VIDEOBLOGG – Sminker Tuva i blinde

Jeg og Tuva satt langt på natt i går og sminket hverandre…. i blinde! For dere tenk… hva gjør vi ikke for våre lesere? På denne videoen er det jeg som sminker Tuva i blinde. Hvis du etterpå vil se når jeg blir sminket kan du ta turen HIT.


Forresten, nå har det kommet noe ganske nytt. Det er et forum for oss blogginteresserte der vi kan se hva andre syns og diskutere selv hva vi syns om diverse blogger, hvilke design som er pene, hva vi syns om toppbloggerne og diverse annet. Jeg så innom for første gang i dag, og jeg syns det var mye interessant å lese og mange gode meninger.

Hvis du vil ta en kikk kan du klikke deg inn på hjemmesiden, og eventuelt bli medlem. (Siden er norsk)
http://www.bloginterested.freeforums.org/

I tillegg har de tydeligvis laget en egen tråd om min blogg der folk kan diskutere hva de syns om min. Du kan jo si din mening om bloggen min der om du vil, så ser jeg litt hva folk mener. Her kan du se posten om meg:
http://www.bloginterested.freeforums.org/therese-charlotte-t23.html

Dårlig forbilde fordi jeg vil opp i vekt

Okei, som dere så i et innlegg lengre ned hadde jeg redigert et bilde av meg. Fikk en kommentar på at jeg er et dårlig forbilde FORDI jeg vil bli tjukkere og redigerer meg tjukkere. ER DET MULIG? Jeg er vel ikke noe dårlig forbilde. Jeg er heller et godt forbilde for tynne jenter da jeg VISER at jeg vil legge på meg. Negativitet, negativitet, negativitet……

Uansett, her kan dere jo få se forskjellen….. og kanskje noen av dere kan forstå at jeg vil legge på meg?

Har du en lang tunge?

Jeg har sett masse videoer på YouTube med folk som har lange tunger. Noen har lange tunger, noen har brede tunger og noen kan spise opp ansiktet sitt. Bare å se under, så skjønner du hva jeg mener!

Lang tunge;

Bred tunge;

En som kan spise ansiktet sitt. Er det noen som vet hvorfor han kan det?;

Også en som har verdens største munn! Sykt;

Vet du hvorfor han ene kan "spise" ansiktet sitt? Og hvorfor kan en tøye munnen sin så mye?

Nye klær!

Nå har klærne mine ankommet fra NewLook. Er kjempefornøyd! Jeg skal legge inn link til klærne senere, nå skal jeg faktisk spise 🙂


Herlig genser og tights med hull!


Kul blazer, elsker den!


Herlig skjørt!

Også et fantastisk HELT UREDIGERT bilde av meg. Jeg redigerer ikke bildene mine, og iallefall ikke dette. Helt naturlig, uansett hva du sier. Tatt rett fra kameraet mitt.

Okei…. redigerte meg tjukkere <3 Skal bli slik faktisk, for da er jeg en passelig vekt.

Hva jeg bruker på håret

Mange lurer på hvilke hårprodukter jeg bruker, så tenkte å vise dere det.


Denne shampooen og balsamen er for brunetter med mørk brunfarge. Den er utrolig god og gir deg en herlig glans etter du har dusjet. Samtidig er den pleiende. Du får blant annet kjøpt den på Vita eller på hjemmesiden til http://www.toniandguy.com. Anbefaler denne!

Dette er en tørrshampoo fra merket Toni&Guy. Den er god å bruke hvis du ikke har tid til å dusje en dag, og håret er litt fettete. Men man må være forsiktig så man ikke sprayer for nærme. Jeg bruker den ikke så ofte, men når det trengs er den god å ha. Koster 113 kroner tror jeg på Vita.

Hårspray fra L'ORÉAL Paris. Den heter som dere ser "StudioLine Indestructible Volume Spray". Den er faktisk utrolig god, og håret blir ikke så stivt og ekkelt av den. Jeg bruker den for det meste på pannelugg og på toppen av håret for å få volum.

Osis+ Dust It. Dette er pulver på boks. Du tar og drysser litt pulver med hårrøttene for så å "riste" håret der. Denne lager kjempegodt volum og er veldig bra. Men det kan fort bli fettete om du tar alt for mye, så vær forsiktig. Jeg kjøpte min på frisørsalong.

KONKURRANSE – Vinn tannbleking!

Hei!

Nå skal jeg fyre en liten ekstra konkurranse. Det dere kan vinne er tannbleking fra DentaWorks. Jeg skulle gjerne brukt den selv, men siden jeg har regulering oppe er det ikke så smart for meg.

Den ser slik ut, og har en verdi på 700 kroner:

DentaWorks WhiteNow! XL 22% Tannbleking

Og det er nok til 60 behandlinger. Alle kan delta, og alt du må gjøre er å skrive at du er med! Ingenting annet, så dette blir en enkel konkurranse. Holder den gående til over helga. For å lese mer om denne kan du gå inn hit:
http://www.tannbleking.nu/products/dentaworks-whitenow-xl-tannbleking.htm

Da er det bare å delta! – Therese

Hva skal du i helgen?

Siden jeg ikke er helt i form, blir det ikke noe særlig bra blogging i dag. Jeg sitter her og kaldsvetter, føler meg død innvendig og hodet verker.

Siden det er helg, så er det jo sikkert noen som har planer. Jeg har ingen planer, tror jeg skal være hjemme og prøve å bli frisk. I tillegg har jo de fleste hatt vinterferie, noe som ikke vi har hatt. Vi har vinterferie nå i uken som kommer. Håper alle har hatt det strålende med litt fri fra skolen. Man trenger alltid litt pauser i blant.

Hva har dere gjort i vinterferien?
Dere som leser bloggen min, hva skal dere i helgen?