Gjesteinnlegg

Heisann alle leserne til Therese!

Jeg er så syk heldig og få skrive ett gjesteinnlegg på denne bloggen!

Men siden jeg ikke er en "toppblogger" som Therese og alle de andre på topplisten så er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal skrive om? Men jeg skal prøve så godt jeg kan og skrive om noe interessant.

En ting jeg lurer på er One Piece, kosedresser osv. Er det noe dere liker? Hvorfor liker dere det? Helt ærlig vet jeg ikke om jeg liker det så godt selv. Er det verdt og bruke masse penger på noe du strengt tatt bare kan bruke hjemme? Mange bruker det på skolen, men det faller liksom ikke i smak oss meg. Hvorfor jeg ikke liker den så godt til den typen bruk må du vell skyldes den usannsynlige dårlige smaken jeg har.

Liker du disse kosedraktene, one piece eller hva enn de kaller alle disse.

Hadde jeg eid en slik kunne jeg sikkert brukt den på skolen på èn dag der alle som har en slik tar den på seg samtidig. Ellers syntes jeg det bare ser harry ut. For du må uansett ha en t-skjorte og mest sannsynlig en bukse på deg under, og da er det ikke så veldig chill og gå med en slik. Eller er det? For jeg kan vell ikke vite det siden jeg ikke eier en slik, men bare har prøvd den?

Men, en ting er sikkert; og det er at når sommeren kommer så er det definitivt chill og ha en slik. Tenk når du skal til stranden og du vet at det kommer til og være kaldt og gå eller sykle til stranden. Da har du jo denne drakten som du bare hopper i og drar til stranden! Det er i slike tilfeller jeg har sikkelig lyst på en slik!

Og når vi er inne på det kan jeg minne alle dere om konkurransen til Therese der du kan enten vinne Uggs som sikkert er de deilige vinterskoene. Eller en Kosedress! Er ikke det en sykt bra konkurranse? Vil du være med på konkurransen trykker du her, her eller her.

Det var alt jeg hadde og si, snakkes!

Peter. (dont mind Therese signaturen under, den er automatisk)

Hasteinnlegg – dagens outfit

Hei!

På 5 minutter har jeg hevet på meg de første klærne(buhu) jeg fant, puttet på litt basic sminke og tatt et par jævlig dårlige outfitbilder. Jeg rekker så vidt å legge de inn. Skal til tante nå, så vi snakkes senere! C I A O

Bukse – BikBok
Hvit genser – Cubus
Ullgenserting – Polen
Støvletter – Bianco (har bretta de ned)

Hilse-video til leserene mine!

Hei!

Jeg skal lage en hilse-video til dere der hvor alle kan legge navnet sitt i kommentarfeltet, så skal jeg si det dere vil jeg skal si til dere på video. Dere kan hilse til enten dere selv eller meg. Tar ikke hilsener til andre, da det blir for mye.

Men det er noen regler:
– Ikke noe perverst
– Maks 2-3 setninger
– Kun en kommentar
– Saklig, ikke noe teit
– Må være positivt

Så da er det bare å legge inn det du vil jeg skal si på videoen til deg så spiller jeg det inn i morgen kveld! Dette varer til 20.30 i morgen!

Så – send inn din hilsen! (PS: Lotta under ville hilse til dere. Nå skal vi sove!)

Film på TV FEM

Akuratt nå sitter jeg og ser på en veldig spennende film på "kvinne"kanalen FEM. Jeg elsker slike filmer, dette er en thriller som heter "Skrik i natten". Den handler om Elle, en gravid kvinne som blir kidnappet av en fyr, og mer sir jeg ikke.

Iallefall, er du keen på å se denne filmen burde du slå på FEM, den har ikke vart så alt for lenge.

Også vil jeg bare si at om ikke alt for lenge, så begynner det en ny serie på TV. Den heter "10 things I hate about you" og den virker faktisk utrolig bra. Det går så mye spennende på TV for tiden.

NOEN SERIER JEG MÅ SE / SKAL SE
– Ugly Betty

– Gossip Girl (Mr. Handsome back in the left corner!!<3)

– Cougar Town (skal begynne å se på det, syns du det er bra????)

– 10 things I hate about you (når det kommer på TV)

– Frustrerte Fruer

Q – SER DU NOEN AV DISSE SERIENE?
HVA SYNES DU OM DE?
HAR DU NOEN ANDRE "MUST SEE" SERIER?

