takk til makestyleshop.no

Jeg har fått nok en pakke fra min favoritt nettbutikk, MakeStyleShop. Det var en del produkter i pakken, så jeg blir til å dele det opp i tre innlegg. De sendte også med litt ekstra sminke til meg, fra mitt favorittmerke Nilens Jord. Du kan lese min forrige anmeldelse på det danske, 100 % naturlige sminkemerket her.

Vil bare at dere skal vite: Jeg skriver alltid det jeg mener om produktene. Jeg har ikke skrevet mye negativt om produktene jeg får fra MakeStyleShop, men det er siden jeg stortsett alltid er fornøyd!


Den utrolig gode kosten fra Too Faced! Dette er en kost som har et lokk på, og et beskyttelsesetui. På den måten holder kosten seg superfin og ren, hårene blir ikke bøyd og da har du en kabuki kost som du kan ha i en lang, lang stund. Kosten er også laget av Teddy Bear hår, slik at den ikke har hår fra dyr. Også er den rosa, så du føler deg så girly når du bruker den. Fåes kjøpt her: Too Faced Kabuki Brush til 249,- kr. Absolutt verdt det!

Tamtararaaaaaam!!

Nilens Jord krukke. Hva kan være i den? Jo, se på bildet under..


Det er et bronzing powder. 100 % naturlig, som alle Nilens Jord sminkeprodukter er. Jeg likte det utrolig godt, og krukken er supersøt. Er masse pudder i den, så det varer nok en god stund. Det eneste dumme var at jeg ba de sende meg den fargen jeg fant først, siden jeg så ikke at det var to farger. Derfor er den for mørk for meg. Ellers er den utrolig god, og brukte kabuki brushen til å føre det på. Fåes kjøpt her: Bronzing Powder Loose matt light til 319,-


Perfect Look Foundation! Denne er utrolig bra. Den ligger så utrolig naturlig på huden at jeg ikke kunne se det selv en gang. På bildet under har jeg hatt på litt i kinnene. Den demper fregnene mine litt, samtidig som de får skinne gjennom. Det negative med denne er at når man trykker på den for å få ut, så er det litt for sterkt så det kommer litt ekstra. Trykk bare veldig forsiktig! Fåes kjøpt her: Foundation Perfect Look Medium/lys til 299,-.Fikk også dette compact powderet. Det var alt for mørkt til meg, men fargen passer til min mor. Jeg prøvde det bare litt på min hud, for å se hvordan det la seg. Det så ganske bra ut, til tross for at fargen var litt mørk. Det er ikke "foundation", men det er en kremet konsistens som gjør at den legger seg lett på huden. Fåes kjøpt her: Compact Foundation Medium/Dark til 329,-.

– Har du noen Nilens Jord produkter?
– Har du prøvd kosten fra Too Faced?

sjokoladesugen

Sitter her og holder på å dø av sjokoladesug! Også har vi ikke sjokolade i skapene, og jeg har heller ikke lyst å dra på butikken. Skal nemlig rydde litt. Haha, jeg skriver jo hele tiden at jeg rydder – er bare det at jeg er utrolig treeeeg!!

Hvis du vil sende meg melkesjokolade i posten, bare send en mail til [email protected] så skal jeg gi deg adressen.. Hvilke sjokolader jeg liker? Jo, disse er favorittene:
– Eventyrsjokolade

– Melkerull

– Vanlige melkesjokolade plater

Nå må jeg slutte, frister meg selv helt sykt. Skal gå å gjøre noe som ikke har med sjokolade å gjøre!

CIAO

volum x 1000

MINNER OM AT SALGSBLOGGEN ER OPPDATERT! (Hva så om det er et reinsdyr eller en elg 😉

Dette volumet fikk jeg av å ha håret i en ball på hodet to dager på rad. Jeg dusjet desverre rett etterpå, så nå er det nesten poker straight igjen. Er det noen som vet hvordan man kan få så rufsete og stort hår uten å måtte ha det i en ball? Jeg syns det var ganske digg….

Nå gleder jeg meg bare til å få extensionet fra http://raupenzelofsweden.no som jeg skal sveise på 😀

moose on the loose

DETTE INNLEGGET BLE SKREVET KLOKKEN 10 I MORGES…


Good mornin' til alle dere A+++ mennesker!

Nå er jeg faktisk våken… har vært våken siden i 9-tiden. Kan noen fortelle meg hva som er galt?!? Er ikke den type person, den som står opp tidlig på èn av hundre fridager. Den typen som tar seg en morgendusj og setter seg ned med en kopp kaffe og sjekker mail. Jeg er ikke den som åpner gardinene, ser ut på været og tenker "nei huff, nå er det på tide å sjekke postkassen". Tenk om jeg hadde vært sånn…. OMG.

Forresten, tittet et kjapt øyeblikk ut døren, og jo. Der var det to, nei tre, moose on the loose. Som forresten skal bli Tromsø's nye klesmerke, haha. Uansett, det første som møtte meg var en elg som sprang forbi bilen rett ved siden av meg. Kødder ikke! Se bare her:

Også bare stoppa han, 2 meter unna meg…..

Da hørte jeg bare noe galloppere mot meg i ei jævla fart!

SE DER! Gotta catch'em all! Skremte den heldigvis så den datt og rullet ned i grøften, og ikke kom seg opp igjen!


Okei da, den kom seg opp igjen. Men her går alle fra meg! 🙁


Jeg ble bare sånn "neeeeeeeeeei, vent!!! ikke forlat meg"

Heheeee..

