sorry babes

Blogget ikke i går fordi jeg var opptatt hele dagen. Var forresten og så Twilight i går. LOVE JACOB, det er det eneste jeg har og si. Syns ikke Edward er noe særlig kjekk i filmene egentlig, han får meg til å bli litt… kvalm…

Også må jeg skuffe dere enda mer! Skal nemlig på jobb fra halv 4 til halv 12, så det blir ikke store bloggingen i dag heller. Beklager, men travel hverdag. I morgen skal jeg legge ut innkjøpene fra Tyrkia. Vet ikke når, men blir i løpet av morgendagen.

Det er en selvfølge at når man har det travelt, tar man webcam bilder 😉


Hei, hei BH….. okei, bare overse den. Vet dere haters blir til å kommentere den uansett, but idc.

.tcmn

gjesteinnlegg fra benedicteelsrud.blogg.no

Therese Charlotte er en topp10 blogger, det mener jeg helt ærlig. Hun skriver super bra, og bildene er knall herlige. Jeg har veldig lite å si. Alle burde lese bloggen hennes. Så kreativ som jeg er, så har jeg lagd et søtt bilde som hører til innlegget. Bildet sier sitt. Bloggen fortjener en knallplass på topplisten, som den allerede har. Stå på videre! Du kommer til å nå helt til topps. I promise. Nå er ikke jeg en annmelder akkurat, men hvis jeg hadde vært det, så hadde bloggen fått terningkast 6. Helt klart. Nuss


– Benedicteelsrud.blogg.no

– HAR DU LEST BLOGGEN TIL BENEDICTE, ELLER VET DU HVEM HUN ER?

“du va jo ikkje såå brun”

Gøy med besøk! Not… Marte kom innom en kjapp tur tidligere etter jobb. Første hun sa når hun kom inn døra va "du va jo ikkje såå brun"…. TAKK for den liksom! Haha, jaja. Jeg har ikke verdens beste pigmenter, men jeg syns jeg får en fin og gyllen brunfarge. Liker ikke sånne gråe, eller helt svarte brunfarger som ikke har noe gyllent i seg.


Armene blir jeg sjeldent noe særlig brun på da…


Forresten, den "nye" telefonen min. iPhone 3G 🙂 Er fornøyd med den. Den er kjøpt brukt da, 2000 kr 🙂

Nå skal jeg dra og hente Lotta, gleder meg 😀

back to the rain

Hei!

Nå er det en ukes tid siden dere hørte fra meg sist. Jo, jeg bestemte meg for å ikke gidde å stresse med å blogge siste uken. Tenkte at jeg heller tok meg tid til det jeg ville gjøre! Har hatt en utrolig koselig ferie i Tyrkia, og det er desidert favorittplassen og ta seg en uke eller to i solen! Menneskene er så hyggelige, kulturen og alt annet er så fasinerende. Også er det så utrolig fint vær!

Når jeg var der møtte jeg på Marita Michelsen, ei jente på 17 år snart. Møtte vel på hun først når det var 4 dager eller noe til jeg skulle reise hjem. Så satt jeg i baren siste kvelden og drakk Mojito's, som vanlig, og da satt hun i baren og drakk Strawberry Daquiri. Etterhvert slapp vi oss litt løs og snakket en del, så det var kjempekoselig 🙂 Vi skulle ha blitt kjent mye tidligere i ferien, men sånn gikk det nå. Neste dag spiste vi frokost sammen. Vi har også vær vår Ali på hotellet. Hun har en som jobber i baren, mens jeg har en annen Ali. Han jobber som kelner! Dere skal få se bilde av han lengre ned i innlegget.

Vil bare ønske Marita god tur hjem til Norge, Kongsvinger, i kveld!

Marita og meg i baren 🙂


Meg, Ali Baba og Julian. Nice hatt, jeg vet.


Vannpipe med eplesmak


Ali 😀 Han måtte jo tøffe seg litt på bildet, of course! Men han ser bedre ut i virkeligheten da. Søt, snill og sjarmerende. Også har han den morsomme latteren! Vi skal invitere han på et gratis opphold her i Norge hos oss, så da får dere vel se mere til han. Og når jeg gifter meg med han når jeg er 18 da 😉


"Titanic"


Haha, nice på han der. Ser ut som han skal drite ned på meg.


Mojito! Beste drinken i verden 🙂


Julian, Ali the nanny og Thia 🙂


Naw!


Soler meg til den store gullmedalje 😉

Vi kjørte vannscooter. Jævlig skummelt, er så redd for å dette i havet og bli spist av hai skjønner du!

Brygga var stengt et par dager på grunn av store bølger.

– FORRESTEN: Hvor gammel tror dere Ali er?
Han er (…..)

18! Ser egentlig mye eldre ut da…

billig sølv i turkiet

I fjor kjøpte jeg en ring hos smykkebutikken på hotellet som jeg også er på i år. Ja, vi er samme plass som i fjor – og det fordi vi er så utrolig fornøyd. Enda mer fornøyd i år siden hotellet har blitt mye bedre!

Tilbake til ringen. Betalte 20 tyrkiske lire i fjor, og det er vel 80 kroner ca. for en ekte sølvring. Den er utrolig god kvalitet, og jeg har den enda på fingeren den dag i dag. Stenen sitter godt fast og jeg har aldri hatt problemer med den!