Jeg er med!

Du kan vinne en Wesc genser på denne jentas blogg. En ganske bra premie, og hvem vil vel ikke ha en Wesc genser? Sorry for et slikt innlegg, jeg liker ikke å poste slike selv 🙁

REGLENE HENNES:
1. Konkurransen går ut på å gjette hvor mange kommentarer jeg har på bloggen. Har hatt den litt over 2 måneder, men har faktisk ganske mange (hint: mye over 7000, det kan være flere tusen over, men bare fant ett mellomtall som hint haha), så nå er det bare å gjette!

3. Skrive innlegg på bloggen din om konkurransen hvor du linker til konkurransen + at du skriver linken til innlegget ditt i kommentarfeltet. Dette er et sinnsykt stort pluss! + Skriv så mange kommentarer du vil!

Little Miss Perfect?

Hallaaa!

Lillesøster slo seg HELT vrang på grunn av at hun ikke fikk sminke seg. Hun fikk raserianfall, dere vet sånn som 3-åringer får når de ikke får viljen sin? Ja, siden hun fikk helt anfall måtte jeg bare gi meg.

Jeg ble nærmest manipulert til å sminke Thia, så da fikk jeg bare gjøre det. Jeg følte meg som en av de foreldrene i programmet "Little Miss Perfect" der jeg satt og sminket Thia med alt mulig.

Iallefall, hun ble jo veldig søt – og jeg brukte kun mineral sminke på hun!

Hun ble ikke akuratt slik som disse jentene, jeg syns hun ble mye søtere! Hun er iallefall ikke misshandlet av redigeringsprogram slik de under mest sannsynlig helt klart er.

HA-ha-HA

Okei, jeg ville bare si til deg som heter MIRA, Anonym, malin, nina, sabrina, Anonym, stina, nils, julie, susanne, Lisa, caroline, erica og tora – uansett hvor mange navn du bytter til så hjelper det ikke.

Nemlig fordi du har spamma VS'en mellom Voe og Haawt så måtte jeg se på IP-adressen og alle disse kommentarene fra de overnevnte navnene er fra samme og en person. Først er det kommentarer som sier "Haawt!!", så kommer vi til "Haawt er best." også kommer du med "leser ingen, men velger haawt".

Uansett om du kommer med 1 eller 14 kommentarer(som var tilfellet) så ser jeg IP-adressen din. Hvorfor så desperat etter at Haawt skal vinne? Greit, du liker Haawt, men uansett så telles ikke 13 av kommentarene fra deg.

Bare til opplysning så du vet det MIRA, Anonym, malin, nina, sabrina, Anonym, stina, nils, julie, susanne, Lisa, caroline, erica og tora. For et langt navn du har skapt deg 😉

Forresten folkens – VIDEOBLOGG COMING UP!

Vinneren av design + header!

Jeg har da plukket ut en vinner av design + header fra meg. Den som får gratis design ble utvalgt fordi hun hadde et ikke så veldig bra design, alt for amatør og jeg følte at jeg bare måtte endre på bloggen hennes. Jeg elsker å lage fine blogger, og mange av dere som deltok hadde jo kjempefine design fra før av – så da gjorde jeg det så enkelt at jeg fant ei som sårt trengte et nytt design.

Vinneren av konkurransen ble….
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*

DENNE JENTA! Vilde Elisabeth – gratulerer så mye! Legg meg til på msn: [email protected] så skal vi snakke sammen om hva du ønsker og litt sånn. Jeg lager mest sannsynlig designet for deg i morgen! Takk til alle andre som deltok, det kommer nok flere sjangser senere!

Buhu… og juhu!!

BUHU:
I dag har jeg ødelagt neglen min! En bit av neglen ble løs, så jeg rev det av også ble hele neglen min helt stygg, misformet og ødelagt! Jeg ble litt lei meg for å være ærlig. Rip neglen på pekefingeren <3

JUHU:
Jeg har fått de brune fargelinsene fra http://www.crazyshop.no – og jeg er kjempefornøyd! Jeg gruet meg egentlig litt til å ta de på, men det gikk smertefritt og fort. Også er de en fin brunfarge 🙂
(sorry for dårlig bilde, men kameraet ble fritt for strøm, og da tyr jeg til webben)

Hva er dine BUHU's og JUHU's for i dag?