julekalender

Heisann!

I år kjører jeg i gang min første julekalender. Det blir premier hver dag hvor dere kan vinne. Deltagelsen er lett og skjer via kommentarfeltet. For å delta skal man bare svare på et enkelt spørsmål hvor man må inn på sponsoren av dagens premie sin hjemmeside og finne ut. 

Foreløpig har jeg fått sponset premier fra MakeStyleShop, Luxushair, Gussan og Shred. Gled dere til hele julekalenderen er i boks, det er mange supre premier som jeg gjerne skulle hatt selv! 

I morgen kan vi endelig begynne å si GOD JUL med ekte julestemning! Gleder meg til julekos med familie og å se på morsomme julefilmer. En klassiker jeg ser hver jul:

Home Alone! Åh, Kevin er så søt. Ligner på storebroren min når han var liiiiitt mindre 😀

Også godteri, gaver, fri og kos. LOVEIT

på besøk

Heisann!

Nå er jeg på besøk hos Amanda, min barndoms venninne. Vi var bestevenner før jeg flyttet til Tromsø. Haha, vi har gjort så mye sykt sammen at jeg ler av å tenke på det. Sitter bare og spiser potetgull og chiller, vi kom nesten nettopp hjem fra en bursdag. Kjente ingen der, så var ikke direkte “gøy”. Hun som hadde bursdag het Ninett eller hva det var…

Herregud, jeg kommer ikke over hvor sinnsykt kaldt det er her nede. Er jo varmere i Tromsø, og det er sjelden jeg kan si det. Heldigvis er jeg hjemme i “varmere” strøk om 1 og en halv dag. Da skal jeg vise dere alle innkjøpene mine! Elsker jakkene jeg har kjøpt, buksene, skoene osv. Skal poste dette innlegget før jeg tar helt av!


Meg og Amanda <3

lever i luksus

Hei! Nå sitter jeg her og blogger fra Henrik Ibsen suiten på Grand Hotel i Oslo. Vi skal ut og spise middag nå, så har egentlig ikke tid til å skrive. Eneste jeg vil si er at suiten er sinnsykt digg – og dyr! Kan jo vise dere litt bilder av luksusen jeg lever i for øyeblikket:

home sweet home

Nå er vi hjemme igjen fra en 6 timers tur i byen. Handlet en del i dag også, så nå er nok bankkortet utslitt. De to jakkene jeg kjøpte i går, kjøpte jeg på nytt i dag. De var på 30% i dag, så jeg skal levere tilbake de andre og få pengene tilbake – så sparte jeg de pengene 😀

Var det noen som så meg i dag? Var tydeligvis noen som sa jeg virket overlegen når de prøvde å smile til meg, men er ikke sikkert jeg så at dere smilte til akuratt meg. Jeg “møtte” Kari som jobbet på Kremerhuset og ei jente i kassa på Kiwi 🙂 

Nå sitter jeg her i min nye kosebukse fra BikBok og ullgenser fra Gina. Dere som lurte på hvor i Stokke jeg er: Heter Vear, og er i Vearveien 😉


Meg og Nathaniel


slitenx10!

russisk uvær

Nå er vi vel framme hos venninnen til mamma i Tønsberg. Blir vel egentlig ikke direkte i Tønsberg, det ligger i Stokke tror jeg. Med en gang vi kom ut av flyet fikk vi slengt en iskald vind i trynet. Det var faktisk verre enn Tromsø været. Frøys oss halvt i hjel! Før vi dro hit tok vi oss en liten tur i Oslo, blant annet på Oslo City og Karl Johan. Ble litt shopping på meg ja. Kjøpte blant annet to dritfine jakker! 

Har bestemt meg for at dere ikke får se noen av klærne før jeg er hjemme igjen, på mandag 🙂


Søte Nathaniel! Haha, han er så morsom 😀


Benedicte snuppsi. Hun er 5 år, og håret hennes går lenger ned en rumpa. Heldig!


Måtte forresten bryte opp kofferten siden koden ikke ville fungere plutselig. Drittkoffert fra Tyrkia, jepp 🙁


Begge jakkene er lilla. Love them! Med en gang jeg så de viste jeg at jeg måtte ha de <3

I morra skal vi på Farmandstredet eller hva det het, skal si ifra når jeg drar i morgen til dere som ville vite det. Nå skal jeg chille litt på pcen. Er ganske trøtt siden jeg døgnet i natt. Sovnet med en gang jeg satt meg på flyet, og våknet ikke før vi var framme og jeg måtte våkne. Ville aller helst bare sove videre, men jaja.

morgenstund har drittsmak i munn

Ja, som overskriften sier. Sitter her og holder på å sovne av. Alt for tidlig å stå opp for en som trenger så mye skjønnhetssøvn som meg. Mamma er nede og ordner med sitt – mens jeg sitter på pcen når jeg egentlig har masse annet jeg skal gjøre. Vi skal reise snart, regner med vi drar til flyplassen innen en halvtime – tre kvarters tid.


Trøtt x3. Blir sikkert til å sitte sånn her på flyplassen 🙂


Nå skal jeg springe å pusse tennene før jeg spyr av min egen ånde. Blogges når jeg er i Tønsberg!


Mens jeg er på tur til Tønsberg, kan du jo ta deg turen innom Anonimdagbok – en god blogg som skriver om mange interessante saker. Har lest litt der i det siste.

reiseklar

Nå er jeg pakket og klar. Eller ikke? Tenkte å reise helt tomhendt, kun med det antrekket jeg tar på meg. På den måten får jeg mye bedre plass til all shoppingen. Så da er det bare å ha kofferten helt tom for klær, sko, sminke, tannbørster og lignende. Smart, eller hva?

De absolutt nødvendigste tingene kjøper man bare når man kommer fram, gjør ikke noe å bruke penger på det du allerede har liksom.

Heh, neida. Må begynne å pakke nå 🙁


Eneste som motiverer meg, er at den er rosa! Forresten, vurderer å bli litt blond i håret. Noen tips til å slite minst mulig på håret når man farger det fra brunt?