Beklager mitt “lille” fravær…

Og jeg må bare si dere at dere er fantastiske! Skjønner ikke hvorfor 70-80 mennesker har vært innom bloggen min daglig til tross for at det sjenerende sjeldent oppdateres her. Merkelig nok, så kommer dere innom. Enten dere er en "jeg bare ser innom alt og alle" eller om dere er en fast følger, så vil jeg bare si smask.

Julen har vært fantastisk, fine gaver og jeg gleder meg til i morgen. Da er det rjss = romjulssalg-shopping. Gleder meg 😀 Har gavekort på 700 kroner på hele sentrum, og gavekort på 200 kroner på BikBok. Vi får se hva jeg får til å svi pengene av på.

Nå skal jeg sove, for skal stå opp litt tidligere enn vanlig. Altså ikke tidligere enn vanlig hverdag, men tidligere enn vanlig feriehverdag.

God jul og godt nyttår til alle mine lesere!

Stor juleklem fra Lotta og

Jeg elsker julen og gaver!

Ingenting er vel bedre enn masse gaver du kan godte deg med i julen, og ikke minst fri fra skolen, godteri, familiekos og null stress! Jeg elsker julen, jeg elsker å åpne gaver, jeg elsker å ha fri og jeg elsker rett og slett det meste med julen. Det beste er jo alle de koselige julefilmene som går på TV i romjulen, derfor syns jeg synd i Marte Idrupsen // http://marteid.blogg.no som må feire jul med null kanaler på TV!

Det beste er gavene fra mamma og gavene fra pappa, for det er så gøy å se hva jeg får. Iallefall hos pappa i år, siden jeg ikke har ønsket meg noe! Denne gaven på bildet er fra Wenche på jobb, så koselig. Og den desidert fineste merkelappen ^^

Mine søsken er verdens søteste..

og det må jeg virkelig innrømme! De er så søt og vakker begge to, men kan alltid vise trollsidene sine. Har to småsøsken, Thia Elise på 3 år og Julian på 5 år. Begge er kjempesøte, men det største trollet er vel den minste ungen, Thia. Hun trasser og skriker og vræler når det ikke går hennes vei, men gud så skjønn når alt er en dans på roser.

Både Julian og Thia er kjempesmarte unger. De har mange gullkorn, og fyller hverdagen din om du har det trist og leit. Alltid koselig å våkne til to blide småsøsken som bare vil ha det gøy.

Noen gullkorn fra Julian:
Mamma: Julian, spis opp maten din!
Meg: Ja, ellers blir nissen sint!!!
Julian: Men, men, men… Nissefar han smiler og han er så glad!
//

Julian: Æ skal bygge en resturang, som dem i Tyrkia.
Mamma: Kordan skal du klare det da?
Julian: Æ skal hogge ned palman og få træfabrikken til å skjære dem i planka, så skal æ snekre en stoor firkant og kjøpe masse mat og bord og stola. Da kan æ lage en resturang, sia resturangan bruke planka i sæ.
Mamma: Men kordan vet du ka menneskan vil spise?
Julian: Æ bare har en lapp og penn og skriv opp det dæm sir!


Julian…

.. og Thia Elise!

I love you kiddos <3

Gele – gele – gele – gele – gele – osv

Ja, du skjønner poenget. Dette innlegget handler om ingen ringere enn gele. For knapt en uke siden måtte jeg lage hele 5 gelepakker til min lillebrors bursdag, og det tok sin tid. Først må man koke opp 5 dl vann, også må man ha neddi den ene smaken og stå å røre i 2 minutter. Etter det må man fordele det i kopper også sette i kjøleskapet. Så repeterer man dette 4 ganger til. Brukte vel 1 time på 5 pakker gele – og de som påstår og være snarlagde! :O

Hvilken smak er din favoritt?

Min nye kosedress

Jeg fikk kosedressen min i dag, og den er heeeelt deilig! Hentet den på Ica etter å ha motatt melding om ankommet pakke, og da ble jeg og Marte glade. Vi bestilte jo da sammen, og fikk den i samme pakke. Kosedressen kostet bare 899 kroner, og de har hele 12 forskjellige farger! Har ikke så bra bilder nå, men jeg skal poste nye bilder senere.

Eneste minus var at den var veldig stor i størrelsen, og jeg har XXS til og med! Marte tok S som tilsvarte en liten Large vil jeg si. Min tilsvarte en liten S, stor XS. Skulle ønske den var litt mindre, men jaja. Fargen var knall, drakten var knall og jeg vet at jeg bor i den i hele julen og hele året. I <3 IT!

HEADKANDY

Hei!

Akuratt nå er jeg i kontakt med HeadKandy / http://headkandy.com med planer om å få sponset og prøvd ut et par clip-in extensions. De virker utrolig bra, så tenkte bare hvorfor ikke gi det en sjangse liksom? Jeg vet ikke helt hvilken farge jeg trenger, men siden de er så behjelpelige ba de meg ta et bilde av mitt hår med mest mulig nøyaktig nyanse og sende, slik at de kunne se hva jeg trengte slags farge. Dette blir sikkert spennende, mine venner!

// In english for HeadKandy
Hi!

Right now I am in contact with HeadKandy / http://headkandy.com with plans to get sponsored and tried out a set of clip-in extensions. They seem like their amazingly well, so I just thought why not give it a chance? I do not know what color/shade I need, but since they are so helpful they asked me to take a picture of my hair with the most accurate shade and send so that they could see what shade would fit me the best. This is certainly exciting, my friends!

