vi sees i morgen

Hej dere!

De to siste dagene har jeg hatt litt mye å gjøre, så derfor må jeg beklage mitt fravær. På onsdag blir det kanskje opptrapping av streiken, og da går vi ut i streik – da skal jeg blogge <3

Nå skal jeg koke meg nudler før jeg suser på jobb – så vi snakkes i morgen babes!


Syns dere øyenbrynene mine passer til denne formen? Jeg har brukt øyenbrynspenn fra H&M i farge "chocolate". Den fungerer helt greit, men blir kanskje litt stygt av og til hvis man ikke gjør det rett.


Denne søte hårbøylen er fra (?)Estethique(?).

HVA VIL DU JEG SKAL VIDEOBLOGGE OM?

i arresten for sex i kirkeparken

Jeg elsker seriøst sommer! Det har vært knallfint vær både i går og i dag her i Tromsø. Nå har jeg nettopp vært ute og solt meg litt. Sykt det der at man kan ligge i bikini på verandaen i TROMSØ, i MAI faktisk. Vi bruker ikke å kunne gjøre det i juni en gang nesten. Haha.

I dag var det to gamlinger (mann og kjærring) som hadde sex på dette hjørnet i kirkeparken:

.. så ikke ta dere en piknik der!!

De ble tatt vekk i håndhjern av polisen. Mannen først, hvor buksa fortsatte å skli av. Kjærringa sa "Vi har ikkje hatt sex, han kyssa mæ bare på kinnet!!" – og hvis det var tilfellet, hvorfor skulle han ha buksene nede og fjellskoene knytt opp, samt at hun hadde buksesmekken åpen?

Når kjærringa skulle inn i politiblen, påsto hun at hun hadde nok problemer fra før av og nektet å gå inn. Det endte med at de måtte bære hun inn i politibilen!


…copyright på bildene @Therese CM Nielsen.


Sånn har jeg ligget i 1 time ca. Herlig! og slapp av, det er et bikinibilde folkens.


Man kan jo også være veldig akrobatisk av seg selv, får jo en del energi i solen!


Thia søta <3

-Hva har du gjort i dag?

nye, herlige gladiatorsandaler

Jeg var i byen i dag en tur innom Eurosko. Var på utkikk etter gladiatorsandaler, da jeg kom over disse herlige. De koster bare 299, og er en drøm. Det er ikke ubehagelig å gå i de, også ser det utrolig bra ut med de runde "naglene" som detalj. De passer nok de fleste ankler, siden det er en borrelås som man kan justere.

– Har du gladiatorsandaler?

back in black

Hey og god helg alle sammen!

(PS; Videoen i forrige innlegg er ikke av meg, selv om noen kommenterte "du hadde noen gode poeng der, ja!". Den er fra jenta, Stine Charlotte, som er fra bloggen http://bestandig.blogg.no 🙂

Nå er jeg tilbake til bloggen. I går jobbet jeg sent, og orket ikke blogge når jeg var ferdig. Tok meg heller en tur til Johanne. Så kom ikke hjem før dere var lagt dere. Haha, neida. Men noe jeg er glad for akuratt nå; det blir kanskje streik for alle skoler og barnehager i Tromsø nå på onsdag hvis kommunestreiken trappes opp. Da er det bare og krysse fingrene og slenge bena på bordet, for jeg skal innta solsenga hvis det skjer!! Reiser jo til syden den 13. juni, Tyrkia.

I dag har jeg vært i byen. Dro til Johanne rett etter jeg stod opp omtrent, så fikset vi oss og sprang til bussen. Det gikk ikke så bra for Johanne, med tanke på at hun har knekt noe i kneet. Hun hinket dermed ned en bratt bakke. Jaja, alt for å rekke vår kjære Cominor-buss. (not)

Noen bilder av meg, og noen av Johanne;


Vi prøvde å finne ut hvilke solbriller hun skulle ha på…. ikke disse iallefall!


Se så fint! Åh, Johanne er nydelig <3


Sweetiepie ;*

Skal vise dere de nye skoene mine, så brb 🙂

hvordan få flere “blogginnlegg” på forsiden

Hei.

Det er ganske mange som lurer på hvordan man kan få flere enn 10 innlegg som vises på framsiden. Det er kjempeenkelt, og derfor viser jeg dere i bilder og forklaring hvordan dere kan gjøre det på null komma niks.

STEG 1: Logg deg inn på blogg.no – selvfølgelig.


STEG 2:
Trykk på design –> rediger –> maler –> forsiden. Akuratt om vist på dette bildet.


STEG 3: Trykk CTRL + F. Da skal det enten komme opp sånn som på dette bildet, øverst, eller så popper det opp en egen boks. Skriv "entry" i boksen og trykk på ENTER eller søk. Du skal bare trykke EN gang, fordi vi skal til det første treffet.