Salgsblogg er oppdatert!

Takk til >>Katrine Øien<< som har fotografert meg og Tuva i dag med klærne!

HTTP://TOPPSALG.BLOGG.NO

Vi har nå oppdatert salgsbloggen med masse nye klær. Dere må se på de gamle innleggene også, for det ligger en del nytt der. Forresten – når dere kjøper klær: IKKE betal med Postoppkrav. Frakten kan koste opp til 200 kr da!!

Må bare dele et bilde med dere først:

Min snexye Tuva beib <3 Fotograf: Katrine

noen forberedelsestips før fødsel

Mange lurer på hvordan man vet at fødselen på hunden er rett rundt hjørnet. Vel, tenkte å skrive litt om dette og ting man burde handle inn som kan hjelpe deg med fødsel og annet.

Det jeg kjøpte inn til min hunds fødsel var blant annet et termometer til å måle temperaturen til tispa. Dette skal du gjøre hver dag den siste uken før fødsel. Da finner du ut hva som er normal temp. ca, og du vet at fødselen er like rundt hjørnet når den har sunket veldig mye i forhold til hva du har hatt av temperaturer tidligere. Lotta lå på 37,8 og neste dag målte jeg og da var hun på 36,9. Da var det på tide med fødsel snart, men temperaturen skal stige opp igjen før det er i gang.

Dette kjøpte jeg på Vitus Apotek. Det er fra Microlife og har 2 års garanti. 107 kroner.

Du må også kjøpe inn et kvalitetsfôr til hunden før fødselen. Den siste uka før fødsel fôret jeg Lotta på Royal Canin valpefôr, da det er mye energi og tilskudd som er bra for valpene. Hun går også på valpefôret nå som hun dier (gir de melk), siden hun trenger mye energi og da er valpefôr det som passer best.

Royal Canin sekk med 3 kg valpefôr koster under 250 kroner på min nærmeste dyrebutikk.

Også var det jo angående valpekassen. Jeg har en god del pledd i valpekassa, men er ikke så dum at jeg lar de pisse gjennom alle pleddene. Jeg har lagt et stofflag over treverket nederst og teipet fast med sånn sterk sølvteip. Deretter la jeg to-tre pledd rundt i hele kassa for å få det mykere, så la jeg en voksduk (som er vanntett) over. Oppå det la jeg et filleteppe og et fleecepledd, som de kan ha. Når de blir litt eldre (3 uker ca) blir jeg til å legge aviser i halve kassa.

Her ser dere voksduken som jeg har. Den kostet 99 kroner på Princess.


Under voksduken her ser dere en haug med fleecepledd. Disse er bra for å holde varmen i kassen, men samtidig for å gi et mykere underlag. Både Lotta og valpene stortrives i valpekassa 🙂

Og sist men ikke minst, er det utrolig viktig at tispa har tilgang til FRISKT VANN hele tiden. Hun skal kunne drikke når enn hun vil! De blir nemlig ganske uttørket og sliten av all melkingen til valpene, og det kan bli varmt for mor og ligge hele dagen med valpene klynget tett inntil, derfor er det lurt å ha en vannskål enten rett utenfor valpekassa eller i et hjørne inni der det ikke søles utover. Sørg for at det er friskt vann!

Ellers har vi jo noen tydelige tegn på at oppblokkningsfasen er begynt: Graving og roting i tepper (i valpekassa), er urolig i den forstand at hun reiser seg, legger seg, finner ikke ut hvor hun skal "gjøre av seg" på en måte. Peser veldig mye. Temperatur har sunket, så stiger igjen like før fødsel. Spiser lite til ingenting. Drikker mye.

Om det er noe mer viktig dere lurer på, så har dere alltids google 🙂

Og ja, jeg skal selge alle valpene. (Om jeg ikke beholder en, men det er ikke sikkert)

redken er vidunderprodukter!

Jeg mottok en shampoo og balsam fra http://salongxtend.no her om dagen, sammen med noen hair extension clips som dere skal få se så fort som mulig. Shampooen og balsamen er faktisk helt fantastisk. Håret blir mykt og glansfullt. De slitte tuppene mine blir mye mindre synlig og håret holder seg fint fram til neste dusj!

De er fra Redken og heter "All Soft":


Disse anbefaler jeg så utrolig mye. Iallefall til deg/dere som har slitt eller tørt hår!


I tillegg bruker jeg denne når håret er nesten helt tørt, rett før jeg børster det.


Resultatet er et glansfult, mykt hår som man ikke kan la være å kjenne på 😀

mornin’ sunshines!

Dette innlegget skulle jeg poste i går, men så lat som jeg er skjedde jo ikke det. Dere får det nå 🙂

Vi var i byen på lørdag en snartur, tok sol og satt på Le Cafè og ventet på bussen. Under trappa der jobber faktisk Johanne Grov (trykk for å komme på bloggen). Var hyggelig å møte hun igjen, og så snill som hun var ga hun oss et herlig glass med iskaldt vann OG isbiter… det skulle jo bare mangle!

Så fikk hun ta bilde av tre svette, brune og blide jenter:

Lovely. Vann med isbiter fristet noe sykt akuratt nå, tror jeg må hente meg det!


Se så søt Johanne er. Poserer med en cupcake!

Nå skal jeg gjøre meg klar, skal nemlig jobbe i dag. Vi snakkes litt senere, har nemlig forhåndsskrevet noen innlegg dere vil få i løpet av dagen. Må jo prøve å holde tritt med den gamle bloggingen min – som var mye bedre!

– Hva skal du i dag?