Hair Extensions

AVATAR

Dette er en filmanmeldelse!

Tittel: AVATAR
Regissør: James Cameron (også regissør av Titanic)
Lengde: 2 timer og 38 minutter
Verdenspremiere: 18 desember
Sjanger: Sci-Fi/Action
Karakter: 6

Fredag den 18. desember var jeg og Marte på kino. Vi så Avatar. Hovedgrunnen til at jeg ønsket å se denne, var at jeg så traileren på kino for en måned siden og den virket jævlig bra! I tilegg ble jeg ekstra nysjerrig da James Cameron, regissøren av Titanic, hadde vært regissør i denne. Da måtte den jo være bra! Filmen gikk over alle mine forventinger, og jeg ble kjempeoverrasket.

Filmen har vært inne for produksjon i 4 år. Det var utrolig dyrt og lage denne filmen, og det gjenspeiles i teknologien og selve filmen. Man ser at det er ikke noe vanlig film, men den tar deg med til helt nye nivåer! Helt ærlig, så er dette en av de beste filmene jeg har sett. Egentlig tenkte James Cameron på å lage denne filmen for 14 år siden, men da var det ikke nok ressurser og midlene for å gjennomføre dette prosjektet eksisterte ikke.

Avatar tar oss med til en helt ny spektakulær verden. Her følger vi Jake Sully, en tidligere marinesoldat, med på et eventyr. Han er lenket til en rullestol, men allikevel blir han rekruttert til å reise lysår unna til et sted som er kalt Pandora, som er en fjern måne. Han blir rekruttert pga. at hans avdøde bror drev med et Avatar Program. Avatar programmet er til pga at det er giftig atmosfære på Pandora, så med avatarprogrammet kan menneskene kobles til bevisstheten på en Avatar. Disse avatarene er blandet med menneskelig DNA og DNA fra de innfødte "Na'vi" på Pandora. Når man kan komme inn i bevisstheten på en Avatar, kan man puste i atmosfæren. Siden broren til Jake døde når han hadde fått sin avatar, som bare kan styres av DNA'et som familiemedlemmene har, rekruttertes Jake. Siden et slikt avatarprogram er såpass dyrt, valgte de å rekruttere Jake, siden han kunne styre avataren.

"Gjenfødt i sin Avatar kan Jake endelig gå igjen. Han får i oppdrag å infiltrere de innfødte, da de er et stort hinder for å få tak i det dyrebare mineralet. Men når en vakker kvinnelig Na'vi redder livet til Jake, blir alt forandret. Han blir bergtatt av hennes klan, og velger å lede deres kamp for å redde en hel sivilisasjon."

Her har du avatarene, som er kalt "Na'vi". Til venstre ser vi Jake Sully.

Jake til høyre på dette bildet.

MIN BEFALING: GÅ OG SE DEN! Du blir ikke til å angre på det, og den 100-lappen du bruker på biletten er så verdt det!

Beklager fraværet..

men det skyldes liten tid. Skal skjerpe meg folkens!

Vil bare si at dere har vært flinke å delta i konkurransen min, men ønsker en god del flere deltakere da denne premien er såpass stor. Konkurransen finner dere i innlegget nedenfor!

I dag døde Brittany Murphy… trist! Hun ble bare 32 år, og døde av noe så irriterende som hjertestans. Jeg blir kjempelei meg, noen ganger er bare verden så brutal og urettferdig. Jeg skulle ønske ingen kunne dø – det hadde vært noe!

I morgen tror jeg det blir til å komme en videoblogg – gled dere! 🙂

KONKURRANSE – VINN WHOOGA BOOTS!

Da skal jeg fyre i gang en konkurranse hvor du kan vinne et par Whooga Boots. Jeg har blitt sponset med et par til meg selv som jeg skal lage en anmeldelse om, og et par til dere som dere kan vinne! Det blir et valgfritt par i hvilken modell, farge og størrelse dere vil ha!

Hva er Whooga Boots? Jo, det er akuratt det samme som UGGs bare at det heter Whooga. Skoene kommer fra Australia, og du kan velge mellom mange modeller og farger. For mere info, besøk www.whoogaboots.co.uk. Der kan du se alle modellene og fargene du kan velge mellom hvis du vinner konkurransen hos meg!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å poste en kommentar om at du er med. Lag gjerne et innlegg på bloggen din om konkurransen, da har du mere sjangs til å vinne.

FYR PÅ!
Grey Short Ugg Boots - Right BootUgg Classic Short Chestnut Boots - Right BootChocolate Short Ugg Boots - Right Boot

Konkurranse med premie?

Jeg tenkte å ha en konkurranse på bloggen min, men jeg aner ikke hvilken premie jeg skal gi! Kan dere hjelpe meg og stemme for hvilken premie dere vil ha?

Det er bare kanskje, men det er hva jeg hadde i tankene mine da…
– Falske UGGs av god kvalitet – med UGG skrevet bak på hælen
– Sminke fra E.L.F av noe slag
– Whooga Boots: whoogaboots.co.uk (Det samme som UGGs nesten)
– Sminke fra Everyday Minerals /
www.everydayminerals.com

Også var det det store spørsmålet: Hva skal konkurransen handle om? 😐

– STEM PÅ DEN PREMIEN DU VIL HA OG GI MEG TIPS TIL KONKURRANSE TYPE!