Bestilte meg nettopp 6 par sko!

Okei, hva går det av meg? Er det pga. at jeg er trøtt at jeg nettopp satt på www.nelly.com , fant fram 6 par fine sko og la inn en bestilling? Nå får jeg de skoene. Men jeg er fattig. I admit it.

Hvordan skal jeg få penger til å betale? Jo, det skal jeg si deg! Jeg benyttet meg nemlig av "Kjøp nå, betal 28. februar" tilbudet! Så da har jeg pengene i februar satser vi på. Men hallo, 6 par sko?! Jeg elsker sko.

Til den nette sum av 799,- fikk jeg 6 par sko. Et røverkjøp må jeg si. Som dere ser så var det de brune skoene som kostet mest, men de var utrolig kule. De røde skoene var skikkelig søt syns jeg!

Disse skoene kjøpte jeg:
mine sko nelly

Q – Hvilke av disse skoene ville du kjøpt/ikke kjøpt?

Herregud…

at det er mulig å være sånn! Prioritere andre mindre viktigere ting når man har en avtale og si at ja kom senere, også bare avbryte hele avtalen! Jeg kjenner jeg blir forbanna av sånt. Når man har hatt en avtale i flere dager bryter man den ikke bare for å prate med en fyr som man kunne pratet med når som helst. Det er så irriterende! Og nå er jeg bare skuffa, sint også føler jeg bare for å legge fra meg alt jeg har planlagt. Er det virkelig verdt strevet liksom?

Hva synes du om at du har hatt en avtale i flere dager med en venn så drar den personen heller for å prate med en jævla fyr for så å si at nei orker ikke? Det er fitte irriterende. Man får bare lyst å kvele alle!

Ordnet opp – ilu<3

Hva skal jeg ha på meg på juleballet?

Hvilken kjole skal jeg ha på meg på juleballet for skolen? Er så utrolig usikker, derfor skal dere få hjelpe meg. Stem på den kjolen dere vil jeg skal gå med. Skriv nummer 1, 2 eller 3.

1) Kjole fra KappAhl, jakke fra H&M, sko fra H&M, armbånd fra Cubus
img0030img0042

2) Kjole fra ?, jakke, sko og armbånd fra samme som over.
img0015

3) Kjole fra Gina Tricot. Sko, jakke og armbånd fra samme som over og over der igjen.
img0077img0078

Så, hva sier dere?
Men nå er det natta 😀

Who’s bad?

.. I'm bad!

I admit it. I've been bad for a long time now.

Ja! Der ser du. Det lønner seg ikke å være slem. Nå tenker vel du hva jeg har vært slem med.. jeg har vært superslem, frekk og freidig. Nei, ok. Jeg har bare glemt av bloggen. Utrolig dumt gjort ettersom jeg lovet dere en videoblogg i, faktisk, dette innlegget. Som dere ser er det ingen video her, så da blir dere vel pist. Unnskyld, men holder på å laste opp videoen nå så relax a bit.

Det ble egentlig bare en tullevideo fordi den var ingenting seriøs, og jeg var ikke forberedt. Jaja, vent og se så kommer den mine kjære tålmodige nettvenner <3

Videoblogg – vil ikke funke:(

Neste innlegg skal det komme en videoblogg, etter at jeg har lastet ned CyberLink YouCam. Må ha noe til å "recorde" fordi jeg ikke finner noen plass på dataen til å filme med Webcameraet mitt. Jaja, whatever….

Tenkte å lage en videoblogg til med "VISSTE DU…", siden jeg lagde en for lenge siden men den liker jeg ikke lengre. Dere får bare vente å se. Det kommer mest sannsynlig en sminkevideo også.

I går kom Lotta hjem etter å ha vært bortreist i helgen. Hun var i Harstad sammen med noen som av og til passer henne, og det synes jeg er kjempebra. Hun får liksom litt avlastning. I kveld skal vi på hundekurs igjen, og det gleder jeg meg til 🙂

Q – Hva synes du om nerdebriller, eller briller med plastglass?
blogg

KONKURRANSE – VINN EN HEADER

Jeg har laget headeren som du ser på http://www.trinehelenede.blogg.no
Tilbudet til leserene mine er at jeg skal plukke ut 8 stykk som får en gratis header hver. Jeg kårer konkurransen når jeg har minst 30 bidrag, så jo mer du sprer budskapet jo fortere vinner du.

Krav for å melde seg på konkurransen:
– Du ha noen bilder som er god kvalitet på. Eks ikke mobilbilder med dårlig oppløsning
– Du må oppgi størrelsen jeg skal lage headeren din i, og eventuelle farger.
– Du må informere meg om hva som skal stå på headeren,
– Du må lage et innlegg om konkurransen min og lime inn DETTE bildet.
– Du kan bare delta med 1 kommentar.

EKSEMPEL:
"Hei!

Min header skal være i størrelse 900 x 450 px (alltid skriv bredden(width) på størrelsen før høyden(height). Den skal ha hovedfarger som er brun, svart og hvit. Helst ikke sterke farger som rosa, grønn etc. På headeren skal det stå "tcmn.blogg.no" og "et liv som gir mening".

