innkjøpene fra i går

Det var som jeg sa tidligere et tilbud på Bik Bok. Kjøp to topper/overdeler, få en gratis. Kjøpte derfor 4 overdeler og fikk 2 gratis, wihiii! Neida, men uansett. Her er det jeg kjøpte, mest basic plagg:Søt og sommerlig topp med knapper forran. Koster 149,- ordinært.Herlig og chill skjorte med hette bakpå. Koster 299,- ordinært.Basic og chill sommertopp. Ikke for tight, noe som gjør den behagelig. Søte knapper forran. Pris 149,-Nesten samme som den over, bare at denne er litt tynnere og kortere. Herlig og søt. 149,- ordinært.

– Likte du innkjøpene? Hva av dette ville du hatt selv? Har din nærmeste Bik Bok butikk tilbud?

i am the supernanny

Hei, nå er jeg tilbake 🙂

Måtte ta meg en pause fra bloggen, vi hadde mattetentamen. Ble litt mye stress, siden mattetentamen er jo ganske stor. Det gikk ganske bra, fikk til det jeg kunne. Noen oppgaver tenkte jeg etterpå at, faen, sånn skulle det ikke gjøres!! Satt lenge og så igjennom både del 1 og 2, men kom ikke på noe som kunne gjøre annerledes før etter jeg var gått. Så typisk meg, hate my life right now. Håper iallefall jeg får 5 minus!!

I dag har jeg ikke gjort mye annet enn å jobbet litt og ryddet hjemme. Har også vært barnevakt for mine to søte små søsken, Thia og Julian. De er egentlig ikke så søt, men må bare si det her på bloggen slik at alle skal si "naaw, så søøøte!!!" 🙂 Haha, jaja. Skal poste innkjøpene fra i går snart, så med det kan jeg bare si på gjensyn.

Sånn, nå stikker jeg og tar bilder til innkjøpene 🙂

– HAR DU SMÅSØSKEN?

Dagens outfit

Hei alle dere søtiser 🙂

I dag har vi hatt overraskelsesfest for læreren vår på skolen, Thomas. Han fylte 50 år for et par dager siden, så vi lagde et supert og koselig surprise-party for han. I og med at vi hadde feiring fikk vi fri siste timen, og da dro jeg til byen med Tuva og Hanne. Der tok jeg sol på Brun og Blid, så gikk vi på nerstranda, Tromsøs stoooore og kuuuule shoppingsenter, HE-HE. På Nerstranda var Niklas og Helfner fra Paradise. I går var Victoria og Fabian der 🙂

Iallefall, turen gikk også innom Bik Bok. De hadde et tilbud som jeg benyttet meg av, "Kjøp to topper/overdeler, betal for en." Det gjorde altså jeg, så innkjøpene kommer litt senere.


Skinnjakke H&M, tights Lindex, topp Bik Bok, sko Din Sko.

– Hva syns du om outfit'en? TRYKK PÅ LIKERKNAPPEN 😀

Tuva har buuuursdag!!

GÅ INN HER OG GRATULER TUVA MED DAGEN: TUVA BIRTHDAY KID <3

Gratulerer med dagen vennen, du er helt fantastisk! På disse få årene har vi opplevd så mye sykt, galt, morsomt og bra sammen. Kunne ikke tenkt meg hverdagen uten deg, da hadde det vært grått hele året. Du sprudler og skaper gleder, du forstår og har samme meninger. Vi snakker til og med i munnen på hverandre med de samme ordene på samme tidspunkt! Vi har samme tanker, samme konklusjoner og like interesser.

Fra en gang med en køddeprofil til trøbbel på jobb – vi holder sammen uansett hva. Du er den jeg har knyttet meg mest til i livet, og glad er jeg for det. Du forstår meg og visa versa. Vi har framtidsplaner som vi SKAL gjennomføre. Blant annet feriehus i syden, silikon og tæææne kropper. Jeg og Tuva skal bli de alle snur seg etter, og tenker "Ouh, dette er noen lekre skrepper". Vi skal være de som kan dele alt, ha små krangler som blir løst over et glass bacardi, vi skal kunne gå på ekstypene til hverandre og bli sure – for så at begge sitter og tenker "for en idiot han der fyren er", vi skal kunne konkurrere om å ha finest kropp og begge bli vinnere. Vi skal være som plommen og egget, for Tuva og jeg – det er oss to nemlig. Det håper jeg at det alltid vil være!

