekunder. Blandingen skal være ganske varmt, men fremdeles behagelig å putte hendene i.
3. Hold hendene i skålen i 10 minutter.
4. Ta så hendene opp av vannet, skyll dem raskt i lunkent vann og frotter dem tørr med et mykt håndkle. Smør gjerne hendene med en god håndkrem.

Øyne:
Forfriskende Agurk

Agurkskiver på øyepartiet har sammentrekkende og oppstrammende effekt som glatter ut og reduserer poser.

Føtter:
Hjemmelaget og billig fotbad
Ha ganske varmt vann i en bøtte/stor bolle og tilsett litt grønnsåpe. Ha føttene nedi og la virke i 10-15 minutter. Bruk en god fotlotion etterpå, og stell neglene pene og friske!

Kropp:
Deilig og avslappende bad:
Tapp i varmt vann slik at det holder varmen en stund. Hell så neddi litt babyolje/annen olje. OBS: Ikke overdriv! Da føler du deg som en fettklumb etterpå. Etter det forfriskende badet kan du smøre deg inn med en god lotion og fjerne eventuelt døde hudrester. La kroppen tørke uten å gni deg tørr med en handduk. Lufttørk deg, da tørkes vannet inn i huden og huden får en ekstra god glød og blir myk.

Jeg poster bilder i neste innlegg av meg på min hjemmespa kveld! Gled dere, blir sikkert et helt nyyydelig syn 🙂

HITS FROM THE 90’S

Ace of Base – All that she want

Technotronic – Pump up the jam

Snap – Rythm is a dancer

Britney Spears – Hit me baby One more time

98 Degrees – Because of You

Christina Aguilera – Genie in a bottle

N SYNC – Tearin' up my heart

Madison Avenue – Dont call me baby

Eiffel 65 – Im Blue

Haddaway – What is love

Lou Bega – Mambo number 5

Fool's Garden – Lemon Tree

La Bouche – Be my lover

Vengaboys – We like to party

Smash Mouth – All Star

Beautiful South – A Little Time

BLOGG ER SLEM MOT MEG

Ja, blogg.no er slemme mot meg! De nektet meg tidligere adgang til forsiden, de bare kom med en feilmelding. For en dårlig unnskyldning til å stenge ute dårlige bloggere. Jeg blir rimelig forbauset over oppførselen fra blogg.no sin side. Skjerp dere nå, er lei av å bli mint på at dårlige bloggere kan bare hute seg vekk fra blogg.no.

I dag har jeg ellers bare vært på fjellet med hunden min og plukket blåbær, vel og merke hunden plukket blåbær og spiste de. Jeg liker ikke blåbær, så jeg sto på sidelinjen å fulgte nøye med at hun ikke plukket grisebær. Blått kan smake godt, rødt kan resultere i dødt. Ja, det var egentlig det jeg har gjort i dag.

Jeg må si jeg er skuffet over leserene mine! Det er fortsatt folk som deltar på konkurransen – og det forklarer jo at dere ikke leser bloggen min fordi da har dere tydeligvis ikke fått med dere at den er avsluttet. A-V-S-L-U-T-T-E-T-! Og dere lesere har helt sluttet å kommentere andre innlegg etter at jeg avsluttet konkurransen. Dere har liksom dødd ut og ditched meg. Det er som om dere endelig har skjønt "Bruk & Kast", men har brukt det på et menneske med blogg istedenfor på søppel! Jeg føler meg brukt, ja, brukt av leserene mine. Brukt for en konkurranse, og alle fine ord sagt virker tomme. Hvorfor dele ut innlegg, når kommentarfeltene forblir tomme? Nei, ikke vet jeg. Det får du som leser forklare meg!

Også tenkte jeg på å lage en videoblogg til dere med hvordan jeg sminker meg til daglig – siden noen har etterspurt det. Det blir selvfølgelig en 100 % seriøs video, ikke slik tull som mange andre poster. Noe sånt blir det altså ikke, jeg lover! Hva sier dere? 🙂

TJENE PENGER PÅ BLOGG!

Vil DU tjene penger på bloggen din? Da må DU lese her! Ja, DU!

Dette er en veldig enkel måte, enklere enn andre jeg har vært borti. Du får 8 kroner per registrerte person som du verver, og du kan gjøre mye gratis for å få penger. På bare 5 minutter hadde jeg allerede tjent 39 kroner!
Woopa er et så lettvint nettsted, at alle skjønner omtrent hva de holder på med. Hvis du har problemer eller ikke skjønner noe, så er det lett og spørre noen andre eller sende en mail til Woopa.

De har mange samarbeidpartnere, og jobber godt med programmet. De er flinke til å skjekke at folk ikke jukser, og da blir "spillet" veldig rettferdig – noe som er bra.

Jeg har bare positive ting å si om Woopa – og alle sammen: MELD DERE INN!

Hvis du melder deg inn på denne linken : http://www.woopa.se/?ref=tcmn så får du til 20 kroner i startbonus!

Woopas sitat: "Make money 100% gratis!"

SALG RUNDE

Jeg har vært på en salgsrunde i byen og kjøpt meg mye fine klær, sko og ting og tang. Jeg tenker at jeg kanskje lager en video der jeg viser fram hva jeg har kjøpt, hva sier dere til det?

For 300 kroner fikk jeg:
– "marine" tunika (25 kr)
– leopard sko (49 kr)
– gjennomsiktig blondetights (44 kr)
– gjennomsiktig tights (50 kr)
– Chinos bukse (50 kr)
– highwaist skjørt (30 kr)
– vanlig genser (30 kr)
– armbånd & øredobber (17 kr, 5 kr)

Det vil si at jeg er storfornøyd med kjøpene i dag. Hvis dere er interessert i å se tingene, så bare skriv en kommentar så lager jeg en videoblogg med dagens innkjøp.

Forresten, i dag skal det til sammen komme ut 4 videoer på bloggen min, inkludert innkjøpsvideoen. Det blir 2 videoer med spørsmålsrunde, 1 video med konkurransen og 1 video med innkjøp. Blir du til å se alle videoene?

.

20 januar 2010 – skolen

Genser – Cubus
Bukse – BikBok
Over-knees – Bianco


15 januar 2010 – kvelden


Sko fra Nelly ("Bangkok")
Jeans fra BikBok
T-skjorte fra Lindex
Øredobber fra H&M12 januar 2010 


Stripete topp – H&M
Cardigan – Zara
Strømpebukse – Cubus
Shorts – Cubus
Strømper – Julegave
Støvletter – DinSko


Kontakt meg

Har du noen spørsmål ang noe spesielt som du helst ikke vil slenge ut med i en kommentar, eller har du noe konstruktiv kritikk å komme med? Vel, da kan du kontakte meg på mange måter uten å måtte slenge inn en kommentar som alle kan lese. Bare ikke mistforstå meg – du får lov å spørre via kommentar også!


Nettby
; tcmn / Therese Charlotte
Facebook; Therese Charlotte Margrethe Nielsen
Mail;
[email protected] (ikke hotmail.COM men hotmail.NO) 
Alle FANmail; [email protected] – BILDER, VIDEOER OG LIGNENDE DU HAR LAGET!

Bare å spørre i vei, så lover jeg deg at du skal få et fornuftig og ærlig svar, jeg biter vanligvis ikke!