feiter oss opp

Charlotte har laget seg blogg!!!! http://chsalamonsen.blogg.no

Tuva inviterte meg og Charlotte på tacokveld i går. Hun ville feite oss opp, siden vi er så tynne. Så hun lagde masse, men det endte jo selvfølgelig opp med at Tuva var den som spiste alt nesten.

Vi leide en skummel film, som egentlig ikke var så sykt skummel allikavel. Asylum het den. Tuva sovna etter 10 minutter, og Charlotte sovna etter 1 time og et kvarter. Haha, Charlotte og jeg ble så sykt overtrøtte til slutt. Vi satt og lo oss ihjel over at en fyr i filmen skjærte deler av  hodet til ei kjærring. Også klarte Charlotte å grise så mye i går. Først griset hun masse smågodt på gulvet, og da lo vi. Så griste hun gullfisk potetgull i senga, og da lo vi også. Så griste jeg brus, og Charlotte døde siden hun lo seg ihjel.

Gøy kveld, hehehehe. Neida, nok snakking. Bilder er viktigst!

Meg og Charlotte, klare til å bli tjukke.


Okei, lurte dere istad. Charlotte ble litt tjukk da. Vi tok oss iallefall en middagslur.


Ok, dårlig film egentlig. Handlet om en doktor på et mentalsykehus som var gjort om til en skole. Han var død, men gjenferdet gikk igjen der og drepte alle studentene utenom to. Alt for overnaturlig.

Hva gjorde du i går?

Bildene er STJELT fra TUVAW

smink bort fregnene dine

Satt og kjedet meg da jeg kom på at jeg skulle prøve å sminke bort fregnene mine. Jeg har en del fregner, så det var ikke lett. Jeg fikk iallefall dempet de ned, men måtte bruke foundation. Jeg er ikke så glad i foundation, syns ikke det ser så bra ut på huden. Også blir det jo ikke særlig naturlig heller. Her er før og etter:


Som du ser så fikk jeg dempet fregnene utrolig mye.


Brukte først denne foundationen fra MakeStyleShop, du finner den her. Etter foundationen påførte jeg concealer på de områdene med mest fregner på. Det har ikke noe å si hvordan concealer du har, så lenge den har god dekkevne. Jeg brukte en fra MaxFactor.


Etterpå tok jeg på solpudder fra IsaDora for å gi det litt glød, så det ikke ble så matt og foundation aktig look. Det kan være lurt å ta en kost uten noe på og koste over ansiktet etterpå så det ikke er noe skille etter solpudderet.


Her ser du at det ikke er noe skille. Har blush på kinnene også.

Må bare si at jeg ikke går sånn til vanlig, har ikke tid om morgenen til å sminke meg. Haha. Har så vidt tid til å få med meg skoletingene mine.

savner sommeren

Nå har det regnet sikkert 1 uke i strekk. Jeg begynner å innse at snart er vinteren her, og at det er lenge til vi får se grønt gress og tørre veier. Vinteren varer jo sykt lenge i Tromsø, vi kan ha snø så langt som til 17. mai.

Jeg savner sommeren sykt. Masse gode minner, og ikke minst den deilige Tyrkia turen. Savnet blir enda større av å sitte og se på gjenstander som er slengt rundt på rommet. Mye minner meg om sommer. Åh, vil bo i varmeee strøk. Ser for meg mer og mer at jeg og Tuva realiserer GC-planen våres 🙂

Bikinien min som kommer til å ligge i skapet i over et halvt år. Åh, unødvendige tromsøø:(


Alle solbrillene mine som jeg ikke får brukt. Kan jo bruke de, men det blir for å beskytte øynene mot snøstorm.


Og denne flasken minner meg om Tyrkia. Billig shopping, billigparfyme med skrivefeil og hele pakka.


Sommerkjoler som jeg ikke får brukt uten anledning.

Som Tuva skrev tidligere, så skriver jeg også et minneinnlegg fra sommeren min:

Vært utallige ganger på Brun og Blid. Her er fra en morgen klokken 08.00!!! Slutt på disse turene nå da…


Vært reiseklar! Elsker å reise til varme strøk 😀


For første gang, tatt på en iguana. Skjegget til en iguana faktisk.


Spist sykt mye god mat i Tyrkia. Åh, disse brødene er høydepunktet.


Chillet på flytemadrass. Savner blå basseng og strender sykt mye akuratt nå.


Danset mini-disco med søskene mine alt for mange ganger. For ikke å nevne fugledansen!


Vært solbrent. Hehe, var nok litt for selvgod da jeg droppet å smøre meg med solkrem en god del dager 😉


Møtt på søte Marita og snakket over et par drinker. Mojito og Strawberry Daiquiry.

