sovejenta

Heihei og takk for sist!

Har ikke pc skjønner dere. Mamma tok den i sinne siden jeg forsover meg til skolen så mye. Har jo skolepc, men laderen min er stjelt så den har stått uten strøm hele helgen. Har vært og lånt lader hos Tuva nå, endelig litt pc-tid <3<3

I helgen har det ikke skjedd så stort mye. Har vært på 1-årsjubileum for BurgerMan på workinntunet, det var koselig. I går chillet bare jeg og Tuva med film, taco og julebrus – det var våres halloween feiring. Hehehehe….. Ellers klarte jeg å knekke plata mi i går, så må til tannlegen og få en ny i morgen. Nå sitter jeg her stappmett, var nemlig på pizzahuset med Marte, Lena og Kiana.

Vi får snakkes i morgen. Har heller ingen bilder, siden minnekortet stod i dataen mamma tok fra meg!

the last song

Har nettopp skreket meg gjennom filmen “The Last Song”. Åh, for en utrolig nydelig film. Jeg skrek fra halve filmen og utover. Den var bare så utrolig rørende, og en ordentlig tankevekker. Ta vare på det du har, du vet aldri når du mister det! Noen tanker som gikk i hodet mitt var blant annet mine nærmeste. Mamma, pappa, venner og hundene mine – noe jeg har i mitt hjerte og noe jeg alltid vil ha i mitt hjerte.

Det hadde blitt litt feil og begynne å se Paranormal Activity nå (nei… har ikke sett den), så derfor skal jeg se “Dear John” som Tuva anbefalte meg. To skrikefilmer på rad, åh. Kjenner jeg kommer til å se trist ut i morgen.


Jeg er enda trist. Er utrolig glad jeg så filmen, fordi jeg elsker den virkelig! Miley gjør et kjempegodt skuespill i den, og den kjekke mannen er jo et stort pluss.


Se bare genseren, full av tårer! Hehe, rema, jeg vet….. (dette er skult reklame, not)Ble så inspirert!

sliten x 1000

Dagen har gått i ett. Når jeg kom hjem hadde jeg mest lyst til å sove i et par timer, men jeg måtte dra på Metro lekeland med småsøsknene mine. Det var dritgøøøy, og jeg kunne seriøst gjort det hver dag. Det er så koselig å se barna springe rundt og hyle som noen stukne griser.

… eller ikke? Har seriøst aldri vært så dau. Satt bare og glodde i gulvet, ventet på å bli ferdig og kvitt alt bråket. Hørtes ut som andre verdenskrig blant barn. Også står noen rett ved deg og skriker så det skjærer i øret. Er jo selvfølgelig gøy for barna, men kanskje ikke min nye hengeplass?¨

Vi snakkes nok i morgen, er så sliten. Må øve til en prøve også skal jeg sove, tidlig kveld! Eller nei, skal se en film først. Så skal jeg sove 🙂


Meg og Tuvapijah på skol1 i dag <3 

litt mye hårsnakk

Har blitt litt mye hårsnakk i det siste har jeg merket, men sånn blir det når det er det eneste jeg har gjort i det siste. Håret jeg har, er sveiset på. Det er keratinfester på det, og håret er 60 cm langt. Hvis du skal kjøpe hår, er det alltid lurt å kjøpe litt lenger enn du har tenkt å ha det. Dette er fordi at alt av extensions-hår er som regel ganske tynt nederst, så man må vanligvis klippe det litt uansett. Jeg har i farge 4 – mørkbrun. Det finnes flere typer keratinfester, men jeg har nailtip-keratin. Dette er et feste som er formet som en negltipp, og det er lett å sveise det på.

Noen lurte på hvordan man sveiser på håret, om man gjør det med slettetang eller om det er en spesiell tang som brukes. Jeg vet ikke om man kan gjøre det med slettetang, men jeg brukte iallefall en extensions-tang som er beregnet på å sveise på extensions. Den ser slik ut:


I det største “hullet” skal man sveise på keratinfestene, men i de to andre hullene kan man bruke noe som heter “sticktip”. Dette er helt rette og tynne fester.


Sånn så festene ut.