(på venstre ringfinger)

Siden jeg var så fornøyd kjøpte jeg meg en til ring i år. Denne ringen har jeg på "fuck you" fingeren. Kostet 30 lire, altså 120 kroner ca. Denne var tyngre og mere sølv på så derfor var den dyrere – samt at prisene har steget litt over alt i Tyrkia. Er utrolig fornøyd med ringen, og det beste er at de spesialtilpasser ringene hvis de ikke har din størrelse!

(på høyre langefinger)

Nå kan det godt hende at det er billigere for sølv utenfor hotellområdet og lengre inn i Alanya, da det er dyrere på hotellets butikker. Jeg er iallefall fornøyd 🙂

Hva synes du?

heihei, bilder

Hei!

I går hadde jeg ikke tid til å blogge. Hvorfor? Jo, Alanya er grunnen. Alanya + shopping.

Vi er på hotell utenfor Alanya, så vi bestilte gratis pick up fra Crazy Horse resturangen, sånn at om man spiser der så henter de oss gratis. Er faktisk sykt god mat der, og de skal visstnok ha Alanya's beste Strawberry Daiquiri.

Etter vi hadde spist oss mette og gode, tok vi en shoppingrunde. Er jo så sykt mange butikker der. Først gikk vi til en butikk rett ovenfor Crazy Horse. Vi var vel der en god halvtime, og der kjøpte jeg meg en bukse og 2 hettegensere. Deretter bar det videre på en butikk som vi besøkte i fjor også, fordi jeg skulle "bare" kjøpe meg noen bjørn borg-boksere. Det endte med at vi var der i 2 timer! Broren min brukte 3000 kroner, jeg bruke 1500 kroner og mamma brukte mindre enn oss. Siden vi hadde brukt så mye penger der betalte de taxien vår tilbake! Og neste gang vi kommer dit får vi 30 % rabatt.

Jeg kjøpte meg 3 jeans, to jeans sydde de på og fikset til meg. Kjøpte også 4 t-shirts og en hettegenser + et par sko. Og 10 bjørn borg boksere. Okei, NOK shopping snakk nå!

Over til bildene:

Man får sååå sexy lips i dykkemasken… Angelina Jolie-lepper som mamma sa. Da vet vi trikset!


Gullungene mine <3


Solbrent!! Tatt i går. Og det er bare litt bedre til nå. Er liksom helt hvit på skulderen med rødt på begge sider av skillet. Heldigvis begynner det å "gro" nå.

Wohooo! TRE bilder.

hallelujah, wireless internet!!!

Nå sitter jeg i lobbyen – med min egen pc! Null stress med fucka tastaturer, irriterende bildeopplastninger som tar 3 minutt per bilde og 16 kroner for en halvtime pctid.

De har nemlig trådløst nettverk – gratis – i lobbyen! Juhu!! Nå kan jeg blogge fra min egen pc, og kanskje oftere til og med? Ble faktisk veldig lettet når jeg spurte og de sa de hadde.

I dag har jeg gjort det vanlige… med utrolig solbrente skuldre og panne! Helt jævlig. Mamma hadde hørt et tips om Yoghurt Naturell, at man skulle smøre det der man var solbrent og la det tørke inn i huden, for så å skylle det vekk. Vi gjorde da det, så gleder meg til å se om solbrentheten er bedre til i morgen. Har nok vært alt for sløv med å smøre meg med solkremen, som vanlig.

Yoghurt Naturell… ikke det beste å smøre på seg selv! Ekkelt egentlig. Ser dere forresten hvor utrolig mye fregner jeg får? Jeg blir rett og slett depressiv av å se meg selv i speilet. Synes ikke jeg passer til det!


Heihei røde skuldre!


"Smil"

Kommer outfit om et lite "sekund".

nok en varm dag

God kveld!

Nå sitter jeg her med en panne som en grillet hummer. Pannen er solbrent, og det er rett og slett helt jævlig. Kan ikke gå ut i solen uten caps eller noe annet på hodet, siden det svir så jævlig. Er bare glad jeg ikke er solbrent på resten av kroppen også!

Det har vært 36 grader i skyggen i dag. Tenk, i skyggen! I hele kveld har gradstokken vist 33 grader! Det er kveld, hallo!!Sykt varmt, derfor gikk jeg ned på brygga og solte meg 1 time der. Nede på brygga har vi nemlig en frisk bris, og jeg elsker å få litt vind mens jeg ligger og samler brunfarge.

Et par bilder fra dagen:


Noen lurte på om de kunne få se alt jeg har kjøpt. Joda, det skal dere få se! Men det blir når jeg kommer hjem, fordi det er mer spennende. Nå framover til 27/28 juni kommer det til å bli hverdagsblogging slik som jeg har gjort nå, fordi det er ikke så mye mer spennende å blogge om.

Da var det på tide og gå til hotellrommet for å pakke ut det jeg har kjøpt i dag. Dagens fangst ble 3 vesker og 3 parfymer. Den ene vesken er meget spesiell, bare vent 🙂

Dere som lurte paa hvorfor jeg har de tre siste bokstavene i alfabetet av og til – jeg forhaandsskriver det meste av innlegget paa pcen min og tar det paa minnebrikke, saa gaar jeg til pcene her paa internettplassen og legger inn. Og nei – LV pengeboka er ikke ekte.

<3 Therese