Kjørt vannscooter! Var ikke gøy, haha. Var så redd at jeg nektet mamma å kjøre fortere enn 40.


Chillet med bassenget OG drukket strawberry. mmmm<3


Vært på båttur i det Tyrkiske hav. Fin opplevelse. Ble iallefall brunere av den båtturen 🙂 Her leker jeg og en tyrker Titanic på turen inn mot land.


Møtt Tuva snuppa igjen <3 Var sykt godt etter å ikke ha sett hun på 1 måned ca.


Solt meg masse. Til og med solt meg i Tromsø. Her var det 24 grader i skyggen.


Vært på telttur. Du ser jo hvordan det gikk…..Hatt grillkveld med Tuva, Elena og Sondre. Grillen holdte på å brenne opp meg og Tuva. Koselig.


Lotta har vært gravid 😀 Feit som et fjell


Koset meg masse med bestevenninna mi <3


Fått valper. Herlige skapninger!


Plutselig fått fine krøller en dag. Vil ha sånn hår! Legg merke til hvor brun jeg VAR 🙁


Opplevd natur utenfor husetVært på minnestund til Lasse. Utrolig rørende. Vi alle savner deg Lasse! <3

kun fordi du ikke er her

Siden min gode venninne Marte ikke kom på besøk, som avtalt, vil jeg bare dele noen fine bilder/blinkskudd av Marte. Sånn går det når du ikke dukker opp. Er faktisk gått 3 timer siden du dro på trening, og du skulle trene i ca 1 time og 30 minutter? Shame on you, biiaaatch <3

Også kan jeg meddele at jeg kjeder meg. Hade!

bella, mi bella

Har fått mange spørsmål angående valpen vi skulle beholde, så kjører bare et innlegg med svar 🙂

Hva skal valpen hete?
– Vi bestemte oss ikke for dette før nå nylig. Navnet hennes er Bella 🙂 Passer kjempegodt, så nå har vi en Bella og en Lotta. Mamma ville ha Laika, men det syns ikke jeg passet.

Hva slags rase er Lotta, og hvordan rase er valpen?
– Lotta er blanding av tibetansk spaniel og papillon, og Bella er halvt chihuahua og halvt tibetansk spaniel/papillon. Hun kommer nok til å bli lik pappaen sin, iallefall i fargene.

Kan du vise bilde av Bella fra hun var nesten nyfødt til hvordan hun er nå?

Fargen har altså endret seg utrolig mye! Det gjelder egentlig alle valpene.

Hva heter de valpene som har flyttet?
– Den sorte heter Tim, den grå heter Max og den brunspraglete heter Skipper.

Hvordan er det å ha to hunder i huset?
– Egentlig så er det faktisk roligere enn å ha en hund. Lotta hang bestandig rundt meg og maste før, men nå som hun har en å være sammen med så er det ikke noe mas lenger. Både Lotta og Bella aktiviseres av hverandre, så det er deilig å ha litt “fred”, selv om de ikke leker lydløst for å si det mildt.


Haha, dette er bare en brøkdel av krigene de har seg i mellom.

Liker du en av hundene bedre?
– Absolutt ikke! Eller, hvis jeg måtte ha solgt en hund så hadde det jo blitt Bella, siden Lotta har jeg hatt lenge og er veldig glad i hun. Men blir ikke til å selge noen 🙂

Er begge hundene dine, eller er det moren din sine hunder?
– Lotta er helt min hund. Kjøpte hun for egne penger i februar 2009, og har kjøpt alt utstyr og mat selv siden jeg jobber. Bella er både mamma og min sin hund.

Hvordan blir det med to hunder når dere skal på ferie?
– Det skal nok gå bra. Vi har ei som har passet Lotta siden vår første ferie. Hun heter Anne Lise, og Lotta elsker hun. Med en gang hun ser Anne Lise blir hun overoppspilt og glad som få, så Anne Lise sa at hun gjerne ville passe begge hundene hvis vi skulle på ferie. Vi har også Wenche som jeg jobber med og Mona som mamma jobber med. Mona kjøpte Tim, og fikk han billigere mot at hun kunne passe vår hund av og til.

Har du hatt hund før? Hvorfor har ikke du hest som moren din?
– Jepp, vi har hatt hund før. Karas (retrieverblanding), Akita (flat coated retriever), Chivas (nova scotia duck tolling retriever) og Kiara (border collie blanding). Jeg har ikke hest siden jeg er allergisk.

nye favoritt øredobber

Har fått noen nye favoritt-øredobber nå 🙂 Kjøpte de til å bruke på Back 2 school, og angrer absolutt ikke på at jeg valgte de. Det sto mellom det paret og et annet par øredobber, men disse var helt klart finest. Det er akuratt slik type øredobber jeg liker. Øredobb-“perlene” har en nydelig dus rosafarge. Tuva har de samme øredobbene, bare i hvit. De er også nydelige 🙂


Send meg bilde av dine favorittøredobber på [email protected] – merk mailen med “Øredobber”. Legg også med bloggadressen din, slik at hvis jeg legger det ut så har jeg en blogg å linke til 🙂

Gjesteinnlegg fra Tuva Willassen

Hei og god kveld, Therese’s lesere!