Elsker deg virkelig, snuppa <3


Gratuler Tuva med dagen! Og trykk på liker-knappen om du liker min fine tale til Tuva <3

smykker + en kommende konkurranse

Jeg har inngått en avtale med en nettbutikk som selger smykker, øredobber og armbånd. Det er mye fint, og utrolig billig der. Får tilsendt et par smykker og slikt i posten, og får også tilsendt noe jeg skal dele ut i en konkurranse til dere lesere! Det blir noe veldig søtt, et smykkesett faktisk. Så den konkurransen vil komme på bloggen i løpet av kort tid. Frakten hos Ella Mote  koster bare 15 kroner, og handler du for over 150 får du frakten gratis. Ta en titt innom da vel 🙂

Hvis dere er interessert i å ta en titt innom nettsiden: Ella's Mote.

Den samme jenta som driver nettbutikken har også en egen blogg, og der har hun en pågående konkurranse. Du kan vinne et par nydelige øredobber, som jeg absolutt ville hatt selv på min øredobbtråd. Ta en titt innom her for å se konkurransen og bloggen: Elenes Jewelery

Gleder meg til å henge noen freshe øredobber og slikt på tråden min 🙂

Er på jobb i dag, så vi snakkes i kveld. (Dette innlegget er forhåndslaget)

to kjekke ungkarer vil høre fra deg

Disse to kjekke karene, Kristoffer (i rød jakke) og Aleksander (i gul t-skjorte) er ganske ensomme for tiden. De får seg ingen jenter på skolen, og de har ikke mye kontakt med jenter ellers. Siden det er en del jenter som leser bloggen min, kom de på en genial idè. De vil nemlig høre fra deg.

Telefonnummeret deres står lengre ned, og de  vil gjerne at dere sender en melding til dem. Send en melding og si hva dere syns om de eller noe, så blir de ganske glad. Kristoffer kom også på at han og Aleksander skal velge ut tre av meldingene/jentene som sender melding og de vil da sende tilbake et fint bilde av dem selv.

Er du keen på denne? Se telefonummeret lenger ned, og send en melding! Dette er en unik mulighet for deg som vil høre fra to kjekke karer. Husk at tre heldige jenter får et fint bilde av de!

Kristoffer(rød jakke): 928 47 371
Aleksander: heeeemmelig

svar på gjentatte spørsmål

Hvor er kjolen du har på headeren din fra?
– Den er kjøpt på KappAhl. De har den nok der enda, så bare dra og se 🙂

Hvor har du kjøpt wezc hettegenseren din, og hva kostet den?
– Den er kjøpt i Tyrkia, og er da fake. Kostet vel ca 150 kroner 🙂 Den er utrolig digg å ha på!

Det highwaist skjørtet med rysjer, er det lenge siden du kjøpte det og hvor er det fra?
– Det er en stund siden ja. Kjøpe det på newlook.co.uk, men de er sluttet å sende til Norge :/

Hva bruker du av hårkurer og slikt i håret?
– Jeg bruker ikke hårkur så ofte, for jeg føler at de jeg ikke har funker. Men jeg har bestilt meg en god hårkur fra makestyleshop, så da venter jeg bare på den. Men har brukt disse tre hovedtingene da:
1) NIVEA Diamond Gloss – dette er en spray som fører og gir håret ditt glans og fuktighet. 
2) Lorèal elvital RE-NUTRITION Night elixir leave in kur. Den lukter godt og føles bra.
3) Toni&Guy Iron-Heat defence spray. Denne er en god beskyttelsespray, anbefales!

Hvilken rase er hunden din og hvor gammel er hun?
– Lotta er blanding av papillon og tibetansk spaniel. Hun ble født 19 desember 2008, så hun er snart 1 og 1/2 år.

Går du på betakaroten og funker det?
– Ja, jeg går på det. Eller, har vel ikke riktig begynt enda. Skal begynne ordentlig nå, så kan enda ikke si om det funker. Kan skrive litt om det om 1-2 uker når det har kommet ordentlig i gang 😉


Bruker du selvbruning, hvis ja, hvilken?