Og slik ser det ut i hodebunnen. Man må ikke sveise det på for langt opp, for man må ha litt hår som kan ligge over. Da vises ikke festene, og heller ikke når man har det i strikk.


Fornøydpija94!!

Håret er fra Luxushair.com, og er som sagt 60 cm langt. Har omtrent 150 fester i hodet. Hvis du skal kjøpe, og er usikker på farge, er det bare å sende en mail til luxushair. Dere finner mailen på hjemmesiden.

Også det store spørsmålet: BLIR IKKE HÅRET EKSTREMT SLITT?
Dette kan jeg svare ja på, men også nei. Forrige gang jeg hadde sveiset på extensions ble håret utrolig tynt når jeg tok det av. Noe av grunnen til det er vel fordi når jeg var lei av extensionet, reiv jeg det ut med hendene slik at alt håret mitt nesten ble revet ut. Ikke alt da, men mye, så fikk ganske tynt og pistrete hår. Men luxushair sendte med et middel som løsner keratinet, slik at det ikke sliter så mye når man tar det ut. Litt hår vil jo såklart dette av, men ikke i store mengder. Derfor velger jeg også å si nei på at det blir slitt. Kjøp dette middelet på luxushair sine sider, så slipper du å miste håret når du tar det av 🙂

Et bilde fra 2 år siden, sist gang jeg hadde extensions sveiset på. Også gjort hjemme:

Peeeen sminke <3<3<3<3 not

nesten ferdig

Nå er alt håret satt på, men har ikke vært hos frisøren og klippet meg enda. Tuva har klipt litt i lengden sånn at det ser bedre ut. Begynner å bli fornøyd nå 🙂 Skal skrive litt info om håret når jeg har tid, nå må jeg stikke.


Love it 🙂


Sånn ser det ut når jeg har håret fremover. Har hatt sveiset på extensions før, for ca 2 år siden eller noe.

umn hip hop konsert

Var på konsert i dag med Tuva og Charlotte. De var veldig flinke, men vi rakk desverre ikke se de som skulle danse. Det irriterer meg, for jeg hadde gledet meg! Vi tre meldte oss inn i UMN, og Tuva og jeg skal kanskje reise ned på camp i Trondheim fra 5-7 november. Det kan bli veldig gøy, og derfor burde alle dere som bor i nærheten av Trondheim, eller alle som har mulighet, komme dit! Info fra hjemmesiden til UMN:

UMN-turneen starter snart opp i Alta og beveger seg nedover. Det kommer til å bli helt fantastisk, og hvis du har spørsmål om den, eller kanskje har lyst til å bli med – da bør du kontakte turné-ansvarlig Marius på marius[a]umn.no!

Turneen vil ende opp i Trondheim, og fra den 5. til den 7. november vil det arrangeres FALL CMP! Da vil du få treffe alle de kule folka igjen, du vil få lære masse nytt og du vil få oppleve fetekonserter og show!

Vi begynner med full kursdag for alle på fredag fra klokken 12.00, på lørdag blir det arrangement og stand på Trondheim torg. Og dere – ikke book hjemreise før etter klokken 14.00 på søndag; det skjer mye da også.

Er det helt umulig å delta på kursdagen på fredag, så kan du selvfølgelig komme på ettermiddagen/kvelden.. vanskelige er vi ikke.

Som tradisjon tro bor vi på en skole, deltager avgiften er kr 150; det dekker overnatting, aktiviteter og mat hele helgen:)

Følg med på gruppa “UMN FALL CMP`Trondheim” på Facebook!