Therese er blitt syk stakkars, så hun ligger sengeliggende med feber og i det hele tatt. Jeg undret meg over hvorfor hun ikke var på msn, men jeg snakket med henne i telefonen nettopp, og da sa hun at hun bare har ligget å sovet hele dagen. Så med andre ord – hun har ikke vært på PCn i dag, så derfor har hun ikke blogget. Og siden jeg blir like lei meg som dere når jeg kommer inn og hun ikke har oppdatert, OG siden jeg er verdens beste bestevenn, så måtte jeg bare ta meg den gjestfriheten å blogge for henne. Håper Therese blir frisk til i morgen sånn at jeg har noen å være sammen med på skolen! I mellomtiden kan dere legge igjen en koselig kommentar til Therese kommer tilbake. GJØR DET!!!

Dette er meg (Tuva), om noen skulle lure.

Også kan dere besøke bloggen min: http://www.tuvaw.blogg.no (gjør det og!!)

Snakkes, kanskje!

favorittsmykkene deres

For en god stund siden fikk dere som ville sende inn favorittsmykket deres. Nå har jeg sett gjennom alle, og det var mye fine smykker. Legger ut alle jeg fikk. Og angående headerene, jeg legger ut noen av de i morgen. Må dele det opp i 4 innlegg, så det kan ta sin tid :p

Her er iallefall deres favorittsmykker:

http://aj98.blogg.no


http://ahlilund.blogg.nohttp://amalieha.blogg.no


http://amalierh.blogg.no


http://anettee95.blogg.no – sykt bra fotografert forresten 🙂


http://arntsberg.blogg.no


http://bdbr.blogg.no


http://cathrinecathrinecathrine.blogg.no


http://emmaviznez.blogg.no


http://janniketettli.blogg.no


http://jpenny.blogg.no


http://karolinemadeleine.blogg.no


Kendra – fant ikke bloggadressen. Dette smykket har jeg også 🙂


http://mathiiildeee.blogg.no

http://oanhtr.blogg.no

cominor burde ta vare på kundene sine

I går var jeg, Tuva, Charlotte og Linn-Sofi i byen. Når vi tok buss til byen, var det ei sur bussjåfør-dame som slapp oss på. Vi alle tenkte bare “omg, e det mulig å være så bitch??”. Vi tenkte ikke mere på hun dama før jeg og Tuva skulle ta bussen hjem igjen.

Vi var med Narvesen når vi skulle gå til bussen, og den skulle gå 23:38. Klokka var vel 23:33 når vi så bussen komme og sprang til der den stoppet og slapp av folk. Det var et avstigningbusstopp, men vi sprang bort og banka på frontdøra flere ganger. Så er det hun sure busskjærringa igen. Hun snur hodet mot oss og bare rister og sier at vi ikke får komme på. Hun stod der 1 minutt etter vi begynte å banke på, så hvorfor ikke bare åpne den jævla døra og slippe oss inn? Er hun skada?

Siden vi ikke fikk komme inn, begynte vi å springe til neste busstopp der folk går på. Vi sprang dit før bussen kjørte, og hun viste at vi ble til å springe dit. Så kjørte bussen forbi, og vi sprang fortere. Den skulle gå 23:38 fra det busstoppet, og vi rundet svingen 23:35. Med en gang den idiotsjåfør dama så oss i speilet, lukket hun dørene og kjørte!

ER DET MULIG? Fy faen for en dårlig kundeservice. Vi var jo ikke for sen til bussen der, hun kjørte 3 minutter for tidlig KUN fordi jeg og Tuva kom springende og hun så oss. Det busstoppet der bruker de til og med å vente helt til de skal kjøre, så jeg og Tuva ble jo så klart jævlig provosert.

Den busskjærringa har alltid vært ei sur kjærring, men nå hater jeg hun. Altså, tenk om hun selv var i den situasjonen. Tenk om vi virkelig MÅTTE rekke den bussen. Åh, kundeservicen til Cominor er noen ganger til å spy av. Iallefall når de ansetter ei så respektløs og frekk dame.

Jeg og Tuva skulle egentlig fått gratis taxi hjem av Cominor, for det der var absolutt det mest idiotiske jeg har vært med på. Cominor er forresten busselskapet i Tromsø….