STEG 4: Nå kommer du til det første resultatet. Koden for blogginnleggsantalleter <tag:entrylist limit="10"> eller et annet tall bakerst. Jeg har 50, dvs at 50 innlegg vises på forsiden. Du skriver det tallet du vil der – skriver du 25 vil 25 blogginnlegg vises, skriver du 160 vil 160 blogginnlegg vises. Men husk – jo flere blogginnlegg du vil at skal vises, jo tregere blir bloggen din å laste opp. Men det går bra med 50 ca, syns jeg.

– Fant du tipset nyttig?

the winner + fine kjoler

Vinneren er MARTE – http://bananskallet.blogg.nohun hadde først alle rett med artist og sangtittel! Gratulerer. Send meg en mail på [email protected], så skal jeg få sendt deg en premie!

Nå har det seg sånn at sommeren nærmer seg med stormskritt, og jeg skal til Tyrkia den 14. juni og være der i 2 uker. Skal du til Tyrkia? Blue Star Club Dem skal jeg på, som ligger like utenfor Konakli.

Siden det snart er tur til syden, så må jeg ha meg noen sommerkjoler. Jeg tenkte å bestille disse fra http://newlook.co.uk – en fantastisk side som har masse fine klær til voksne, ungdommer og barn! Jeg bestiller noen av kjolene i en litt mindre størrelse enn jeg vanligvis bruker, slik at de blir litt "kortere" nå som det er sommer. Dette er fra ungdomsavdelingen, og jeg legger link under på hvert bilde. Frakten fra newlook til Norge er på 5 pund, rett under 50-lappen. Også er størrelsene litt store. Frakten er på ca 1-2 uker. Et pund er rundt 9,50 kroner.

Tulip Spot Prom Dress
Denne er bare så søøt! De har den i skjørt også, men jeg vil ha kjolen. 16 pund = 152 kroner ca!!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/tulip-spot-prom-dress_188190445?commerceItemId=ci2153002480

Military Button Dress
Enkel og grei svart kjole med knappedetaljer forran. Pris 16 pund = 152 kroner ca!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/military-button-dress_191787541?commerceItemId=ci2153002470

Big Shoulder Dress
Sommerlig kjole med "puffermer". Denne bestiller jeg i litt mindre str slik at den blir mer tight. Pris = 152 kroner ca!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/big-shoulder-dress_189050519?commerceItemId=ci2153002475

Striped Button Back Knit Striped Button Back Knit
Enkel og veldig søt Cardigan med knapper bak på ryggen. Pris 5 pund = 45-50 kroner ca!!
http://www.newlook.com/shop/teens/knitwear/striped-button-back-knit_187195644?commerceItemId=ci2153002559

– Hva syns du?

vent ikke skyt ham

Hvor vil du sette kommaen i overskriften?

I dag hadde vi jo den beryktede matteeksamen. Her har dere min "historie" til dere om hvordan dagen gikk…

Jeg våknet brått med en klump i halsen. Så på klokken, og det var på tide å stå opp. Røsket med meg alt av utstyr som jeg trengte på denne store, "gode" dagen. Klokken begynte å nærme seg at det var på tide å gå til bussen, og jeg la i vei ned trappa. Plutselig har det gått et par minutter til, og bussen skulle gå fra holdeplassen om 2 minutter! Jeg hev på meg det første jeg fant og sprang som jeg aldri har sprunget før. Yes, jeg rakk bussen! HØYDEPUNKT.

Når jeg kom på skolen var alle klare til å ha eksamenen. Jeg er 0121, Therry Bond. Vel, jeg satte meg ned og gledet meg til å bli ferdig – før jeg var begynt til og med! De delte ut sikkert 10 ark til sammen som skulle skribles på i løpet av de 5 klokketimene vi hadde fått til å regne. Jeg tok fram de 6-7-8 pennene jeg hadde med og begynte. Svetten rant, tårene trilte og hjernen knøt seg sammen. Okei, dette skjedde ikke. Var vel heller slik at magen rumlet. Plutselig får jeg de s-y-k-e-s-t-e-!-!-! smertene i magen og holder på å dø inni meg, mens jeg later pent og rent som ingenting. Det kjentes ut som at invollene skulle vrenge seg og bare bli røsket ut gjennom en viss plass. Faen altså, det var ikke noe behagelig. Disse smertene er noe jeg helst skulle vært uten…. selvfølgelig klarer jeg ikke konsentrere meg ordentlig når jeg egentlig dør av smerte, så eksamen gikk ikke så bra.

Jeg regnet bare alt jeg fikk til, og når jeg kom til det aller siste stykket så ga jeg opp. Jeg leverte og stakk hjem, hadde så sykt smerter i hele magen. Tenk deg at noen stikker handa langt oppi ja, også drar de med seg innvollene og magesekken din på "tilbake"turen. Deilig?

På grunn av at dette var et syteinnlegg legger jeg ved noen gøyale bilder heller;


Dette er i dusjen på badet vi holder på å pusse opp. Classy <3