På bildene står vi med Proofy-G og Mar10. Hyggelige gutter. Nederst ligger en sang av hver av de 🙂

Se her da! Haha, neida… eller joda, eller nei. eller, jooooo. Ok, nei! 😀


Pontus, meg, Mar10 og Tuva

(sang av han i svart genser):

Mar10 – Jeg Beklager

(sang av Pontus):

Proofy-G – Spörsmål

blitt frisert og frisert

I dag har jeg som sagt satt på hår. Vi rakk ikke ble ferdig, vi er litt over halvveis. Så skal ta resten i morgen, derfor får dere ikke noe resultatbilde enda! Håret er enda ganske tynt, men når vi setter på resten i morgen og klipper det til – smashing!!! Etter jeg var ferdig å bli frisert på håret, bestemte vi oss for å frisere Charlotte. Siden jeg fikk masse fester fra Luxushair (ikke rapunzel Tuva!), så satte jeg striper i håret hennes. Syns jeg var kjempeflink frisør, hihi 🙂

Charlotte kledde det utrolig godt. Mye mer fresht enn bare helt blondt hår. Og etterhvert når hun dusjer og lar extensionet gli inn i håret blir det mye mer naturlig. Man kan faktisk stripe håret uten å bruke farge som skader det!

Hundre rottehaler hengende ned, fiiiiiint 😀


Klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, klipppe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, KLIPP-EH!!


Ser jeg har spist litt pizza i det siste, mmmm<3


Se så fint! LOVE IT


Okei, dere får en sniktitt. Her har vi bare sveiset på litt over halve håret, så tenk deg ca dobbelt så tjukt hår. Også skal jeg klippe det til dit den rosa streken går, og gradere det litt. Blir bra 🙂 Fargen så litt rar ut her….. hmm, jaja. Ser bedre ut in real, og dere får det endelige resultatet i morgen!

under construction!

Nå sitter jeg her med Charlotte og Katrine. Vi holder på og sveise på extensions på meg. Gleder meg til resutlatet, men vi er ikke kommet lenger enn 10 – 15 fester. Har enda over 100 igjen og sveise på. Dere får se resultatet senere! Gleder meg til å være ferdig. Det er utrolig langt da, går til rumpa. Derfor skal jeg bestille frisørtime og klippe det opp, så det ser mye mer naturlig ut.


FØR-bilde 🙂

dårlig blogger, heiii!!

Heihei!

Vet, utrolig dårlig blogging den siste uken. Har vært opptatt, mistet internett, og jobbet. Var hos pappa fra tirsdag til fredag. Jobbet hele dagen fredag, lørdag og søndag! Også har jeg jobbet som fy på skolen. Nå er vi forhåpentligvis tilbake til normal hverdag, og jeg kan blogge som før fra og med i morgen.

Skal få sendt solpassene til dere som vant, i morgen. Og ukens leser blir kåret i morgen, siden jeg må gå gjennom bloggen og se på kommentarene som er kommet inn. Nå har jeg tenkt og legge meg.

Angående konserten på tirsdag som kommer: det er 13 års aldergrense, og det er gratis inngang!!

Imens kan du skrive noen forslag til hva jeg kan lage videoblogg om, og om det er noe spesielt du vil jeg skal blogge om. Til uken skal jeg få satt på extensions-hår, så er det noe du lurer på angående extensions – fyr løs 🙂

Hip Hop konsert 26. oktober

På tirsdag neste uke holdes det en rusfri Hip Hop konsert på Tvibit fra 20.00 – 23.00. Det kommer flere artister, blant annet ProofyG, Mar 10, Herr Konkret og Lyrical Swordsmen. Konserten arrangeres av Ungdom Mot Narkotika, og det er et veldig bra arrangement. Det er gratis inngang, så koster deg ikke noe å komme og se på 🙂

Det er også noen som skal danse på konserten, og de ville si dette til dere:
“Dansere:
– Nora Selnes Opdal
– Margrethe Winther
– Kathrine Winther
hei bilde av danserene blir bare Nora og Margrethe du er en knupp, kjempe kult at det ligger på bloggen å at så mange komenterer:)
Nora til venstre og Margrethe til høyre. Kjempeflinke dansere med masse attitude 😉

Vi er tre jenter i alderen 18-20 som alle har danset Hiphop og Dancehall i flere år. Vi er også instruktører på danseskolen Cheza Flava, og har ellers opptrådt på flere show sammen. Vi ønsker gi et energisk Hiphop-show med innslag av Dancehall, for å støtte arrangementet Rusfri Hophop konsert og støtte Ungdom mot narkotika.”

Så alle i Tromsø som har mulighet, kom og se på konserten! Det skal jeg og Tuva! 🙂 Husk, du må være 13 år.