– Ja, bruker selvbruning i ansiktet bare. Dette er fordi når jeg tar solarium vil jeg ikke ha fregner, så jeg har en genser/et handkle rundt ansiktet. Pga det blir jeg heller ikke brun i ansiktet, kun på kroppen. Så derfor bruker jeg selvbruning i ansiktet. Den er fra Garnier som dere ser. Kjøpte min i polen, men de selges i Norge også. Liker den veldig godt, så vil anbefale den til dere 🙂

Hvilket kamera bruker du?
– Jeg bruker Canon EOS 450D. Det er utrolig bra, og gir gode bilder. Stortsett alle bildene mine er tatt med det. Har kit-linsen som er EFS 18-55mm. Liker kameraet utrolig godt, kunne ikke vært mer fornøyd!

Hvor har du kjøpt tightsen med slike "striper" på?
– Den er fra KappAhl, og de har den enda. Iallefall i Tromsø.

Fikk du svar på noe av det du lurte på? Likte du innlegget, trykk på knappen under <3

sjokk + facebook liker knapp? trykk meg!!

Hey dere. Nå skal jeg sove, men først må jeg si noe. Jeg gikk helt random inn på min venninne Hanne Johansen sin blogg. Hun har aldri blogget noe særlig, kanskje et par innlegg. Og det er ganske lenge siden, men tilbake til poenget. Når jeg gikk inn på bloggen hennes fikk jeg sjokk, hun har skrevet 4 innlegg i kveld! Hun er begynt å blogge igjen, juhu. Kanskje det er jeg og Tuva som har fått hun til å hive seg med på bloggbølgen? Ikke vet jeg. Du kan jo være med å gi hun et fint startskudd med å gå inn på bloggen hennes her: Hanne Johansen's blogg. Så morsomt 😀

Og noe annet jeg må si. På Hanne sin blogg så jeg noe ganske smart egentlig. Hun har en "Liker" knapp på hvert innlegg som er fra Facebook. Hun ante ikke hvordan den hadde kommet dit, sa noe om at den hadde vært der fra hun begynte å blogge. Jeg vil også ha sånn, så er det noen snille kamerater der ute som kan hjelpe meg? Da får jeg lett se hvilke innlegg dere virkelig liker, og hvilke som ikke er fullt så populære. Det er jo alltids interessant, og for de som ikke orker å kommentere kan man da bare trykke på en "liker" knapp. 

EDIT: Syyykt freaky! Rett etter at jeg postet dette hadde jeg plutselig en slik knapp!!


Damn, you a sexy *itch <3

NATTAAAA

farget og fikset øyenbryn – check!

Nå har jeg fikset øyenbrynene mine. Det trengtes virkelig, da det begynner å bli en stund siden sist. Jeg har ikke nappet eller farget på evigheter, har nemlig vært utrolig lat. Men ja, så jeg tok bare å hev meg til og farget de. Det tar jo ikke lange tiden heller, 2-3 minutter så er man ferdig. Etterpå nappet jeg og fikset på de slik at de ble ordentlige. Det eneste problemet jeg har med mine øyenbryn er at de er ikke like, så får heller aldri et likt resultat. Et øyenbryn sitter høyere enn det andre, og da er det ikke lett å få det likt. Har iallefall prøvd å få det så likt som mulig.


Her er før farging og napping. Jeg ser nå at det virkelig trengtes!


Her er etter farging av øyenbrynet, men har ikke nappet på dette bildet.


Her har jeg nappet de, og dette ble resultatet. Fargen blir litt "svakere" etter hvert.


Endelig nye, stylede øyenbryn! Haha, neida. Men jeg er fornøyd 😉

– Napper/farger du ofte øyenbryn?
– Hva syns du om den nye fargen på bloggen min?

i never use crazy (sun)glasses

Har en del briller som er litt nerdete. Bruker de aldri, og vet egentlig ikke hvorfor jeg har de. Her har dere en liten smakebit på hva dere ikke kommer til å se meg i. Haha, de svarte er faktisk kulest da. Passer perfekt til stilen min, 'yo!


I like them round and black 


Disse. Jeg ser ut som en…. gal vitenskapsidiot.


Haha, samme som over bare for de mer feminime!


Disse liker jeg ikke så godt, så derfor får dere så vidt se de. Minner meg om Willy Wonka og Mike TV 😉

– Har du mange briller/solbriller du ikke liker?