Her er linken til innlegget: http://blogg.innlegg.konkurranse.no (<– jukselink)"

Good luck and spread the word <3
heivinnkonk
(Bildet dere skal lime i innlegget)

Betakaroten

Jeg har 3 uåpnede pakker med betakaroten fra www.betakaroten.no. Det  inneholder 2 måneders forbruk i hver pakke, og da har jeg altså 6 måneder med betakaroten, og det er 9 milligram betakaroten i en tablett. I de man får kjøpt på helsekostbutikker o.l. er det bare 3 milligram fordi det er det de får lov å selge, så vil du ha mer effekt kjøper du på betakaroten sin hjemmeside.

Jeg har hørt at man kan bli oransj i håndflater og under føttene, men det er som regel bare ved overbruk. Anbefalt dose er jo 1 tablett, men man burde kanskje starte med 2 tabletter daglig i 1-2 uker for å få det i gang raskt. Også må du selvfølgelig ta sol/være i solen for at det skal virke. Er ikke slik at du blir brun av å sitte på dataen 😉

Har du soleksem og blir fort solbrent er betakaroten et supert tilbud til deg. Det inneholder også vitaminer, så se på det som et kosttilskudd du blir brunere av 🙂

Jeg skal begynne på de i dag, for jeg og Tuva begynner å ta sol i helgen tror jeg! Vi har nemlig bestemt oss for at nå starter solperioden, og som hun sa så skal vi bli brunere enn rumpehullet ditt! Det blir diggggg!

SVINEINFLUENSA?

Hei lesere ;*

Jeg tok svineinfluensa vaksinen i går. Jeg er syk i dag og øm fra albuen og oppover. Det føles ut som at jeg har svineinfluensa, i tillegg til at en venninne fortalte meg at det er "svineinfluensa" i selveste vaksinen. Så da har jo jeg svineinfluensa. Og det gir jo mening. Man blir litt syk siden det er litt av selveste viruset i sprøyten. For at man skal bli immun mot svineinfluensa så må man få litt av det slik at kroppen kan lage antistoffer mot influensaen. Også får man jo bare influensa en gang i livet.

Egentlig har jeg sprøyteskrekk. Så du skulle sett oppførselen min der jeg tok vaksinen. Vi satt jo sikkert 8-9 stykker rundt et stort bord så det var felles vaksinering, og når jeg satt meg ned ville jeg ikke se på sprøyten for da freaker jeg ut. Var på vaksinering med venninnen min Marte. Hun var rett vedsiden av meg, også ble hun borte plutselig så jeg snudde meg for å se etter henne. Da jeg snudde meg så jeg hun satt og ble vaksinert. Det første jeg så var at hun vaksinedama tok "springfart" med handen og stakk hele sprøyta inn i kjøttet til Marte på armen. Hun siktet ikke, hun var ikke forsiktig. Hun bare stakk den dritfort inn rett i armen. Da ble jo jeg selvfølgelig kjemperedd for at det samme skulle skje med meg, men hun jeg hadde sa at hun ikke skulle gjøre det. Så tok hun ut sprøyta, og jeg tok med meg stolen og hoppet bortover så jeg kom meg unna sprøyta, jeg var så redd. Så satt jeg og ropte "nei, nei, nei!!!!" og skjøv meg unna. Haha, du skulle sett meg. Alle som var i rommet sto og flirte. Til slutt kom Marte og holdte den ene hånden min, og en annen vaksinedame holdte den andre. Jeg lukket øynene og knep igjen. Sprøyten gjorde IKKE vondt!! Jeg kjente det ikke før hun sprøytet stoffet inn i armen 🙂

En annen gang jeg var hos legen etter å ha spist valnøtter, uten å vite at jeg var allergisk, skulle jeg få sprøyte mot allergien. Egentlig skulle jeg få den på den ene rumpeskinka men jeg nekta. Ville ikke at en ekkel mannelege som nettopp hadde sagt at jeg var en pen jente skulle få tilgang på min bakdel! Så jeg fikk den i armen heller. Før han skulle sette den så jeg på sprøyte, så så jeg bort. Når han stakk den i armen min ropte jeg "AUUU, JÆVLA DRITTLEGE" eller noe sånt. Det var iallefall veldig vondt 🙁

Har du tatt vaksinen og hvordan ble du etterpå?

img1523

STREKK I SKULDEREN

Jeg har fått en helt jævlig strekk i skulderen. Jeg føler at jeg bare skal falle om og død. Det er så vondt, kjennes ut som at det ligger i skulderbladet, men jeg vet ikke. Det eneste jeg vet er at det er utrolig jævlig! Jeg kan ikke snu meg, jeg kan ikke tømme oppvaskmaskinen som jeg lovet mamma at jeg skulle, jeg kan ikke legge meg ned uten å brøle av smerte. Jeg kan rett og slett ingenting.

Hjelp meg er dere snill!

<3 Meg og Tuva. Er kjempeglad i jenta, min bedre halvdel? Eller værre?
dsc07113